משהוא במקרה יודע...

Rejee

New member
משהוא במקרה יודע...

אם יש מפת כיסוי למשדרי האנטנות בארץ בדיוק כמו שיש FOOTPRINT ללווינים

eabramov

New member
היה פעם משהו בסגנון באתר הרשות....

השניה לטמבלוויזיה ומשהו... אני חושב שיש לי את זה במחשב אם אתה רוצה רק תבקש ואני אפרסם את התמונה כאן בפורום כדי שתוריד..... כאמור זה רק של משדרי ערוץ 2 ולא של רשות השידור או כל ערוץ אחר אשר ישודר בעתיד... מן הראוי לציין שלא יזיק אם יהיה באתר של שני הרשיות או משרד התקשורת "מפת כיסוי משדרים" לנוכחיות של מתקינים עצמאיים פרטיים!

Rejee

New member
אם אתה יכול תעלה לפורום...

זה לא מזיק אף פעם. אני מתכוון של כך המשדרים (ערוץ 1, 2 וכל השאר...)

amos1i

New member
קיים באתר "שידורי טלוויזיה בישראל"

אתה מוזמן להוריד את מפת כיסוי המשדרים של ערוץ 2 מהאתר www.geocities.com/israeluhf

eabramov

New member
נכון יש כמה דברים לא מדיוקים....

ראשית במפה הישנה של הרשות השניה לא מצויין השינוי בעוצמה של "תחנת הרדאר" של בזק בחיפה מ1KW לסך הכל של 5KW.... שנית: חסרים הרבה תדרים...במיוחד באזור הצפון של תחנות ערביות שכנות הנקלטות באנטנה...

amos1i

New member
אם אתה מתכוון למפה

אז שמתי אותה כי היא נותנת מראה כללי של הכיסוי. המפה הזו הוכנה בערך בשנת 1998 ע"י האתר הישן של הרשות השנייה. אני יודע כי היא איננה מדוייקת, וכפי האמור שמתי אותה כי היא נותנת מראה כללי של הכיסוי הקרקעי של ערוץ 2. אם יש דברים אחרים לא מדוייקים: אשמח לדעת ולתקן, ואתה יותר ממוזמן לפרט דרך העמוד המתאים.

Rejee

New member
אני לא מתכוון למפה..

דווקא את המפה בדקתי בסוף, אני מדבר על ההמלצות שיש שם ועל החומר הכתוב. 60 ס"מ לעמוס
רק קמצנים ישימו צלחת בקוטר כזה קטן ואחר כך יתבכיינו שהם לא קולטים בחורף כלום. אפילו יס עשו בחוכמה והעלו את רף הקוטר ל-80 ס"מ. יש עוד נושאים לא נכונים שם, אבל זו לא בעיה שלי... בכלל, לא מצויין באתר איזה "גוף" עומד מאחורי המידע שמועלה שם.

למעלה