משהוא לא הגיוני................

• פותח הנושא ssj38
  • פורסם בתאריך

ssj38

New member
משהוא לא הגיוני................

כשדאבורה יורק והופך חיים לסלעים זה בסדר וזה בגלל כוחו אבל כשהוא הופך (קחו דוגמא מפיקולו וקרילין) אז גם הבגדים וגם השיער וזה לא הגיוני כי בגד זה לא דבר חי וגם שיער אז זה צריך להיות רק הגוף והנה עוד משהוא שמוכיח (LOL) שדיבזי זאת סידרה מצוירת.

gokussj2

New member
שני דברים...

אחד כל מה שהוא יורק עליו לא משנה מה זה הופך לסלע שתים שיער זה לא דבר חי??? אם השיער שלך לא חי אז אני מצטער לשמוע

Brolly

New member
שיער זה לא דבר חי...... המקום היחיד

שבו יש עצבים בשיער זה רק בשורשים, כשנתלשת לך שערה אז כואב לך בגלל שהיא נתלשת מהשורש, אבל אני בספק אם כואב לך כשגוזרים לך את השיער כשאתה מסתפר

gokussj2

New member
טוב גאון בגלל השורש היא דבר חי...

ואני צודק גם לגבי הדבר השני

gokussj2

New member
דאבורה...

בהמשך הוא נלחם בגוהאן ויורק לו על הכפפה וגוהאן מוריד את הכפפה מהר כי היא הופכת לאבן וככה הוא ניצל זה הוכחה לכך שלא רק דברים חיים הוא הופך לאבן פשוט לא הבנת לפי הסידרה כל מה שהוא יורק עליו הופך לאבן אתה עושה כאילו שבגלל שזה ככה אז רואים שהסידרה מצויירת כאילו אם זה היה שהוא יורק ורק דברים חיים הופכים לאבן אז זה היה יכול להיות גם במציאות

Brolly

New member
זה עדיין אומר ששיער זה לא דבר חי

ואם אתה תרצה לומר שזה חי בגלל שהוא הופך ללבן כשמתבגרים, אז השיער הופך ללבן בגלל שהפיגמנט בשיער מתחיל להיעלם ^^;; שיער זה לא דבר חי נקודה, רק השורשים הם הדברים היחידים שהם אולי חיים...

Matrix man

New member
אולי?

השיער סתם צומח? סתם כואב לנו כשמושכים לנו בשיער? אני יש לי שיער ארוך ואני יכול להגיד לך שהשיער שלי חי וקיים והוא אפילו מנסה להשתלט על העולם...

gokussj2

New member
חי או לא...

אל תנסה להיות חכם ולומר לי מה אני אגיד כי לא חשבתי על זה הנושא לא רלוונטי בכלל אתה רוצה לדבר על זה פתח פורום שיער דיברנו על דאבורה ומה שאני אמרתי זה הפיתרון

Brolly

New member
אני לא זוכר למה השיער צומח...

כואב כשמושכים בשיער כי אתה מרגיש את המתח בשורשים של השיער, מה שכואב לך בעצם זה הקרקפת ולא השיער עצמו.... על הקטע של הצמיחה של השיער ראיתי פעם משהו, אבל אני לא זוכר למה הוא צומח, אבל יש אנשים שהשיער שלהם מפסיק לצמוח באורך מסוים אז זה לא אומר שהשיער שלך כל הזמן יצמח

MantrA boy

New member
כמה דברים..

1. איך הפכתם הודעה לשיחה על שיער???זה כבר התחיל לעשות לי צמרמורת. 2. למי שאידיוט ולא יודע את זה והוא מחפש הוכחות אז שידע דרגון בול זי זו סידרה מצוייררתתת!!!!!!!ככה שטיפשי לחפש לזה הוכחות... 3. באמת למה אתה מגלה ימניאקקק!! שלום ותודה. נ.ב Dragon-Ball Z זו סידרה גאוניתתתתתת!!!!!!!

GungFu

New member
חחח

תגידו אתם שמים לב לזה שהסדרה מצויירת דימיונית והרבה דברים שלא נכונים לגבינו נכונים לגבם-מה שאני לא מבין זה למה אין איזה פרק על עולם השדים שממנו דאבורה הגיע יהיה נחמד-יש גם אגדות יפניות על זה...

Brolly

New member
כל הסדרה הזאת זה בעצם עיוות של

אגדה יפנית או מעשיה או איך שקוראים לזה שקוראים לה "journey to the west" טוריאמה לקח את הסיפור הזה ועיוות אותו לגמרי, במקור זה איזה כוהן שמלווה ע"י קוף הרים(סון גוקו ד"א) שהמטרה שלו זה להציל איזה אלה שנחטפה ע"י שדים.... לך תבין איך מזה טוריאמה יצר את דרגון בול זי
אבל אני לא מתווכח, אני נהנה מלצפות וזהו חחחח

gokussj2

New member
אני מגלה כי...

כללי כניסה לפורום הזה הם לראות את כל הסידרה כל הסרטים הספיישלים סתםםםםםםםםםםםםםםםםםם

Prophet

New member
עוד משהו לא הגיוני

איך זה שכולם יכולים לעוף ולעשות פיצוצים גדולים כאלה? ואיך פיקורו יכול לעשות לגוהאן בגדים מכלום בהתחלה?????????? כי למדתי בשיעור טבע שאי אפשר לעשות חומר משום דבר ופיקורו לא לקח כלום בשביל לעשות את זה ואיך הוא ירוק? ואיך כולם חזקים כל כך זה לא הגיוני

gokussj2

New member
נכון בכלל איך זה ש...

הסידרא הזאת קיימת ובכלל איך זה שעושים סדרות מצויירות שיש שם דברים שלא קורים באמת ומי צריך טלוויזיה תחיו את החיים הרגילים שלכם אל תראו טלוויזיה כי זאת סתם רמאות עוד בטעות תרצו להפוך לסופר סייאן חלאסססססססססססססססססססססס מה אתה רוצה שלא יהיה דימיון בכלל אההה???????????????????????

ssj38

New member
תשובות ......

נאמקים פשוט ירוקים והם יודעים לעשות קסמים (חלק מהם) עובדה גם הם המציאו את הדרגון בולס אלה שיודעים להשתמש בקי ולעוף פשוט יודעים לשלוט בכוח הקאי שלהם.

למעלה