משהו אירוני...

משהו אירוני...

היום בצירוף מקרים מוזר המורה שלנולאנגלית חילקה לנו דפים.... וזה היה דפי השלמה- של אלאניס!!! של אירוניק!!! עם תמונה!!! נגנבתי!!! כולם ניסו שעה לקלוט (היא השמיעה בכיתהת'שיר שישלמו את המילים החסרות) ואני ישר ידעתי... נכנסתי לאקסטזה!!! היה רשום בצד - CHARDONNAY- סוג של יין... זה הרג אותי.... קטע גדול מהחיים...!! ד"א - בקלטת שהיא השמיעה זו לא היתה אלאניס כבר חיקוי עלוב - כולם שעה ניסו לקלות ש - יכחידגיכיייןןןןןןןןןןן זה RAIIIIIIIIINNNNNNNNN קטע תותח!!! יש לי עדין ת'דף ותתמונה... יום יבוא ואני יסרוק וישים את זה

זה מזכיר לי......היום בכיתה..../images/Emo26.gif

המרוה ביקשה שנכין את הפרוייקטים ואמרתי לה שאני לא מעוניין בנושאים שנתנו לנו לחקור ואני רוצה לעשות על זמרת....אז היא אמרה "על איזה זמרת בדיוק?" בזילזול. (חשבה שאני בטח רוצה לעשות ער בריטני ספיכס או כל מיני כאלו) אז אמרתי לה
אלאניס מוריסט
אז היא אמרה: וואייייי יש לך טעם טובבבבבב התחלתי לעשות לה שטיפת מוח עליה שהיא ככה והיא ככה והיא מציגה חיים שלה בנקודת מבט שונה ובלה בלה בלה.... היא השתכנעה ונתנה לי לעשות.

Rוית

New member
אחלה מורה!

ואמיל, אני יודעת על מה אתה מדבר, אני מכירה את הספר הזה, מלמדים אותו ב3 יחידות של כיתה י-יא' או משהו כזה, זה משעשע למדי...

מלכוש

New member
גם לי יש משו לספר!

ככה: הייתי אצל חברה שלי וראינו בשער האחורי של העיתון (מעריב) מודעה כזאת (לא מצאתי את זה, אולי אני אסרוק יותר מאוחר): אדם ב-(?? לא זוכרת) זכה בלוטו בסכום (?? לא זוכרת, אבל סכום גדול) ונפטר כמה שעות אח"כ איזה יופי!! לא- ממש ממש לא, שיהיה זכרו ברוך ותנחומים רבים אבל מאוד הזכיר לי את השיר..

scoutlavie

New member
גם לי היה כזה קטע

טוב לי אישית לו כי זה קשור להקבצות ואני הייתי בהקבצה יותר גבוהה... אבל לחברה שלי היה את זה בספר כולל תמונה . היא היתה אמורה להקשיב לקלטת אבל מילאתי לה את הכל קודם... פעם גם מצאתי ספר לימוד אנגלית עם תמונה של מולדר וסקאלי ..וכמעריצה של תיקים באפלה זה ממש היה נחמד..

למעלה