משבר טיול

sivibibi

New member
תמשיכי להתנהג כמו ביץ'

הכי בריא להכנס לאינטרנט ולרדת על אנשים בפורום שאמורים לייעץ, העיקר שאת מרגישה מתוחכמת ויותר טובה מכולם:)
והשתפרו כי שוב, מדובר בתקופה קשה ולא בפסיכופטיות משתמכת.. מה שנורא קשה לך להבין כי כנראה שחייך מדהימים באופן עקבי , מעולם לא היה לך קשה ! בטוחה שהמון מקנאים בך, ואני תוהה.. אם זה ככה מאיפה הצורך האכזרי להוריד אחרים ולהתנהג כמו כלבה? בכל מקרה תמיד שנאתי אנשים מהסוג שלך.. שיכולים לשתוק אבל מעדיפים להתנהג בגועל ורשעות.. ועוד את מבוגרת הייתי מצפה לטיפת חוכמת חיים וסובלנות, שאני , מופרעת שכמוני!! יודעת להגיש למישהו שזקוק לה..
נראה לי שאת זו שזקוקה לעזרה כאן, גם אם אני מזיקה למישהו זה רק לעצמי.. את לעומת זאת מרגישה צורך מגעיל להזיק לאנשים ברגעי חולשה, במקומות המיועדים^ראי ערך, זוגיות ב-משבר-^ כדי להרגיש טוב..
נותר לי רק לרחם עליך ולקוות שלא אתקל בהמשך חיי באנשים כמוך:)

קארניו

New member
תמשיכי לעשות דרמות ולמשוך תשומת לב כמו שאת

רגילה ואוהבת . את טובה בזה

ותאמיני לי שהייתי עדינה איתך עד עכשיו וכדי שלא תגררי אותי להגיב בחריפות ובציניות כלפייך אני פורשת מהמחזה ומשאירה לך את הבמה להשתולל בכיף .

sivibibi

New member
בוהו מפחיד ממש.

שוב, הפרשנות הביצ'ית, מישהי מעיזה לענות לך על הניסיון העלוב לצאת חכמה על חשבון אחרים? תוך כדי שימוש במילים חכמות אז היא דרמטית ומכורה לתשומת לבD:
סבבה, שיהיה, גם אני פורשת, כ"כ לא ראוי למלכת דרמות אבל נמאס לי מההתנהגות טיפשעשרה ועוד אצל מישהי בת 30, גורמת לבחורה 10 שנים מתחתיה לשכנע אותה על שפויותה, ואשכרה מעמידה לדין .. ושלא מצליחה ,מתחמקת באגנלטיות.. פתטי משהו, עצם הניסיון ,טוב נו :) בהצלחה וזה ! אשמח אם השרשור ימחק כי זו ממש לא הייתה המטרה שלי.

Aski7

New member
אישית

אני חושבת שהיית צריכה לפרוש מזמן.
הרי לא השגת דבר.
אבל זו רק דעתי..

תשובה קצרה מקווה שיעזור

אני נשוי לאשתי כמעט שנתיים, יצאנו מעל שלוש ואני מכיר אותה רוב חיי. גם היום כאשר אשתי נוסעת לאנשהו יש את המקום הזה שקשה איתו, אתה רוצה להיות איתה תמיד ועם זאת הדבר הכי גדול שמסמן אהבה זה כשאתה שם את הצרכים של האדם שאתה אוהב לפני הצרכים שלך, כמובן שאני מאד מעודד אותה לעשות דברים ואוהב את זה שטוב לה.
יתרה מזו, במידה והקשר שלכם לא יתפרק עקב הנסיעה את תמיד תדעי שניתן לסמוך עליו, כי כאן היתה לו את ההזדמנות הכי פשוטה של "לחגוג" כאוות נפשו, וממה שאני מבין זה לא המצב.
בקיצור ולעניין, אם את אוהבת אותו תתמכי ותחזקי ויהיה לכם עתיד מאושר, במידה ויותר חשוב לך מה שאת מרגישה מאשר מה שהוא מרגיש כנראה זה לא האדם ליצור איתו עתיד, הכדור בידיים שלך, הוא הרי היה מוכן לוותר על הטיול בשבילך, ולהגדרך מוכן לסבול את הקריזות שלך מספר פעמים ביום בזמן שהוא אמור להנות מהטיול שאליו הוא כל כך רצה לטוס. אגב אם את כל כך מודעת לקריזות שלך פשוט תסיימי שיחה כשמשהו מתחיל לעלות וכך תמנעי מריבים מיותרים. בהצלחה בהמשך הדרך, לסמוך על בן אדם זה לא קל ואני יודע את זה אבל אם אפשר לסמוך על מישהו זה הדבר הכי גדול שיכול לקרות לך.

למעלה