משהוא יודע....

JEDAY MASTER 1

New member
משהוא יודע....

איפה אפשר להוריד משחק מלא/דמו של מלחמת הכוכבים? (ולא דרך הביטורנט או האימיול וכל שאר התוכנות האלו)

tactical

New member
תשובה....

דמו זה לא בעיה כמעט לכל משחק משחחרים היום דמו פשוט כנס לאתר של LUCASARTS וכנס למשחק שאתה רוצה ובדרך כלל יש שם קישור לדמו (אם קיים) לגבי משחקים מלאים זה קצת יותר מסובך כי אם אתה רוצה משחק מלא ובחינם אז בדרך כלל זה רק משחקים ממש ישנים שהחליטו לשחרר אותם כי כבר אין להם ביקוש. בטח הבנת כבר שהורדה של משחקים מלאים היא לא ממש חוקית פה ולכן לא תקבל תשובה איפה למצוא כאלה..... אגב אתה מודע לזה שכותבים JEDI ולא JEDAY כן??

JEDAY MASTER 1

New member
סליחה קראת לי טעות..

כן, אני מודע לכך שכותבים JEDI ולא JEDI, אבל זה לא ממש משנה לי, חוץ משה, בלוקאסארטס לא מוצאים את הדמואים ואם אתה הצלחת למצוא אז בבקשה תגיד לי איפה ואיך (לא של רפובליק קומנדו)

tactical

New member
בו נתחיל עם זה...

שתגיד איזה משחק אתה מחפש... בגדול כאשר אתה נכנס לאתר של לוקאסארטס יש לך בצד למעלה קטגוריה של GAMES ובפנים זה מחולק לפלטפורמות משחק (מן הסתם אתה מחפש דמו ל-PC) תבחר מהרשימה את המשחק הרצוי ואז זה יביא אותך למסך שבצד שמאל למעלה יש לך את הלינק OFFICIAL SITE - כנס לאתר הרשמי של המשחק ותבדוק שם אם קיים דמו... או לחילופין אתה תמיד יכול לפנות לאתרי משחקים שכוללים מדור הורדות שמכיל דמואים, לדוגמא: GAMESPOT GAMERSHELL

badmofo

New member
הנה לך

http://www.gamershell.com/search/index.html?q=star+wars בבקשה,דף עם כל הדמואים להורדה יום טוב

למעלה