משהו אישי

משהו אישי ../images/Emo12.gif

מעולם לא עשיתי זאת, אבל מרגיש צורך עמוק קצת לחלוק עימכם מועקה אישית. בעוד מס' שעות, בין השמשות שבין היום למחר - יחול יום הולדתי. מעולם לא "חגגתי" יום הולדת, היום הזה נועד אצלי תמיד לחשבון והתחשבנות עם עצמי ועם השנה שחלפה. רק שהשנה המאזן הזה גרוע ורע לי עם עצמי. לא שלא היו דברים טובים, לא שאין על מה להודות לבורא עולם על כל הטוב, אבל, התקופה האחרונה הייתה מאד מאד קשה עבורי, מכל מיני סיבות שאיני מעוניין לפורטן. אז כל מה שנותר לי הוא לבקש ממכם "מתנת יום הולדת".. תתפללו גם עלי בתוך כל ישראל שאצא ממצבי במהרה ובנקל. וה' הטוב ישלח עזרתו ממרומים לכולנו, לבני חיי ומזוני רוויחי, לבריות גופא ונהורא מעליא. ולכל מילי דמייטב.

תרקדי

New member
מזל טוב.

והלוואי והקדוש ברוך הוא, יגשים את כל משאלות ליבך.

א77

New member
בנתים מבלי לדעת את שמו

אפשר להתפלל ולחשוב על האדם שעשה ועושה בגדול למען הרבות כבוד שמים, כאן בפורום, לפחות לפי מה שידוע לחברי הפורום. וודאי הוא עושה פרט לזאת. אני בכל אופן יודע מיהו האיש הזה. הוא עשה ועושה הרבה גם מחוץ לפורום ולמחשב. מבלי להורות לאחרים: אני חושב ואחשוב עליו, כי כדאי הוא הנאמן למקורות לכך שנחשוב עליו בתפילתינו להתברך בכל מילי דמיטב. בכל מה שנזקק לו בפרט. האחרים יכולים לעשות גם הם כמוני, וכך נאה וכך יאה, מבלי שנקרא להם לכך. מכובדינו היקר 'י-ה, זכות אבות יגן עליכם. נצח ישראל מצרותינו גאלנו ומבור גלות פדנו והעלנו לנצח על מלאכת בית ה'. שתזכו בתוך כלל ישראל לבריות גופא ונהורא מעליא. ישועות, ישועות וישועות בכל העניינים.

tovabrendel

New member
מוסיפה תפילתי

לכל התפילות האחרות שיבואו לך ימים טובים ותצא ממצבך מהר ובנקל ותראה אך טוב במעשה ידייך אמן

../images/Emo51.gif

והמברכים יתברכו בכפליים, לבני חיי ומזוני רוויחי, לבריות גופא ונהורא מעליא ולזרע ברך ה'.

לנאמן למקורות

שתבורך מפי עליון ,יוסיפו לך שנים, וחיים ארוכים מלאי עליות ומורדות לפעמים, אך על הכול נתגבר כי בסוף כול ירידה תמיד יש עליה מהירה , שישמרך האל ממרומים ויצליח לכוון את דרך החיים

למעלה