משבר זוגי

noozi

New member
משבר זוגי

שלום, אולי מישהו יוכל לעזור לי בבעיה שיש לי. אני יוצאת עם מישהו 8 חודשים. אני בת 27 והוא 28. טוב לנו ביחד. אנחנו אוהבים ומבינים זה את זה. הבעיה היא שהוא מתעסק בכתיבת תסריטים, וכבר היום הוא מכין אותי לכך שבעתיד, ברגע שיסכימו לביים תסריט שלו, הוא מתכוון לעזוב כל עבודה שתהיה לו ולהתעסק בחלום חייו - הפיכת התסריט לסרט. הפחד שלי הוא חוסר הבטחון שאני חשה לגבי העתיד. איך ניתן להסתמך על חשיבה כזאת כאשר רוצים לבנות משפחה למשל? נכון שהמצב יכול להיות גם אופטימי והתסריט יהפוך להצלחה גדולה, אבל כרגע לא ניתן לדעת כלום ותחושת חוסר היציבות משתלטת על הכל. האם למישהו יש פתרון אמיתי לסיטואציה הזאת? תודה.

seeyou

New member
חוסר הבטחון -../images/Emo140.gif

זה גורם חשוב כאשר רוצים לבנות משפחה . בכול מערכת יחסים יש מטרות שלך ושלו לא כול כך תואמים ,לפחות בשלב הזה לכן נדרש השיקול שלך בין להמשיך ובין להפסיק את הקשר A dream is just a dream. A goal is a dream with a plan and a deadline. (Harvey Mackay)

israel or

New member
אני חושב

שהשאלה מה קורה עכשיו טוב לכם ביחד? את אוהבת אותו? הוא אדם חרוץ? אדם אמין? אין לנו כל כך שליטה על העתיד. מי יכול לדעת מה היה מחר. נגיד שהוא עובד במפעל עבודה הכי מסודרת ופתאום מפוטר? תני לכם זמן והעיקר לא לפחד כלל! והרבה בהצלחה!

המקבת, האיזמל וגוש האבן

הנה לך הצעה- טלי את המקבת בידך האחת, ובאחרת את האיזמל, לכי אל המחצבה והתחילי להכות שם על אבן, עירכי בה עיצובים ככל שתחפצי ובלבד שהתוצאה תתאים לך. ובכן- כאשר נפגשים עם אדם, ומתחילה אינטראקציה, מתחילים הצדדים כמו לאחוז במקבת ובאיזמל ולעצב יחדיו את הגומלין הנבנה . רק פסל של אבן תצליחי לעצב בעצמך מבלי לתת זכות לאיש לפסול בו פיסולים. בזוגיות? אין לך זכות בלעדית, והנה היה בן זוגך הגון, שיתף אותך בעיצוב חייו, שהוא כמו מעל לזוגיות, וכל שעליך להחליט- עיצוב של אבן חסר ויטליות , או שאת רוצה עיצוב משותף של בן אנוש, בשני המקרים המחיר והתוצאה שונים- התוצאה של הפיסול במחציבה תשאר לעולמים, רק שהיא תשאר היחידה אשר תספק אותך, בכל שאר מרכיבי חייך תשארי בודדה וערירית, חסרת סיפוקים. התוצאה של עיצוב משותף לא תשאר לעולם, אך יש בה רבגוניות, ויהיו חלקים בחייך שיהפכו אותך מאושרת, יהיו גם מתוסכלת- אך זוהי ההוויה האנושית. ובקיצור- את הקמת לך תיאוריה על משהו שיתרחש בעתיד, אולי, אך בהווה את מבקשת לממש תחושותייך. זהו פרדוכס בשרשרת החיים, העתיד לעולם לא נכנס אל ההווה באופן מוחשי. הפוך אפשרי. בהצלחה

s h o o s h a

New member
למה ליצור יש מאין?

משבר זוגי? למה בכוח לנסות ולהכניס משברים ביחסים שאת מתארת "טוב לנו ביחד. אנחנו אוהבים ומבינים זה את זה". הוא כותב תסריטים. כן? ויכול להיות שבבוא היום תסריט שלו "ידליק" עינו של מישהו שירצה גם להסריט מתי? יש תאריך נקוב וידוע מראש? את בעצמך אומרת "כרגע לא ניתן לדעת כלום" ואני אומרת, תחיו את חייכם המשותפים. בנו את עצמכם ואת האהבה אשר אתם חולקים היום יחד. ובאשר לתסריט שיהפוך לסרט - עוד חזון למועד
רק, אם יהיה סרט, אל תשכחו להזמיננו, אנשי הפורום, להצגת הבכורה בשורת האח"מים

למעלה