משהו אישי מהלב

• פותח הנושא yr4u
  • פורסם בתאריך

yr4u

New member
משהו אישי מהלב

שלום אנשים יקרים וטובים כמה דברים מתוך הלב והנפש בהקדשה אישית לכל החברים "איזה תועלת יש לנו מנסיעה לירח כאשר איננו יכולים אפילו לחצות את התהום הפעורה בינינו לבין עצמנו.זהו מסע הגילוי החשוב ביותר, ובלעדיו- כל האחרים אינם רק חסרי תועלת, אלא גם מסוכנים ". לדעת להכיר את עצמך, עם הכשלונות ועם העליות. להתגבר על הפחד, הפחד מעצמך, הפחד מלנסות מחשש לאכזבות וכשלון. להאמין בעצמך, גם בעין עצומה. לא לדעת לשקר, לדעת שמשקר לא צומחים דברים יפים. רק לנסות לאהוב את האדם שבך, לדעת לכבד, להעריץ, להעריך את עצמך. לעשות הכל מתוך רצון ומטרה. להפיק הלקחים בעצמך ולדעת איפה לשפר כשצריך. בידך הכח להזיז את הדברים שנדמה כי הם טבועים עמוק בנשמתך ובלתי ניתנים להזזה. לדעת שבשלמות יש המון פגמים ואז לדעת לאהוב. לדעת להעריך את האני העצמי שלך. למד- כשאתה טועה, דע לומר סליחה. במסע הפנימי שלך צריך ללמוד לוותר על הדרמות. כשאתה לומד להכיר את הפחדים, נעלמים המאבקים, המלחמות, ההיסטריות, הדרמות,התחמונים, חוסר הבטחון וחוסר האמונה. צריך לדעת להקשיב לקול הפנימי שלך. והמסע הזה תמיד נמשך: מסע שהתחיל כשהקול הפנימי בתוך כל אחד מאיתנו החל לדפוק. אותו קול, שאומר לנו שכל המציאות שבה אנו חיים- היא אשליה ושיש משהו מעבר למה שאנו רואים. ההליכה אחרי הקול הזה כוללת פרידה מהתלות ב"מה אנשים יגידו" ושיעור חשוב באמונה שלך בעצמך. הקול שאומר שהמסע הזה אפשרי, שהחופש והאהבה האמיתיים קיימים אבל אלו מתגלים רק כשאנו חוצים את הגבול של המסע הגדול. תגידו, קראתם פעם את הספר "שר הטבעות" ? כשהייתי ילד (וזה היה מזמן...) קראתי אותו בפעם הראשונה ומאז חזרתי אליו כמה פעמים נוספות. זה ספר מדהים, ומעבר לכל מה שאמרו עליו (או יעשו עליו סרט) הוא פשוט גונב אותך לעולם אחר, אחר לגמרי. פתאום הוא נוצר, רוקם פנים וצורה, פרטים ותוכן- יקום חדש ומלא חיים. כאור בהיר מתחוור לך לפתע כמה העולם שלך, המציאות היומיומית האפורה, הוא בר-החלפה. אנחנו שוכחים לפעמים עד כמה אנחנו שולטים במהלך חיינו ועד כמה אפשר לשנות, מכיוון אחד לכיוון אחר לגמרי, עד כמה הבחירה היא לגמרי שלנו. אני רוצה אהבה. מה זאת אהבה ? נהנה מכל מבט, נהנה מכל מגע, נהנה מחיוך של אושר, מתמלא ממבט של מבוכה, נהנה מעיניים קצת עצובות, נהנה ממבט מתנשא, נהנה מכובד של רכות, נהנה מאופן ההקשבה, נהנה מאופן הפסקת המשפט כדי לקחת עוד נשימה, נהנה מאיכות גמורה, נהנה ממפעל חייו של אלוהים שברא אותך ואת האהבה שלך. לעשות הכל לא מתוך חוסר ברירה, לעשות מתוך בחירה, מתוך אהבה. לרצות בדברים שגורמים לנו הנאה ומאידך גיסא להתרחק מדברים שעושים לנו את ההיפך, את הרע. אני רוצה לדעת שבכל מצב מי שאוהב אותי באמת – יאהב אותי. אני רוצה לתת את המיטב שבי, באמונה, באמון, באמת.

SOSO1001

New member
שמע סתם היה לי משעמם נכנסתי לפורום

תאמת עשה לי משהו בלב

למעלה