משהו בי.

משהו בי.

משהו בי ממהר לכתוב לך. להביע את הכל בכתב לפני שזה יעלם לי. לפני שהכל נגמר. משהו בי מזהיר אותי מלקחת את הצעד הזה. להתקרב אלייך- להימשך לטירוף שלך שבמהרה יהפוך לשלי. משהו בי מזהיר אותי מפנייך, ואת עדיין זוהרת בחשכה. משהו בך לא נותן לי לישון לא מפסיק לי את המחשבות. ואת הופכת למין חלום שלפעמים נראה לי רחוק. רחוק מדי. כמו החלום שבו אני כל כך רוצה לרוץ אבל לא יכולה- נתקעת במעבר- בדיוק כשהגיעה שעת הבחירה. ואז אני נלחצת ומתנשפת- ואת נאנחת ,חושבת שאני מוותרת. וזה מחזיר אותי אחורה ואני מרגישה שלא עשיתי כלום- שלא הקשבתי שלא הפנמתי שפשוט התיאשתי. ואני כבר לא יודעת איפה נמצא הגבול שלי אבל את הגבולות שלך עדיין לא עברתי. ואני מחפשת דרך להראות לך שאני מעוניינית ובינתיים אני רק מתרחקת. ואת בטח קצת מבולבלת מהפעמים שחייכתי ואז נעלמתי. אני לא מחפשת שתביני וגם לא תדעי- אני עדיין מחפשת את עצמי למרות שאותך כבר מצאתי. משהו בי- עדיין לא ברור לי.

מורן א

New member
../images/Emo142.gifמשהו

בך כותב את הרגשות, ומשהו בך מרגיש בכתיבה. משהו שם, בוודאי יתבהר.

שלום לך צעיף לבן... ../images/Emo140.gif

בעבר כשתכתבי פה את מאד עודדת ונתת הרגשה מצויינת אם זה לכתיבה שלי ואם זה לתוכן...... קראתי את שכתבת את היום, ואני יודעת שאת כמי שידעת לתת הרגשה טובה, כך תדעי גם לצאת מהבלבול הזה שאת נתונה בו והבהירות תגיע לה במהרה וגם אם לא במהרה, העיקר שתגיע..... כך אני מאחלת לך, מקווה ומאמינה. שבוע מצויין (-:

תודה: )

סקרנת אותי- מי את ? שמחה שיצא לי לתת הרגשה טובה. והבלבול- כמו שמורן כתבה, בוודאי יתבהר. שיהיה שבוע טוב.

J eri

New member
צעיפה יקרה

(מזל שחזרת...) אולי משהו עדיין לא ברור, אבל אני מקווה שיתברר בקרוב אל תתרחקי יותר מדי, בסוף תאבדי אותה.

למעלה