משהוא שמציק לי

משהוא שמציק לי

שלום לכם חברי חדר. רציתי סתם לשתף אתכם במשהוא שמציק לי ושמו בנים.. אוקי אז בטח יהיו כאלה שיקפצו ויגידו נו מה הבעיה שלך\את פרחה/את לא היחידה. אבל לפני זה נעשה סיכום קטן ואני יגיד שאני ממש לא בחורה `זולה` וכדומה. אני ניראת טוב ואפילו מאד. יותר מיזה אני עדינה ובישנית. ותמיד יש אתזה שאני הולכת לתומי ברחוב ויש את הבחור שמסתכל לי בעיניים ואז אוטומטית אני מורידה את הראש וממשיכה הלאה. מה שמציק לי שאתם, הבנים לא מבינים מה שאתם עושים במבט קטנטן (לחמודים מבנכם=)..) אתם ‏אומנם לא מתחילים בדרך זולה אבל מתחילים בדרך האחרת. ולא שזה מציק לי אבל עצם העובדה שאתה מסתכל בעניים של הבחורה זה כאילו שאם אני יסתכל בחזרה אז ההוא כבר חשב שאני מחבבת אותו וכו`.. מה שבאתי בעצם להגיד זה לא להסיק מסקנות חפוזות ממבטים. ונקודה שניה היא שאני מרגישה לפעמים לבד..אז אני חושבת על הבעל שיהיה לי.. ואני שואלת את עצמי(לבנות שמבנכם ,זאת שאלה נפוצה וכנה) האם גם הוא שומר על עצמו? האם זה שוה שאני לבד?? אז בנים קצת חומר למחשבה. כולנו נגיע לפירקנו ונירצה ``מצה שמורה`` חישבו על זה!

מילים מאוד נכונות

יש הרבה צדק במה שאת אומרת אבל בינינו זה לא עושה לך את זה מבט של בחור את לא מעריכה את עצמך יותר בגלל זה אז תפסיקי להצטנע פשוט תבקשי מהחברה להיות יותר עדינים בהמשך ובנוגע לבעלך בחיים לא תוכלי לדעת עם הוא מצה שמורה או לא בפרט על מה שקורה בישיבות חג שמח

ייתכן והיא תוכל לדעת

לת``ח, יש תביעות עינא. לבת העושה את רצון הבורא יש גם תביעות עין.

לא ממש הבנתי,

תקטע של המבטים.... כשעובר רכב יפה ברחוב כל הרחוב מסתכל, הם רוצים לגנוב אותו? בהנחה שאת יפה, זה שתוקעים בך עינים זה אומר שמתחילים איתך?

``כשעובר רכב יפה``...

בחורות הם לא בדיוק רכבים וקצת ריסון ושליטה עצמית לא מזיקים..

ברדלססס

New member
אני ממש לא מסכים עם זה

אני חושב שפרל הארבור צודק כמו רכב יפה אותו דבר בריאה יפה מושכת אותך להסתכל וברור שבלב הבחור אומר לעצמו וואי איך הייתי רוצה אותה אבל זה ממש לא להתחיל ודרך אגב גברת חמודה ועדינה אם "פתאום" ראית שהוא מסתכל לך בעיניים כנראה שהסתכלת עליו את בעיניים אחרת לא היית שמה לב לא??

סורי,

אני מסתכל על בחורות יפות, כי אני נהנה מזה. גם מרכב יפה אני נהנה. אמנם לא באותה עוצמה. אבל בראיה יש הנאה...

toxic2004

New member
שליטה עצמית?

שאלה: מדוע אתן לא שולטות על עצמכן בחנויות הבגדים? או בסופר פארם? אתן אוהבות את זה נכון? את ההשקעה ביופי באיפור וביציאה לבחוץ שתהיה הכי מושלמת הכי קרובה לדוגמנית.. עכשיו המטרה לנסות להבין מדוע בנים מסתכלים על בנות.

אני רק רוצה להזכיר לך משהו

יש בנות שלא חושבות על כל בחור שהוא מביט להם בעיניים, גם אם הוא באמת עושה זאת. את רוצה לדעת במה הן שונות? הן לא עסוקות בזה! מי שעסוקה בזה, כנראה שהיא מחפשת את זה! ולכן, שתדע, כמו שלה יש יצר גם לבן יש יצר! ההודעה שכתבת נכונה וצודקת, אבל היא אמורה גם על הבנות וידון אדם עצמו לפני שדן אחרים! מקובלנו מרבותינו, שכאשר אדם מתקן את עצמו, אדם אחר, אפי` שנמצא בפריז, גם יתקרב!

אוקי,

אני לא מתיחסת למבטים כמו שאתה אומר,כמו שצינתי יש כאלה שכן מתיחסים למבט באופן שונה מהאחרים. וזה מה שהציק לי . ברור שלבנות לא חסר אבל אני עדין בצד של הבנות בענין הזה.

דוקא לכן דברתי

המשנה באבות מייחסת למה שכתבת חשיבות, היא אומרת ``קשוט עצמך תחילה``.

הוספה , חקר ברשותך...

מסופר על רב שנסע עם תלמידיו , באמצע הדרך נקלעו ליד נהר שבאותו נהר הייתה בחורה על סף טביעה. הרב ללא ספקות קם מהעגלה והלך להציל את הבחורה הרים אותה על כתפיו והוציא אותה מהמיים. אחרי כמה זמן מרוב סקרנות אחד התלמידים שאל את הרב , איך?? איך הוא עשה את המעשה הזה? הרב ענה לו: ההבדל בייני וביינך , שאני נשאתי את אותה בחורה על כתפי באותה שניה ועזבתי אותה . ואצלך הבחורה עדיין נמצאת בראש! על אותו עניין... אין טעם בכלל להתעסק בזה , עצם ההתעסקות וההרהורים גרועים מהמעשה. מאחלת לך שבע"ה תמצאי את הדרך להרגיש סיפוק , ללא כל קשר לדברים הנ"ל. ובקשר לבעל - עפ' ההשתדלות שלך כך גם יהיה בעלך. ומי שמנסה ל"סדר" את השדכנים/שדכניות. בסוף מקבל מה שמגיע לו. יש איזו בדיחה, למה הורי החתן והכלה כ"כ שמחים ורוקדים ביום החתונה? כי כל אחד רוקד ואומר לעצמו , "דפקתי אותם , סידרתי אותם " בהצחלה לך :)

פופכס

New member
מכתב גלוי לבחורות היפות והעדינות

טוב. אז תמיד רציתי לדעת מה אתן חושבות על המפגש שלנו ברחוב, עכשיו אפתח את מוחי ואתן לכן לראות מה מתחולל בתוכו כשאנו נפגשים. מדברייך נשמע שבליבך את רוצה קשר אך את מחזיקה את עצמך בגלל הבעל המיוחל. וזה יפה. אממה, תדעי שכשאנו נפגשים אני קולט את זה. <<<

פופכס

New member
>>>המשך מכתב גלוי

נוצר איזשהו קשר עין ולכן אני מנסה להמשיך כי אם אני לא יעשה את זה את לא תעשי את זה כי את נקבה וביישנית מטבעך. אני עושה את התפקיד שלי כגבר ומחזר (פעולה בלתי רציונלית). את בחורה פתוחה אבל שומרת על עצמך ואת זה אני ידע רק אחרי שאני בודק. אז אל תתרגשי ממני

זה דרך העולם

שהבעל מחזר אחרי האשה אפילו שבציבור שלנו זה לא מקובל שדופקים עניים ברחוב.

פופכס

New member
>>>ובענין המצה השמורה

את צודקת מאה אחוז ואני רק יכול לומר בלב כבד, שאצטרך ולסלוח ולהבין את אישתי לעתיד באם היו לה קשרים ו/או אם נסחפה בעבר. אני מאוד רוצה מצה שמורה אבל יהיה עלי לאכול את זה. אני מודע לבעיה.

כולכם צודקים

בס"ד תחשבו שאנחנו כאן שופכים את ליבנו על טעויות שלנו, של הבני זוג שלנו מה יהיה עם הילדים שלנו??? אין ירידת הדורות הזו פשוט מפחידה ומזעזעת
ואין לזה תרופה

דבר ראשון

חבל שיש לך רגשי נחיתות שאת פרחה..דבר שני כל בחורה שקצת פותחת ת`עינים ומסתכלת שני מטר קדימה מדברת על בנים ולא אומרת על קשר עם בנים אין מצב.רובכם מתות לנסות מה זה.להתנסות בחוויה של חברות עם בנים..אז אל תעשו לעצמכם מחסומים נפשיים שכאילו אתם לא רוצות בנים.כי זה נגד הרגש וזה מה שבעיקר פועל אצלכם..מה שכן תיתפללו לתפוס אחד טוב לא בנזו....ומצה שמורה מקבלים רק שמדברים וחושבים על אותו מין...

למעלה