משבר

neomi55

New member
משבר

אני בת 30 ועד אתמול היה לי חבר 8 חודשים, בהתחלה דיברנו כל הזמן על חתונה ואח"כ התחילו ריבים אז פתאום הוא התחיל לדחות את התאריך. היו לנו בחודשים האחרונים הרבה ריבים וכמה פרידות, אני לא רציתי להישאר לבד ותמיד חזרתי אליו. לפני שבועיים אבא שלו נפטר, ופתאום הרגשתי שהוא מאד השתנה,לא רק שלא אכפת לו לאבד אותי הוא כאילו מנצל את ההזדמנות כדי להיפרד ממני כי גם ככה רע לו אז לא אכפת לו לאבד גם אותי. הרגשתי שהוא לא צריך אותי שאני אתן לו תמיכה והוא מחפש קירבה של אנשים אחרים כל הזמן גם ידידות מהעבר. איזה מן זוגיות זאת אם אתה לא צריך את התמיכה של בן זוגך? כל דבר היה מעצבן אותו כאילו מחפש אותי. כל הזמן הוא אמר לי שאני השתניתי ושהוא לא יוכל להיות איתי ואתמול בעקבות ריב שהיה לנו הוא אמר שהוא נשבר ולא רוצה להיות איתי יותר. אני לא מצליחה להבין אם זה בעקבות האבל השינוי שלו או שבכל מקרה זה לא היה הולך בינינו. ואם הוא יתקשר אלי? מה להגיד לו? אני רוצה חתונה ונראה לי שהוא לא בשל אשמח לייעוץ.

seeyou

New member
הזמן עושה את שלו-../images/Emo140.gif

במערכת יחסים יש מטרות לא תמיד זהות לכול הצדדים ברור לי לפי מה שכתבת שהמטרות שלך ושלו הם לא זהים ייתכן שזה בגלל שאבד את האב או בגלל סיבות אחרות יש לפעמים רגעים בחיים שחשוב להמתין ולא ללחוץ,לא למהר,לא להחליט! ואם באמת הוא שינה את דעתו-רגשותיו כלפיך? זה חשוב עם נכנסים למיתה אך חשוב יותר על יד מי מתעוררים לחרת.

מוות במשפחה כגורם לשינוי

מוות מהווה לעיתים קרובות נקודת חשבון נפש לאלו שנותרו בחיים. ישיבת שבעה נועדה לאפשר תהליך של חשבון נפש וניקיון עצמי ואנשים יוצאים לעיתים קרובות עם מסקנות והחלטות ליצור שינוי בחייהם. את מספרת על הסטוריה של מריבות ופרידות ובכל המקרים את היית זו שיזמה את החזרה להיות יחד. את רוצה חתונה - הוא לא, לא כרגע ולא איתך. את יכולה לאמר שהוא לא בשל ולנסות "להבשיל" אותו בכוח - זה לא יעזור לך. ותרי על שאיפותייך לגביו, זקפי קומה והתחילי ליצור לעצמך הזדמנויות מחודשות, מנקות פתיחה בריאה יותר. אני משוכנע שתצליחי בכך. בהצלחה.

avlin

New member
נעמי

מה לא ברור? הוא לא רוצה להיות בקשר איתך, מן הסתם הוא גם מחפש קירבתם של אחרים, כדי שינחמו אותו, וזה אומר שהוא בהחלט לא מחפש את קירבתך..את החום שלך ואהבתך... "היו לנו הרבה ריבים וכמה פרידות....לא רציתי לישאר לבד... מה? נגמרו כל התקוות בעולם? אין יותר גברים?? רציניים שמתים לקשר רציני עם אישה טובה שתדאג להם? נראה כי אולי הקשר בינכם לא טוב, במיוחד והוא זה שרוצה לסיים את הקשר, ועדיף להיפרד עכשיו מאשר להיכנס לעינייני חתונה, וגירושין שלא יאחרו לבוא, אופי לא משתנה ועץ עקום לעולם לא מתיישר..נראה בנוסף כי הוא לא בשל גם לחתונה שאת כל כך ששה לה. מציעה לתפוס מרחק...הזמן עושה את שלו..או שתחזרו או שלא, יש גם חיים אחרי.. (כדאי שתבדקי אולי ישנה משהיא..בסיפור שאת לא יודעת עליה)

נעמי ../images/Emo140.gif

איש המערות כתב לך כבר לפני שאחרי מוות של מישהו קרוב, עושים חשבון נפש, עוברים שינויים. אני עצמי עברתי זאת, מוות של מישהו קרוב מאד הביא אותי לעשות חשבון נפש עם עצמי, לחשוב איפה אני נמצאת ומה אני רוצה, כשבסופו של דבר אחרי תהליך ארוך, התגרשתי אחרי 25 שנות נשואין. המוות הביא את נקודת המפנה בחיי לכן, תני לו את הזמן שלו, הוא יחשוב, הוא יגיע למסקנות שלו ואם את חשובה לו עוד יחזור אליך כשהוא בטוח יותר, אוהב יותר. בהצלחה וסבלנות

s h o o s h a

New member
אני רוצה חתונה ונראה לי שהוא לא בשל

משפט הנושא שלי הוא המשפט המסכם שלך. את רוצה חתונה. בכל מחיר. גם אם המחיר הוא נישואים לאיש שאינו רוצה בך, מצהיר כי רגשותיו כלפייך השתנו, פועל לחידוש קשרים ישנים, מחפש קרבתם של אנשים זרים/קרובים/רחוקים ולו רק כדי להמנע מקרבתך. האם את באמת רוצה להנשא לאיש הזה? בהחלט ייתכן ומות אביו והזמן שיש לו כעת עם עצמו חידדו בו את מה שידע כבר קודם אבל לא העז/רצה להגיד. מות אביו נתן בו את האומץ להוציא דברים מהפנים אל החוץ. את לא רוצה להישאר לבד. כמו בעבר, גם היום, היית מוכנה למחול על כבודך ולו רק כדי לא להישאר לבד. כדאי שתבדקי עם עצמך מנין נובע חוסר הביטחון הזה ומדוע את זקוקה דווקא לגבר שיהווה עבורך משענת כי בלעדיה את חשה כי תפלי ותקרסי. ואני חוזרת לתחילת דבריי האם את באמת מבקשת להינשא בכל מחיר? לדעתי, ברגע שתהיי מסוגלת לענות לעצמך על שאלה זו והאחרות שהעליתי כאן, תוכלי לנתב ולנווט טוב יותר את המשך ומהלך חייך. בהצלחה

neomi55

New member
תודה לכולם

תודה לכול מי שהגיב וכתב וייעץ , זה באמת מעודד. אתמול הוא התקשר אליי, דיברנו והחלטנו לנסות שוב. אם גם הפעם זה לא ילך, אני יסגור את הפרק הזה וימשיך הלאה. כי כמו שהרוב אמרו, חתונה - לא בכל מחיר. מקווה לטוב נעמי

לילך171

New member
../images/Emo13.gifתראי

אני חושבת שתתני לענינים להרגע, גם ככה קשה לו בטח, גם הוא צריך חופש קיצת אני חושבת, תתני לזמן לעשות את שלו תחכי לפחות חודש, אבל תעשי מה שאת חושבתת לנכון.

neomi55

New member
את צודקת

אבל אני מרגישה שהעניינים בינינו השתנו, כאילו פחות מחוייבות כאילו אנחנו מתרחקים אחד מהשני.

למעלה