משהוא מכיר

yanivmirjam

New member
משהוא מכיר

משהוא מכיר שמות של סופרמקטים בארהב? אני צריך את השם באנגלית – אני רוצה להגיעה לדף הבית שלהם, בגדול יש מוצר ישראלי (אוכל) שאני מנסה למצוא יבואן ומשווק לשוק האמריקאי משהוא יודע? שמע? הריח משהוא פעם? אולי לקהילה יהודית או לקהילה הנוצרית (אלה שמאמינים ותומכים בישראל – משהוא יודע מה שם הזרם שלהם מה שמם - איזה מדינה בארהב הם מרוכזים?) תודה

boltrade

New member
צור קשר ...

אנו נותנים שירותי חיפוש ואיתור מידע עסקי ויכולים לענות על שאלותייך. צור קשר, אופיר ביאנקו - שרותי מידע עסקי בי.או.אל אינטר טרייד בע"מ 050-5345230 Email: [email protected]

קבל

שמות של סופרים גדולים בקליפורניה RALPH VONS ALBERTSON GELSON COSCO סופרים/רשתות ענקיות כמובן יש גם את הסופרים הישראלים[מכולות] עם תהיה מעונין בעוד רק תגיד זה מה שעלה לי בראש הרגע שנה טובה

afikiminfo

New member
ויש גם את....../images/Emo92.gif

LUCKY FOOD LINE PRICE CHOPPER היו ימים.... בהצלחה אלי

boltrade

New member
הנה 400 שמות ...

הנה רשימה לפי ABC הכוללת כ-400 רשתות סופרמרקטים בארה"ב. בהצלחה, אופיר ביאנקו - שירותי מידע עסקי בי.או.אל אינטר טרייד בע"מ 050-5345230

boltrade

New member
אופס שכחתי את הלינק... הנה...

http://www.nocards.org/list/supermarketlist.html בהצלחה שוב, אופיר

מדינות UTAH ואוקלהומה, כת המורמונים

זאת בעקרון הכת שאוהבת את ישראל.... גם בעקרון כל אוונגליסט אוהב את ישראל (חוץ מהעובדה שהם מאמינים שיום אחד המשיח שלהם יגיע ואז הם יישחטו כל היהודי עלי אדמות...ממש אהבה הם רוחשים ליהודים!) מאוד.... אבל בינתיים (עד שיגיע המשיח שלהם ואז הם מצווים לשחוט את כולנו!!) יש עשרות מיליוני אוונגליסטים שרוחשים חיבה עזה למדינת ישראל...רובם גרים במדינות הדרום של ארהב. זהו

למעלה