משהוא מוזר

מעין26

New member
משהוא מוזר

לפני כמעט חודש וחצי היה לי מחזור ושבועיים אחרי זה היה לי פתאום דימום של יומיים ומאז לא קיבלתי מחזור, שהיה צריך להופיע כבר ב12 לחודש לפני יותר משבועיים. עשיתי בדיקת דם וגם בדיקה ביתית וזה הראה שלילי אבל עדיין לא קיבלתי מה אני אמורה לעשות? לפני 4 חודשים זה קרה לי אבל בלי הדימום באמצע החודש והרופא נתן לי כדורים שיגרמו למחזור להופיע, אבל לא ניראה לי שזה הפתרון כל פעם לקחת את הכדורים הללו? מה אתם אומרות? לעשות עוד פעם בדיקה ביתית? אני ממש מתפדחת כבר עשיתי בחצי שנה הזאת איזה 6 בדיקות ביתיות אני והדמיון שלי מתחרפנים.

m i c h a l y

New member
קודם כל

נראה לי שאין מה להתפדח כיוון שקבוצת הנשים החברות בפורום זה ממנות בכל חודש בחודשו את החברות המייצרות בדיקות אלה.... (את "הכסף הגדול" הן עושות מאלה כמונו שקונות כל פעם מחדש, לא מאותן נשים שקונות בדיקה אחת וזהו
...) חוצמיזה, בתור אחת שהמחזור שלה משוגע לחלוטין אני מציעה לך לפנות לרופא נשים שיביע את דעתו. יש הרבה פרושים אפשריים למה שתארת, וכדאי שמומחה יביע את דעתו בעניין.... אני בכל אופן, מאוד מקווה שהסיפור שלך יסתיים כמו זה של קושקולינה (שאחרי כמה בדיקות שליליות כבר היתה מצוברחת והרי בדיקה מאוחרת יותר הציגה שני פסים...) אז בהצלחה, מיכל.

פּוֹנְג

New member
יכול להיות שהגוף שלך

צריך יותר זמן להתנקות מהגלולות. אבל באמת הכי טוב זה ללכת לרופא/ת נשים על מנת לסדר את המחזור, או להתיעץ אם זה פרק זמן סביר להשתוללות של המחזור.

למעלה