משהוא קצת שונה

אלאדין 1

New member
משהוא קצת שונה

שלום לכם, זקוק לעזרתכם בנושא הצעת נישואין ברשותי רכב שטח ואני מחפש מקום רומנטי להציע את ההצעה, חשוב לציין כי מכיוון שאותו לילה\יום אני אצא ללא רכב נוסף, אסור שהמקום יטמון בחובו מכשולים קשים, כמו כן הצעות נוספות יתקבלו בברכה. אלאדין1

-רוני-

New member
מזל טוב, יש לי מקום אידאלי או 2

באמת מזל טוב מי המאושרת ראינו אותה בטיול? כמובן שמדובר בערב עם ירח מלא לגבי המקומות: א. במישור עמיעז אתה ממשיך ישר ואחר כל ימינה לכיוון הר סדום חונים בחניון עולים להר סדום כל השבר הסורי-אפריקאי לפניכם וים המלח למטה והיתר תלוי בך בהצלחה, ב. תגיע לתחנת הדלק במיצפה רמון ישנה חורשה של אשלים ליד סע על הדרך המקבילה למכתש צפונה תעבור את הרדרים בהמשך איזה עשרה ק"מ מתחנת הדלק אתה מגיע למין מרפסת שמשקיפה על כל המכתש כמובן לאור ירח בהצלחה כמובן שאם לא בא לך לחזור את כל הנסיעה למרכז ישנו פונדק רמון קצת יקר אבל עם בקבוק שמפניה לחגוג את הארוע את רעיון השמפניה אפשר ליסם גם במסלול הראשון ואמרתי כבר מזל-טוב אם אתה מעוניין בחלק אחר של הארץ תגיד אבל אילו שני המקומות שעלו לי מיד לראש

ofiracpu

New member
מקום להצעת נישואין בטבע

לא ציינת איפה אתה גר וכמה רחוק אתה מוכן להדרים או להצפין. ישנם המון מקומות רומנטים, מקסימים ופסטורלים........ קח את אהובתך לקריית טבעון, רדו לכם בנחת לנחל ציפורי, לכיווןן טחנת הקמח הטורכית העתיקה.... בדרך עצי זיתים, רימונים ועוד.... תמשיכו לרדת ואז יפרשו למולכם מרבדי דשא ירוקים.... תמשיכו עד טחנת הקמח-תעברו גשר קטן ומאחור זרימתו של נחל ציפורי וכמה עצי תאנה ועוד כמה עיצים קסומים....... קח כמובן בקבוק יין ועם נוף כזה לא צריך יותר,,,,,, ממש פינת חמד ירוקה, מדהימה ורומנטית. המון מזל"ט.

אלאדין 1

New member
תודה לכל המגיבים

האמת שאנו מאזור המרכז, אך בשביל מקום מדהים ביופיו אהיה מוכן לנסוע רחוק, לגבי נחל ציפוריהיכן בדיוק זה יוצא? איך העבירות? והאם לא בעיתי לעשות את המסלול לבד? דבר נוסף, במידה ויש רעיון למקום מיוחד אשר נטול מכשולי עבירות למינהם בלילה אשמח לשמוע גם כן בתודה מראש אלאדין 1

למעלה