משדרים בעמ-כנסו
C Cm 2004 New member 16/3/05 #3 הודעה מאוד מעניינת! ../images/Emo6.gif../images/Emo9.gif רק חבל שלא כתוב כלום!
M mirushi16 New member 16/3/05 #7 מחר אני חוזרת לבית הסוהר ../images/Emo10.gif סליחה,לבית הספר. הייתי בחופש עד היום.
ש שניצלונה New member 16/3/05 #11 טוב שזה לא 10 בבוקר.. אבל יש לי שאל *ה... איפה לעזאזל הם משדרים?! יענו שיחליטו או פה או בצ'אט הרישמי או סתם בחלון בצד הפורום יש מצב למקום מפגש קבוע?!
טוב שזה לא 10 בבוקר.. אבל יש לי שאל *ה... איפה לעזאזל הם משדרים?! יענו שיחליטו או פה או בצ'אט הרישמי או סתם בחלון בצד הפורום יש מצב למקום מפגש קבוע?!
M mirushi16 New member 16/3/05 #12 כשהם משדרים בבלוגTV מופיע חלון בצד שמאל של הפורום ואם מדברים על כבר... למה לא עושים צ'אט עם השחקנים בצ'אט של האתר הרשמי?! בבלוגTV שבעים אחוז מהמשתתפים בכלל לא רואים טב"ע!
כשהם משדרים בבלוגTV מופיע חלון בצד שמאל של הפורום ואם מדברים על כבר... למה לא עושים צ'אט עם השחקנים בצ'אט של האתר הרשמי?! בבלוגTV שבעים אחוז מהמשתתפים בכלל לא רואים טב"ע!
ש שניצלונה New member 16/3/05 #14 נכון../images/Emo70.gif ובאותו עניין למנהלים כנסו! למה לא מאחדים את החדרי צ'אט?! זה סתם לא נוח