משבר רציני

משבר רציני

בזמן האחרון אני וחבר שלי מזה שלוש שנים ו4 חודשים הראנו אחד לשני מלא אהבה בכל מובן של המילה.הוא בחור יחסית מאוד עסוק ומדי יום פינה ליחלק ניכר מזמנו או שהייתי הולכת איתו לעבודה וכאלה(עובד עצמאי)לאחרונה היו לנו מלא ריבים וכולם כי אני לדעתו מתקשרת הרבה ומציקה לו לוחצת וחונקת יום ראשון בערב הוא יזם פסק זמן אך מאז אני התקשרתי אליו כמה פעמים . בהתחלה דיבר אליי מאוד יפה בהמון אהבה אך פתאום היום התעצבן לחלוטין צרח עליי שהוא לא יכול ככה יותר שהפסק זמן הזה מבחינתו הפך לפרידה סופית שכבר אין לו רגע להתגעגע שאני לא כיבדתי את החחלטה שלו לפסק זמן ועוד. אני מאוד אוהבת אותו ולא רוצה להפרד .עצוב לי ורע לי.

michal24

New member
נראה שאת יודעת בעצמך מה לעשות,

את כותבת בעצמך שבתקופה האחרונה אתם חלק ניכר מהזמן יחד, ואת מתארת את זה שלא יכולת לתת לו זמן לנשום כשהוא ביקש... את גם רושמת שזה בתקופה האחרונה, מה היה לפני כן ? מהדברים שלך מרגיש שבן הזוג מרגיש קצת חנוק וזקוק לזמן לעשות דברים גם בלעדייך... יכול להיות שיש שם עוד משהו, ותמיד טוב לשבת ולדבר ולהבין בדיוק מה קורה ומה הוא מרגיש, יכול להיות שזה משהו יותר עמוק אבל יש אפשרות שזה באמת רק זה שהוא מרגיש חנוק... מקווה שיסתדר לכם

רק רגש

New member
אולי יש לו קשיים בעסק, או....

אם זה קשיים בעסק שהוא טרוד מהם אזי תני לו כמה ימים להיות עם עצמו בלי לחץ. אבל, אני מקווה שלא, אולי מצא מישהי אחרת ורוצה לבדוק. גם במקרה זה אין לך בררה אלא להמתין כמה זמן ואז אולי יחזור אליך ואולי לא. עצוב אבל ככה זה.

תגובה

בדוק אין לו אחרתרק עסוק מאוד ובזמן האחרון עצבני מאוד... אגב רבנו היום בטלפון והוא אמר שאם אני לא מכבדת את זה שהוא רוצה פסק זמן אז מבחינתו ניפרדנו סופית ואת זה הוא גם הלך ואמר להוריו...

רק רגש

New member
אם את בטוחה זה נפלא.

אז יתכן מאד שאחרי מספר ימים של חופש הוא יחזור אלייך. הקפידי, אחרי שתחזרו, לתת לו להיות עם עצמו זמן מסויים מיידי יום ואל תשאלי אותו על הכל בפרטי פרטים, כרגע תני לו לפחות 3 ימים בלי ליצור קשר.

s h o o s h a

New member
GROW UP

תתבגרי לך קחי אקמול, תיכנסי למיטה, תתכסי בפוך, תבקשי מאמא/אבא/אח/אחות שיכינו לך כוס תה/מרק חם ולכי לישון ותקומי חדשה בבוקר. את מתארת מצב כל כך תלותי בחבר הזה שלך שאני בכלל מתפלאת שהוא החזיק מעמד מעל שנה בלהיות חבר שלך. עם כזו אחיזה חונקת כמו שלך בו (ראי הודעתך הנוכחית) אפילו משאף אויר או כל כלי עזר לא יוכל לעזור לו לנשום) ואני בכלל לא מתפלאה שהוא ביקש פסק זמן ולאחר שגם את זה לא יכולת "לספק" לו הוא הודיע שכאן הוא שם לקשר ביניכם סוף וגמרנו. אז ילדונת, אם את רוצה קשר בריא איתו, או עם מישהו אחר, תלמדי להיות עצמאית ובזכות עצמך ולא על ובכל פיפס לערב ולשתף כי לא תמיד זה נעים. כל אדם זקוק למרחב המחיה שלו, בכל גיל. תרגישי טוב

רק רגש

New member
לא ולא שום קשר לפחות שלושה ימים

תני לו את המנוחה המבוקשת אל תלחצי עליו.

מהלך האירועים

שלחתי לו הודעה שאני חולה והוא התקשר אליי הציע לי לנסוע איתי לחר"פ והיה ממש חמוד...

את לא עוזבת אותו לרגע

עכשיו הוא נחמד אלייך כי את חולה אבל בקרוב הוא שוב יתרגז כי את חונקת ולא מקשיבה לו ולא קולטת מה הוא אומר תבני לעצמך חיים חוץ ממנו.... הוא לא המטפלת שלך

המשך

בסוףאתמול כמה שעותאחרי שאמרתי לו שאני חולה הוא בא אליי בהפתעה והיה ממש כיף השלמנו לגמרי שמחלי וטובלי...אבל מבינה שעכשיו הוא עסוק יותר מתמיד וצריכה לתת לו זמןלעצמו....

למעלה