משבר

JamesNox

New member
משבר

היתה לנו שיחה רצינית היום. פעם ראשונה מאז שהוא בבית. הוא בעיקר דיבר, ואני הקשבתי. הוא דיבר על ההוה המשותף שלנו, על המוגבליויות שלו, ובעיקר על העתיד. הוא אמר ממטעמים אנוכיים בלבד הוא לא מבקש ממני לעזוב. שאם הוא היה יכול לחשוב רק על טובתי הוא היה נפרד ממני ממזמן. שהוא עול עלי, ועומס. שהוא הבטיח שהוא יטפל בי וידאג לי ועכשיו אני צריך לטפל ולדאוג לו. אמרתי לו שגם אני הבטחתי את אותו הדבר. ושאני אוהב אותו ואת הילדה, ושאין לי שום כוונה ללכת לשום מקום. אני לא יודע כמה הוא באמת הקשיב, וכמה הוא חיכה שאני אסיים ואשתוק כדי שהוא יוכל להמשיך לשאת את הנאום שהוא הכין בראש. והוא אמר לי שהמצב הגופני שלו לא משתפר מספיק מהר, והוא לא יודע יד כמה הוא יחלים אם בכלל, והוא לא יוכל להבטיח לי שאי פעם הוא יוכל לתפקד מינית כמו פעם (אלק פעם. לפני חצי שנה עוד היו לנו מריבות על מינון - במובן שאני הייתי מתחנן בפניו שיתן לי לישון קצת...). ושגם אם כן, המחלה הבהירה לו כמה הוא זקן וכמה אני צעיר. בקיצור, התנאי שלו לזה שנשאר ביחד הוא שאני אמצא לי שותף או שותפים אחרים למיטה. לא רוצה. לא רוצה אף אחד אחר. לא רוצה לוותר על ההחלמה שלו. מעבר לכל השאר, אני לא חושב שזו גישה נכונה לחיים, לוותר ככה באמצע התהליך. אבל בעיקר אני לא רוצה. רוצה רק אותו. אפילו אם זה אומר לחכות. אפילו אם אני לא אעשה יותר סקס בחיים שלי. וזהו. מצטער שאני שופך עליכם ככה את כל החרא שבנשמתי.

בופיק

New member
היי, אל תצטער...

כל כך מרגש לקורא את מה שכתבת.. זה פשוט נוגע ללב .. לראות כמה אתה אוהב, לשמוע כמה חשוב לך וכמה אתה מוכן להקריב למען מישהו שאתה כל כך אוהב.... ואוו אני באמת מרגישה שהלב שלי עוד דופק שאני כותבת לך... היד קצת רועדת מהתרגשות ... אני מבינה אותך, אני לא יודעת מה אתה יכול להגיד לו, אבל אני חושבת שהוא פשוט מרגיש שהוא נטל עליך.. אתה אומנם לא מראה לו את זה, אל להיפך אתה מראה לו שאתה הכי רוצה להיות שם בשבילו .... הוא נמצא במצב קצת מתסכל, שהוא נורא רוצה שתיהיה מאושר, לתת לך את מה שבמגיע לך, לתת לך את האהבה הזאת שאתה זקוק לה, הוא פשוט מרגיש חסר אוניים, הוא רואה שדברים לא הולכים ומשתפרים ושהוא כבר לא יכול להעניק לך את מה שנתן לך בהתחלה... פשוט תיסכול נוראי שקשה לו לעכל את זה.... אני חושבת שאתה צריך לדבוק בהחלטה שלך להישאר איתו ואם אתה לא רוצה בני זוג אחרים למיטה אז אל תעשה את זה !!! תלך עם הלב ועם מה שמרגיש... תן לו להבין שאם הוא ירצה ואם לא אתה שם בשבילו ולא נכנס עם אף אחד אחר למיטה מלבדו....אז כדי לו להתחיל לקבל את זה... כי חבל על האנרגיה הזאת שהוא מוציא בשביל לשכנע אותך שתלך למיטה עם מישהו אחר... עדיף שישקיע את האנרגיה הזאת בלהחלים ולהיות מאושר .... אני באמת מאחלת לכם בריאות ... המון בריאות אהבה ואושר... אין לי ספק שהוא זכה לאדם כל כך מיוחד ומקסים כמוך.. כנראה שגם הוא משהו מיוחד אחרת לא היה זוכה לאדם כמוך... חיבוקים אין סופיים ממני שלך בופיק

תקשיב לבופיק

אני מסכימה עם כל מילה שהיא כתבה. גם אני התרגשתי מאד לקרוא את מה שכתבת. הזוגיות שלכם אינה שווה (equals) סקס. הזוגיות שלכם כוללת מלבד סקס, חברות, אהבה, שיתוף, אמון ובטח עוד דברים רבים נוספים. העובדה שיחסי מין נכון לעכשיו הוצאו מהמשוואה, לא אומרת שכל השאר אינו תקף. כמו שבופיק אמרה, תלך עם הלב שלך, תראה לו כמה אתה אוהב אותו, ועד כמה אתה לא מוותר עליו ועל ההחלמה שלו. תהיו שניכם חזקים, והחלמה מלאה לבן זוגך
מכאן ועד לניו יורק איריס

m a t a n O

New member
ג'יימס מתוק

וואו, זה מרגש. הכל ריגש אותי. גם זה שהוא בעצמו אמר שהוא מרגיש נטל וקישר את זה מיידית לסקס, וגם זה שאתה לא מוכן לזוז מהמקום. אם סקס זה הסימן לחיים, ל"יום- יום"- תראה לו שיום יום מתייחס באמת למה שקורה יום יום על אמת, וזה לא אומר שהכל גן של שושנים. ואף אחד לא מבטיח לנו את זה. בשום מקום. אני מצדיע לך, ומחזק את קודמותיי באומרן שתעשה מה שנכון לך בלב. הרי גם הוא פועל מאהבה אליך. וואו. כזאת מסירות לא נקרית בדרכיך מדי יום. שולח המון אהבה וחיבוק מרגיע, מתן.

שלא תעיז לוותר אתה שומע??

לא אוסיף על מה שנאמר, ריגשתי, נגעת, ואתה מקסים ומתוק בעיני! האהבה שלך אליו כל כך אמיתית, נכונה, בריאה וחזקה. אהבה כמו שאתה מציג פה, רואים בעיקר בסרטים, כיף לדעת שזה לא רק חלום אלא אמיתי.

לא מבין למה הוא מתנֶה את הזוגיות שלכם...

בכך שאתה תצא ותמצא פרנטר לסקס. למה זה צריך להיות משנה לו? שאלת אותו?

JamesNox

New member
חשבתי על זה.

אני חושב שהוא מפחד שככה או ככה אני אעשה את זה, והוא רוצה לשמור על איזושהי שליטה. הנימוק שלו הוא כמובן שהוא לא מוכן שאני אקריב את עצמי בשבילו, ושהוא רוצה לודא ש"טוב לי". אבל אני מפחד מהאולטימטומים האלו. חלק ממני חושש שהוא יממש את זה, ואני לא מסוגל לאבד שוב משפחה. פעם שעברה זה רק כמעט הרג אותי..

לדעתי זה שרירותי מדיי שהוא יחליט בשבילך...

אם אתה זקוק למישהו מבחוץ או לא. אתה איש בוגר ומסוגל להחליט על הנושא בעצמך. אסור לו לנהוג כאילו אתה לא יודע מה אתה רוצה. אתה יכול לאמר לו בעדינות שאתה מודע לצרכים שלך, והצורך הגדול ביותר שלך הוא האהבה ביניכם ושלימות המשפחה.

בופיק

New member
מסכימה עם פורטי..

אתה אדם בוגר שיודע מה הוא רוצה מעצמו, אדם שיודע איך לנתב את הצרכים והרצונות שלו... אני פשוט חושבת שהוא מפחד וגם אתה... כל אחד מהסיבות שלו... הוא צריך להבין שהוא המשפחה שלך משפחה זה מעל להכל!!! שאתה לא מוכן לאבד את המשפחה הזאת .. כלומר אותו והאולטימטום הזה מקשה עליך... מקשה עליך לאהוב אותו... שלך עם חיבוק ענק והרבה אהבה בופיק

yosef 30

New member
שבת שלום ג'ימס

קראתי את ההודעה שלך היום בצהריים ובחרתי לא להגיב, רציתי להיות עם מה שעלה בי עוד קצת זמן. אני כלכך יכול להבין את שניכם, כל אחד והרגש שעולה בו, הפחדים, החששות, המחשבות, הצרון לעשות טוב אחד לשני. שניכם מקריבים הרבה אחד למען השני וזה מדהים לשמוע בין השורות את האהבה והדאגה שלכם אחד לשני. מאוד ריגשת אותי איש ייקר. נסה להיות בחמלה כלפי בן זוגך - יכול להיות שהפחד מהנטישה מגיע מצד שניכם, היה בטוח שגם הוא חושש בדיוק כמוך. אני חושב שנניכם נמצאים באותו מקום של מחשבות וחרדות מפני מה עלול להיות - אם וכאשר. הבן זוג שלך פשוט העלה את הפחדים והמחשבות למילים ושיתף אותך בפחדים שלו. המשך להיות שם בשיבלו והקשב לו, אתה תקשיב לעצמך במילים שלו, הוא מדבר את הפחדים של שניכם. זו אהבה. זו תקשורת. זו נתינה. זו חמלה. אני מתאר לעצמי שזה מאוד כואב לשניכם, המצב שלו והקושי שלו, ואתה עם המצב שלך והקושי שלך. דבר איתו גם אתה, שתף אותו, תחלקו את המחשבות שלכם ביחד, הקשיבו אחד לשני. זה ייתן לכם הרבה שקט מושלווה, זה בסדר לפחד ולחשוש, זה טיבעי ולגיטמי,זה אנושי. אני מאחל לכם המשך אהבה עמוקה בכל ליבי והמשך לשתף אותנו במה שעובר עליך, אם זה מקל עליך, אל תתנצל לעולם בשביל זה אנחנו כאן, להקשיב ולתמוך כשיכולים. שולח לכם אנרגיות חיוביות שבת שלום נשמה ייקרה. יוסף.

jjaki

New member
עלה לי דמעות לקרוא את זה...

כי זה מה שעשיתי לבן זוגי. נתת לי אור אחר להבין את צורת החשיבה שלך. אני צריך לחשוב היטב לפני שאני מתפרץ שוב לבן זוגי. הוא בן אדם הכי מדהים (כמוך)... אשתדל להסתכל על זה בצורה חיובית כמה שאפשר! למרות שאני קורא לעצמי "אני מקולקל". מצטער שאני משתף כרגע כי אני לא מראה על הרגשות שלי ותמיד משתדל לחייך ולהראות לכל העולם שאצלי בסדר גמור אבל במציאות זה לא ככה. אני עם הרגשות שלי ואני מאוד פסימי לגבי עצמי למרות שיש לי בן זוג, יש לי אהבה, יש לי עבודה, ויש לי כמה חברים טובים, בכל זאת... בקיצור אני רוצה וצריך לעבוד על עצמי הרבה ולשנות את הגישה על עצמי! פשוט לא מעריך את עצמי מספיק... שוב מצטער שאני סוטה מהנושא ומספר על עצמי. אוקי אחזור על עצמי, שיהיה לכווווווווולם ימים מקסימים ותעשו חיים טובים ולהיות אפיטימים למרות הכל הכל! ותודה לג'ימי שנתת לי שיעור והשקפה משלך, אקח את זה לתשומת לבי! אני מעריץ אותך!!!

yosef 30

New member
היי ג'קי ידידי

נשמע שיש הרבה כאב בדברייך. אתה לא צריך להתנצל על זה שאתה משתף, זה המקום והזמן, זה חלק מהכתיבה בפורום שאחד מספר ומשהו וזה מעורר אצל האחר חוויה אישית, ויש מקום חב מאוד להביא את עצמך בתוך אותה סיטואציה, כך כולנו נוכל ללמוד גם ממך וגם מהניסיון שלך. אתה כתבת שאתה קורא לעצמך "אני מקולקל" - תחשוב אם מישהו היה אומר לך את זה כל יום איך היית מרגיש
וזה לא שונה אם אני קורא כך לעצמי או מישהו אחר, למילה יש את אותה משמעות. מדוע אתה חושב שאתה "מקולקל". האם אתה מפחד לגעת בעצב שלך, בכעס שלך,
מה אתה לא אוהב בעצמך כשאתה כועס או עצוב
אני אשמח אם תשתף אותנו ואתה מוזמן גם לפתוח על זה שרשור בפני עצמו, כך שתהיה לך פינה רק שלך
. שולח לך חיבוק גדול עם אנרגיות חיוביות וברכת המשך יום קסום יוסף.

JamesNox

New member
הי ג'קי

"אני מקולקל". הגדרת לי במילים בדיוק מה בן זוגי חושב על עצמו. כאילו שהוא איזה חפץ שבור ולא איש שלם ואהוב כל כך. אני לא יודע מה להגיד ואיך להסביר שזה לא נכון. שזה רק הגוף, לא הכל. שסקס זה לא הכל בחיים. שבימים הרבים מאד שהוא היה בתרדמת הייתי מוכן לקבל אותו הרבה יותר "מקולקל", רק שיתעורר. רק לשמוע אותו אומר את שמי. אמרת שיש לך אהבה, "בן אדם הכי מדהים". אתה אומר לו את זה? אתה מראה ומסביר ומתעקש שלמרות ובגלל ובלי קשר ל"קלקול" אתה אוהב אותו וצריך אותו? לפעמים אני חושב שהוא לא ישמע אותי גם אם אני אצרח.

למעלה