משבר לפני פרק חדש

חן.

New member
אני מזדהה עם דבריו בכתבה

היכולות שלנו לצאת ממשברים מגוונות ורבות,ובאמת לא כדאי להסס לקבל סיוע מקצועי "כשנתקעים". לא להתבייש, לא לחכות, לפעמים שיחה או שתיים עם יועץ מקצועי יכולות לסייע לנו לשפר את המצב.

כל כך נכון

והיי יש שם שעורי ביית,לא שמתם לב? מייד כשקראתי את הכתבה ,עוד לפני שהגעתי ל"שעורים" כבר עלו וצפו הזכרונות האישיים. לא יודעת אם היה שם משבר לפי הכללים ,אבל בכל זאת משהו נשבר, הרבה דברים נשברו. בעת ובעונה אחת שיניתי את כל מהלך חיי וחייהם של ילדי , התגרשתי עזבתי מקום עבודה ועברנו לעיר חדשה. משבר? אולי אני עם הרוח האופטימית שלי ,לא חוויתי אותו מלווה בחרדה ודיכאון אלה ההפך הוא הנכון - חוויתי אותו במלוא העצמה ,אך עדיין לא ניתן להתעלם שהרבה דברים נשברו שם בבת אחת. המשבר הזה בפרוש היה ירידה לצורך עליה , הוא היה המנוף של חיי (ועד היום אני אומרת שאם יש משהו חכם שעשיתי בחיי זה יצירת המשבר הזה). הוא היה המנוע שהוביל אותי למקום בו אני נמצאת היום ,מחוברת לעצמי, אוהבת את עצמי,שלמה עם ילדי ומנהלת איתם מערכת יחסים נפלאה.

כוכבית39

New member
ניצת כל הכבוד

אני גרושה טרייה אחרי 15 שנות נישואין ואחרי שקראתי מה שכתבת כל הכבוד לך מאיפא לוקחים כל כך הרבה כוחות, אני מנסה להיות אופטימית אך קורים דברים שמטשטשים את האופטימיות , אני אומרת לעצמי שאלה מכשולים ושצריכים לעבור אותם (כך אני משננת לעצמי יום יום ומעודדת את עצמי) ועוד מה שכתבת נותן לי עוד כוח לאופטימיות שוב כל הכבוד ומי ייתן ויהיה לך רק טוב

כוכבית

אל תחפשי את הכוחות ממקורות חיצוניים, הכוחות באים מבפנים. איני יודעת מה הרקע שלך ומה את עושה עם חייך אבל העצה הכי טובה שאני יכולה לתת לך היא להעסיק את עצמך בדברים שעושים לך טוב. לפי דברייך נראה כי עדיין לא עברת את השלב של ההשלמה עם מצבך החדש, לוקח זמן.והזמן הזה יכול להיות זמן נפלא לצמיחה. בהצלחה יקירה,אנחנו איתך.

כוכבית39

New member
ניצת בוקר טוב

נפלא לקרוא הודעה כזאת על הבוקר תודה זה נותן כוח להמשיך הלאה
ורוצה לשתף אותכם במשהו טוב שקרה לי אתמול שיחת טלפון אחת הצליחה להעלות חיוך על פניי אחרי תקופה, מודה לאותו איש יקר יום טוב לכולם. אוהבת כוכבית39
|

עוף כנף

New member
משבר כנקודת קפיצה

משהו שבאמת חובה להפנים: עלינו לנסות לחדול מלשפוט כל אירוע בחיינו כרע או טוב. נקודת המוצא הוא שכל אירוע בחיינו חיוני להמשך התפתחותנו וכל שעלינו לעשות כדי להפיק את המרב ממנו הוא ללמוד את תפקידו. (למרות שברגע המשבר נדמה שכל העולם מתמוטט, ולמרות שלפעמים לוקח קצת זמן לעמוד שוב זקוף)

כלנית 2

New member
יפה...אם כך מעכשיו נתחיל

לקבל משברים כהתחלה לפרק חדש.. כמו שנאמר: "סוף זה תמיד התחלה של משהו אחר" טוב יותר? רע יותר? לא יודעת מה יותר...

למעלה