משהו אישי...

mimeli

New member
משהו אישי...

נעלמתי קצת, לצורך עבודה עצמית ..(שניוי= מפחיד ורע..) אז הנה קצת מה שעבר עלי: הלכתי למוח אחד והיה לי מאוד מענין..(זאת לא הטיפול הראשון שלי בשיטה..) והכי מענין שעלה לי שמה- שיש לי תחונות טלפאטיות..!! לא ממש הופתעתי..זה היה יותר תחושה של נפילת אסימון. פתאום הבנתי מה עובר עלי מדי פעם..ואיך דברים מסוימים "עובדים" אצלי, כמו למשל הרגישות יתר למה שקורה אצל אחרים..אני פשוט תמיד קלטתי את תחושותהם של אחרים ועד עכשיו לא ידעתי איך אני יכולה "לחסום" אותם ולא להערבב איתם...ובטיפול קיבלתי כלי לזה..(חסימת צ'קרת הכתר) אז..אני מאוד שמחה עם זה..והייתי מאוד רוצה לתרגל את החוש הזה.. איך עושים זאת? סתם, כי בא לי לשטף.. סימון.

איל באש

New member
סימון היי ../images/Emo23.gif../images/Emo140.gif

לא הבנתי מדוע לחסום את המתנה שלך? יש לך מתנה נפלאה שתלמדי להשתמש בה לא יהיה לך כל צורך לחסום את עצמך מפנייה. את יודעת שעצם חסימה של משהו שיש לך באופן טבעי יכולה לעייף אותך מאוד, כי את כביכול מתאמצת לסגור ברז שטבעי לו להיות פתוח. צ'אקרת הכתר היא ההזנה שלנו מהקוסמוס, צינור הנשימה שלנו. יש אפשרות פשוט ללמוד להשתמש במתנה שיש לך אז לא תצטרכי לחסום. כל מתנה אפשר ללמוד לקבל ולהשתמש באהבה ואפשר גם לסבול ממנה לי למשל יש מערכת עיכול רגישה מאוד. למדתי לקבל את המתנה הזו באהבה ולהשתמש בה אחרי שנים של סבל וכאב והמון פחד. אם תרצי אוכל להמליץ לך על דרך להשמש במתנה שלך על ידי עשיית הפרדה בינך לבין הזולת. ללא צורך לחסום. שמח על השיתוף ועל השיפור במצב רוח שלך, שמח שחזרת אלינו.

mimeli

New member
יל- הפעם לא הבנת אותי...

או יותר נכון- לא הסבהרתי את עצמי נכון (מה שמלמד שלא כדאי לכתוב הודאות אחרי לילה מחוסר שינה
..ואני לא אגיד שזה בגלל שהבת המתוקה שלי הוציא 2 שניים, כי נכון, נכון, נכון- זה השתקפות שלי אצלה..למה, אני רק יכולה לנחש{מי עובדת פה על שינוים, מי???
}- אבל מקיצור ישנו כ 2-3 שעות בכלל בלילה ליום שישי..אין פלא שאפילו אני התבלבלתי מההודעה שלי..
) אז שוב, מההתחלה: 1. אני מאאאאאוווד מאושרת מהמתנה שלי ולא ממש הופתעתי שיש לי את זה, מנסיונות עבר (או שעכשיו תגיד שלא ממש..?) 2. מה שכן- מפני שאני לא ידעתי על זה במודע, הרבה פעמים קרה שחשתי בחוש הזה מה עובר אצל אנשים אחרים.ומפני שלא היה לי מנגנון "ביטחון" כלשהו, התערבתי עם כל הרגשות שלהם ולפעמים מאוד נפגעתי כתוצאה מזה.
3. מה שבעצם אני רוצהה עכשיו, זה לתרגל את החוש הזה בצד אחד ולבנות בצד שני מאין "מקדם בטחון" כדי שלא אתערבב ואפגע שוב. 3. כלי אחד למדתי."לבנות" מסביבי "חומה" מאור.
באמת, בחשבה שניה, לחסום את צ'קרת הכתר= חסימה של החוש..אז באמת זה לא ממש מהשאני התכוונתי ורוצה.יותר משהו כמו משקפי שמש לעניים כשמביטים ישר לתוך ה
.. 4. ומה עוד..היה כתוב שם משפט שזה כמו כל חוש אחר ושאפשר לתרגל ותו כדי להשתמש בו יותר טוב. וזו בעצם הייתה השאלה שלי: איך עושים זאת? עכשיו אני מקווה שזה יותר ברור... שבוע טוב ומבורך !
סימון.0000

איל באש

New member
סימון -איך עושים את זה ?../images/Emo35.gif

סימון היי נהנתי לקרוא את שכתבת , אני מזדהה איתך מאוד. הפחד הזה מהעוצמות ומהיכולות מאוד מוכר לי. כמה שאני פחדתי מעצמי חבל על הזמן. מה שאני עשיתי כדי להשתיק את עצמי, לכבות ולחסום, חבל על הזמן. לאט לאט אני לומד להתחבר אל העוצמות שלי , לאהוב אותן, להשתמש בהן באהבה, והן מחזירות אהבה. אז את שלב הלהודות שאת מפחדת מעצמך, קצת... עברנו. עכשיו יש מה שנקרא הפרדה והכלה. הפרדה זה שאנחנו רואים את הזולת ואת רגשותיו, ולא לוקחים את זה ללב, באופן אישי, שמשפיע עלינו ופוגע בנו, מוציא אותנו מאיזון. אנחנו בפוקוס, רואים שההתנהגות של הזולת נובעת מעולמו הפנימי, ולא בגללנו, אנחנו רואים בפרופורציה, ולא נשאבים. הכלה זה שאנחנו יכולים להרגיש את רגשות הזולת , להיות אמפטיים, להבין אותו את רגשותיו, ושוב לא לקחת אותם ללב, ולא להפגע ולאבד פוקוס מהן. אז כל יום שאת בין אנשים הזכירי לעצמך : הפרדה והכלה. בשעה שאת נמצאת בסיטואציה בה את קולטת ורואה רגשות סוערים של אדם זה או אחר, עצרי לרגע ואמרי "זה לא שלי, זה שלו" וממש תראי איך את נשארת בפוקוס למרות... בנוסף ותוך כדי את יכולה להכיל את זה מהמקום של האמפטיה. ז"א שאם זה לא פוגע בך את יכולה להבין את זה, כי את לא במגננה. בנוסף ובכלל אני ממליץ בחום ,כל מתי שאת זוכרת, לדמות כדור אור לבן זהוב ,זורח כמו שמש ענקית, מהבטן שלך, ועוטף אותך בבועה נעימה ושלווה. מהמקום הזה את יכולה לעשות הפרדה והכלה בלי קושי. עם האימון בא האמון דרך התהליך, וכן דרושה סבלנות וסובלנות. לא הרבה זמן יקח לך לתפוס את הקטע ולזרום עימו. משיפול האסימון לא תנסי עוד לחסום ולמנוע, והנה למדת דרך ללכת עם ולא נגד. אמרי לעצמך "אני אוהבת את המתנה שקיבלתי, את הקליטה" פרגני לעצמך, ותראי איזה כיף שאת קולטת, וכמה זה כן עוזר לך בחיי היום יום. כל פעם שאת קולטת משהו ואחר כך רואה שזה נכון, זה מחזק אותך. אם תוך כדי את מזהה התנגדויות פנימיות חזקות, יש שם אמונה מכשילה, שמומלץ לשחרר. כמו למשל: "אני לא יכולה לעשות את זה" "זה קשה ומסובך" ועוד... לסיכום : לנשום כדור אור לבן זהוב שממלא אותך מהבטן, ולעשות הפרדה "זה לא שלי, זה שלו" , והכלה, אמפטייה .

למעלה