משבר

titoosh15

New member
משבר

חברים וחברות הנני חדשה כאן. בעת של משבר קשה לאחר פרידה מזוגיות ועוד דברים נלווים ,מזכיר את תיאורה של הסופרת. מנסה להטמיע את הסוד ולהפוך אותו חלק בלתי נפרד מחיי ולמצוא באמצעותו תשובות ,אשמח לשמוע גם מכם, שיהיה שבוע נפלא

titoosh15

New member
תודה רבה

תודה על הברכה. מחמם את הלב!
אני תוהה האם במצב של משבר כמו פרידה יזומה מהצד השני האם עדין יש מקום לתרגל את החלק של מערכות יחסים כפי שמופיע בסוד, דהיינו לבקש שאותו אדם יחזור לחיי? ,האם יש טעם לעשות את רשימת התכונות החיוביות או האם לשחרר?. ומה אם אנו מזמינים דבר שאינו נכון עבורנו? האם היקום יענה בכל זאת לבקשתנו? |

doingood

New member
נכון ולא נכון

ראיה של נכון ולא נכון היא ראיה "לינארית". בחיים יש הרבה יותר מרק נכון או לא נכון, ואפשר ללמוד מכל חוויה שאנו חווים, גם מבלי לקרוא לה בשמות. ונאמר דיינו

ע ו פ ר ה

New member
טיטוש ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

אך... משברים משברים, כמה קשה. אני חושבת שהעקרון של הסוד בהחלט יכול לעזור. תבחרי לך איך את רוצה את חייך ותבני לך חזון. הוא יכול לכלול זוגיות ועוד דברים שהיית רוצה. העקרון של הסוד הוא לחשוב חיובי. אני חושבת שזה בהחלט יכול לחזק אותך. תזכרי שמשברים לא נועדו לשבור אותנו. הם נועדו לעזור לנו לעשות שינוי. זה המקום שבו אנחנו מגלים את הכוחות שלנו. זה המקום שבונה אותנו בסופו של דבר. באהבה עופרה

kikona126

New member
משבר? ../images/Emo26.gif זה דבר יחסי

היום יש משבר ומחר שיהיה יותר טוב, זה גם יכול להראות כמשבר... הרעיו הוא הסתכלות על הדברים בצורה יחסית. ולא כדברים עצומים. צריך להבין שבקשר יש שניים, ושניים צריכים לפעול. לפעמים קורה שאדם אחד מחליט להמשיך בדרכו לכיוון אחר, וזה לא בגללך, זה בגלל שהוא צריך את זה לעצמו. במקום לחשוב כרגע על "מה הקשר הזה לקח לי/ממני" תחשבי על "מה למדתי או לקחתי מהקשר הזה" בעצם מה אותו החבר לימד אותך על החיים? איזה מראה השתקפה לך ממנו, ולמה...

למעלה