משגל כואב!

lygea

New member
משגל כואב! ../images/Emo7.gif

אתמול קיימתי יחסי מין עם חבר והחדירה כאבה לי בצורה לא הגיונית! - גם היתה לי תחושה של דקירה, כאילו משהו מפלח לי את הבטן בזמן שהוא חדר עמוק וגם - סוג של תחושת שפשוף בשפתיים... זה היה כאב כל כך בלתי נסבל!!! היום בבוקר קמתי וגיליתי את הפות כואב ומאוד מאוד נפוח! בקושי צלעתי עד לשרותים ויש לציין כי עליי ללכת לעבודה במצב זה!!!! אני מיואשת! מה היה יכול לגרום לכל החורבה הזו שמתחוללת לי בגוף?! אני עשיתי בדיקות גיניקולגיות והרופא אמר שהכל תקין... יש לציין שלפני הפעם המדוברת הייתי בהפסקה דיי ארוכה (חצי שנה) מייחסי מין מהסיבה האמורה. עברתי 3 גיניקולוגים וכולם אמרו - תקין (אין פיטריות, זיהומים ושאר בולשיט) אבל העור בפתח הנרתיק כה רגיש שאפילו מגע קל אך ממושך עלול להביא לכאב שציינתי. אלוהים אני מיואשת!!!

lygea

New member
ברור שלא מאתמול!!!!

אלא במשך כל אותה תקופה של חצי שנה שבמהלכה לא קיימתי יחסי מין, כפי שכתבתי. אני מאוד מבקשת תגובה עניינית, עקב מצבי המעורער...

ToryMaster

New member
אז מה את חושבת בכלל?!

זה נשמע לי כמו תגובה אלרגית כלשהו, מהר לרופא.

lygea

New member
לא ראית שכתבתי שכבר פניתי

עם הבעייה, שחוזרת ונשנת, לרופים השונים ולא קיבלתי תשובה (יותר נכון - הכל אצלך בסדר...) למה אני כבר יכולה להיות אלרגית?! לזין???

ToryMaster

New member
קודם כל כן

מוזר ככל שזה ישמע, יש בחורות שיש להן אלרגיה לבחורים מסוימים. את משתמשת בקונדומים? אולי האלרגיה היא לחומר. בכל מקרה, לפנות לרופא נוסף, עד שתימצא התשובה, ולפחות שיתתן לך משהו להעביר את זה בינתיים.

שלום lygea

התיאור שלך את מצב הפות, לאחר קיום יחסי מין , מאוד חריג. האם רופאיי הנשים אצלהם ניבדקת הם מקופת חולים?.....במידה וכן ממליצה אני לך לקבוע תור למרפאת נשים בבית חולים. אני אישית מטופלת במרפאת נשים בבית חולים איכילוב [...מסיבה ממש אחרת... ] שם יבצעו לך את כל הבדיקות היסודיות. בריאות שלמה

היי וברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

האם בכל ההיסטוריה המינית שלך זה היה כך, גם הרבה לפני חצי שנה, או שזה התחיל בתקופה מסויימת? מה שאת מתארת יכול לנבוע מסיבות שונות ומשונות, שאינן קשורות לפטריות וזיהומים. את מתארת כאן כמה דברים שונים: בזמן יחסי המין תיארת בכלל כאב בבטן ובשפתיים. ואחריהן תיארת את הפות נפוח וכואב. ואחרי כן תיארת רגישות וכאב בכניסה לנרתיק. האם הם באמת שונים, או שאלו פשוט היו תיאורים שונים לאותה התחושה? בתור התחלה, אני מציעה לך לקרוא את החומר באתר הזה ולראות האם זה מתאים לתיאורים שלך ולתחושות שלך. אם כן, אז לפנות שוב לרופא (שאת סומכת עליו ושפתוח לשאלות ולהסברים) עם החשד הזה, כדי לראות אם זה אכן כך. נמשיך מכאן... תרגישי טוב

lygea

New member
תודה לך עונג אישה! ../images/Emo9.gif

על התשובה ועל האתר שהבאת... לצערי הרב אני מוצאת דימיון רב בין המתואר בו לבין התחושות שלי... וכן, הדבר מלווה אותי לאורך כל ההיסטורייה המינית שלי, בערך. כרגע אני רק חושבת לעצמי - לאזעזל!!! אני רק בת 20! לא ראיתי כלום בחיים האלה! לא חוויתי כלום! כאילו יש מישהו או משהו שממש משתדל לרצוח את הארוטיות שבי בכל דרך אפשרית... אם כך הדבר זה ילווה אותי תמיד, לא ייתן לי להשתחרר ולהנות. אני לא מרגישה את עצמי אישה שלמה עכשיו! נמאס לי לפרכס במיטה ולראות את הבעת פניו המבולבלת של בן זוגי! כאילו יש מישהו או משהו שממש מנסה לכבול אותי ולא לתת לי להיות חופשיה... אני לא הולכת לחיות חיים מלאים ואיכותיים. אני מרגישה נכות מסויימת. אלוהים אני כל כך מבולבלת... מנסה להיות חזקה ולגייס את הכוחות לחפש פתרון ולהתמודד עם הבעייה, אבל מרגישה שכל זה מיותר. מרגישה כמו פרפר שנקצצו כנפיו עוד לפני שפרח לעוף בפעם הראשונה. לאזעזל!!! למה אני לא מסוגלת להפסיק לבכות?!

../images/Emo24.gif

ראשית, התעודדי נא
מציעה ללכת ולברר את הדברים לעומק. לא בטוח שזה באמת מה שיש לך, וגם אם כן, יש בוודאי דרכים רבות לטפל ולשפר את המצב. אני אישית מכירה נשים שחוו דברים דומים והצליחו להגיע למצב שזה לא כואב להם לקיים יחסים ושזה מאד מאד נעים וכיף. את מוזמנת לגלות את המסלול שלך לשם. תחקרי, תגלי, תלמדי, ואל תוותרי עד שתמצאי בדיוק מה שיש לך ופתרונות מתאימים!

שגיתא

New member
היי ברוכה הבאה ../images/Emo54.gif

האם כשאת מענגת את עצמך
האם גם נוצר המצב שתארת, יכול להיות שאת לא מגורה מספיק לפני החדירה והחיכוך מה לעשות כואב גם אם הבן זוג שלך לא בהכרח מאוד יוצר תנועות חזקות
, אולי בלי להתכוון את בחרדה מסויימת לקראת הכאב שיוצרת באופן מפתיעה יובש במקום לחות במקום
אולי את באמת בעלת עור עדין בנרתיק, רעיון שעולה לי
לבדוק את הנושא, הוא שימוש בויברטור נסי לבדוק האם כשאת מענגת את עצמך מה שונה, מהמפגש עם בן הזוג
, האם את משתמשת בחומרי סיכה מעבר לקונדומים לי למשל אין בעייה עם הקונדום אבל את חומרי הסיכה אני לא אוהבת הם גורמים לי א. לקהות בתחושה ובנוסף החיכוך יוצר חום שגורם לי כמו תחושה של כוויה, אפילו בחדירה אנאלית אני מעדיפה לחות טבעית ומוכנות נפשית מאשר תחושת כאב כמו כוויה, בהצלחה שגיתא

למעלה