"משדר מהשטח"

BlogTV Police26

New member
"משדר מהשטח"

נכנסתי לבלוג של בתאל שוקולד במבה והיא הייתה מסומנת במשדר מהשטח ביקשתי ממנה להוריד והיא אמרה שהיא מארחת מישהו מהצפון שברח אז מה עושים במצב כזה? מבקשים ממנו להוריד או מתירים?

BlogTV Police40

New member
כנס לפה

בעיקרון אם התוכן שבתוכנית מדברת על אקטואליה ועל המלחמה והיא מביאה עידכונים ואתה רואה במצלמה את האורח מהצפון אז לדעתי תשאיר לה את הסימון. אבל אם היא יושבת לה לבד רגל על רגל ומדברת על המרק עוף של אמא שלה אני לא חושב שיש פה הצדקה לסימון הזה. אבל הפקודה היבשה אומרת ש "רק משדרים מהצפון משדרים" יכולים לשדר אבל תמתח תחוקים <לפי שיקול דעתך בלבד. =זאת דעתי בלבד= זה לא משקף את מדיניות ענת או מוטי אייל :) תודה והמשך גלישה מהנהה

BlogTV Police26

New member
../images/Emo45.gif

סבבה.. התוכנית הייתה רגילה לחלוטין לא ראו אותו ולא נעליים. אז תודה לך.

BlogTV Police16

New member
:-O תגידו לי אתם מתלמדים..?

בעצם כן,חחחחחחחחח אז ככה תסיר לה את זה ללא שום היסוס משדר מהצפון זה משדר מהצפון ולא צפוני שמשדר מאילת ומקבל הודעות sms בפון על מה שקורה שם. אני אירחתי כמה מהצפון ואחד מאור יהודה אצלי בבית אז מה..? ענת נתנה הוראה חד משמעית שידור מהצפון זה צפון ולא חולון איפה שיקום לנרקומנים! להסיר מידי , אני אשמח לעשות את זה

BlogTV Police40

New member
16 כנס לפה

לקח לי קצת זמן להבין שזה בעצם אתה ימתחגללללללללל מה זה מתלמדים! מה אתה משווה אותי אליו! אני בניתי אותךךךךךךךך איך איך בזמן האחרון אתה בוגד גם גנב וגם בוגד יש לי רק מילה אחת להגיד לך בעצם 2 לקק לייייייייייי

BlogTV Police26

New member
בואנה יא נעל

שאני אבין אתה מדבר עליי?! דבר ראשון תמיד טוב ללמוד ולהשכיל ולדעת יותר. אל תשחק לי אותה הכל יודע. נמשיך הלאה שישנם אנשים מב"ש, כן, כן ב"ש שהורשו לשדר כ"משדר מהשטח" בגלל התוכן שלהם.. עכשיו בוא לקק לי את הביצים לכבוד השבת.

BlogTV Police40

New member
השפה בפורום יורדת נמוך...

---בדיוק כמוך... טימון כן כן .. אתה עושה את זה נפלא

BlogTV Police33

New member
הלו הלו !!!! עד חולון !!!!!!!!

הבא שידבר על חולון בצורה כזאת יש לו עסק עם פוליסית 33 ותיזהרו ממני כי עשיתי בניה בציפורנים ואני שורטת !!!! ולהזכירכם ענת נולדה גדלה והתחנכה בחולון !!! (צפון חולון) ! אז שלא תגידו שלא אמרנו לכם !

BlogTV Police18

New member
"שידור מהשטח" >>>>

אני ינסה לעשות סדר בבלאגן ... משדר שבחר לשדר כ-"משדר מהשטח" יכול להמצא גם במרכז הארץ אך תוכן השידור שלו אמור להיות קשור לארועים בצפון או בדרום. להזכירכם שדרן המסתורי גר במרכז הארץ והוא מעביר עידכוני חדשות שנוגעות למצב בצפון ומאושר ע"י ענת כ-"משדר מהשטח". אי לכך ובהתאם לזאת משדר שמסומן כ-"משדר מהשטח" יכול להיות בכל מקום בעולם בתנאי שתוכן השידור יהיה קשור למצב בצפון / דרום הארץ. המשך שבת מהנה לכולם.

BlogTV Police11

New member
גם אני רוצה לעשות סדר בבלגן ../images/Emo8.gif

לכלול ב"שידורים מהשטח" כל שידור שנערך מחדר המיטות של מישהו אפילו במרכז ושכולל "תעמדי, תתפשטי, תרקדי" שהרי מטרתו להרים את המורל של כל אלה שיושבים בשטח במקלטים כבר כמעט 3 שבועות. להרשות להעביר בשידור ישיר את שידורי הכתבים האמיצים של "גלי צה"ל" ו"גלגל"צ" שהרי הם משדרים מבסיסם שנמצא ביפו במרחק החטאה סביר של קטיושה מ"השטח הגדול" ביפו. לכלול בהגדרה גם את שידורי כל אלה שמשדרים מהמרכז כי פיקוד העורף הורה להם "להיות ערניים"- כלומר להסתכל כל הזמן למעלה כך שאם הם רואים טיל שעומד ליפול על ראשם יספיקו להגיד "שמע ישראל". לפתוח "בלוג שקט" שישדר כל הזמן חלון לבן, ורק במקרה של חריגה מהוראות תפוז יופעל בסיסמא "ציצי בשטח" ויגרום לכל הפוליסים לשים צ'קלקה ולהגיע לחדר הבעייתי לטפל בנפילה (של הציצי של המשדרת).

למעלה