משהו אחרון ודי

אסאל

New member
משהו אחרון ודי

על זה שהייתם הפורום הכי מעניין בחופש הזה אותי אישית לא נראה לי שתראו פה יותר.....לצערי החופש לא ממשיך ואני לא מאמין שאני אמצא את הזמן לגלוש לי להנאתי ברחבי האניטרנט אז רציתי להגיד לכם שאתם נשמעים אחלה אנשים אני מאחל לכולם שנה טובה ומתוקה ומשי אני כל כך מצטער שלא התקשרתי כי בטעות לא לקחתי את הדף שרשמתי עליו את המספר טלפון שלך....אולי עוד נפגש במקווה אם אני אראה אותך שם כמה מילים אחרונות שיתארו את המצב של כולנו בחזרה ללימודים The sun goes down I feel the light betray me The sun goes down I feel the light betray me היו שלום חברים

מממ שמיצי

מצטערת שאני לא נפרדת בדמעות למרות שממש עצופ לי שלא תהיה פה יותר הרבה אבל אבל אני מתנחמת בעובדה שעוד שבועיים חופש סוכות כבר כל מקרה אסף באיימת אחד האנשים היותר טופים שפגשתי במשך החופש הזה היה שלום
המון בהצלחה איש יקר ותודה על הכל כל השאר כבר כתבתי באיסיקיו
אני אוהפת

space girl

New member
למרות שלא הכרתי אותך לעומק

אני מאחלת לך שנה מוצלחת ומתוקה ! ולכל שאר הפורום ולמרות שנגמר החופש ( למה ? למה ?
) נראה לי שאני אמשיך לגלוש כאן ( לצערכם או למזלכם) במילא לא לומדים כלום בבצפר שלי ....
אז בקיצור שנה טובה באמת ! שביתה - איזה כיף אז למה אני הולכת לעשות ספירת דם ? ועוד משו - למה שאני שמה את הסמיילים הם נתקעים לי בשורה של הנושא ואני כל פען צריכה להעתיק אותם ?עזרההההההההההה

Stillwater

New member
אסף...וכולם!

חבל שאתה עוזב. לפחות תנסה להכנס בסופי שבוע! ובכלל כולם: יש בית ספר וכולנו נהיה לחוצים על מבחנים וכאלה ולא יהיה לנו הרבה זמן להיכנס כמו בחופש הגדול אבל תשתדלו. לפחות פעם בשבוע בסופשבוע או משהו כזה. וחוץ מזה שיהיה לכולם שנה טובה ו...
תזהרו מ...
בראש השנה! ובהצלחה בלימודים! (בנתיים שביתה!)
פני ליין.

חבל......

חבל שאתה עוזב ... כי כאילו זה כולה ביצפר.... אז פסדר אין המווון זמן שאתה לא עושה בו כלום אבל כשיש רגעים כאלה אז אפשר להיכנס ולראות מה קורה... וזה מופנה לכולם... באמת לא חייבים לעזוב..

cleave

New member
מה זה ?!?!?!../images/Emo12.gif

רק לנו אין שביתה ?!?! איזה
......

tomgavish

New member
ביי אחי.....

יש לי שביתה! חופש! אחווה וכל שאר הקראפ הזה....בכל מקרה מקווה לראות אותך בחופשות אחרות....ואת כולכם אני ישתדל להיכנס לעיתים קרובות ולהעיר קצת תפורום! שנה טובה!

למעלה