משבר זוגיות

שושנה97

New member
משבר זוגיות

חייבת עזרה בשביל להחליט!!אני וחבר שלי יצאנו חודשיים אני טסתי לקנדה לחודש ובמהלך החודש הוא התנשק עם האקסית שלו (אנחנו הכרנו חודשיים אחרי שהם נפרדו והם היו ביחד שנתיים)עכשיו חזרתי הביתה נפרדנו ואחרי שבוע שלא דיברנו חזרנו לדבר ולהיפגש כמובן שבסתר כי רציתי להגיע להחלטה אם לחזור לבד אבל חברות שלי ממש לא בעד וממש לא אוהבות אותו וזה מה שהיא משפיע עליי בחזרה אליו...ולחשוב שאולי אני דפוקה שאני אחזור אליו...

ivgy1980

New member
איך אקסים נכנסים לתמונה בכלל?

כנראה הבחור לא התגבר, או לא המשיך, או פשוט מניאק. תעזבי אותו.

מריוס זכריה

Member
מנהל
"יצאנו חודשיים" זו לא זוגיות

יצאתם בכיף. התנשקתם. השתעשעתם [במובן של דנה מודן]. הוא אמר "אני אוהב אותך ממי" ואת אמרת "אני מתה עליך כפרה".

זה נחמד מאוד. אבל זאת לא זוגיות [בעיקר כשהגיל הוא 22 ולא 42]

אחר כך נסעת לחודש.

עכשיו בואי מבהיר מיד איפה הדברים עומדים: מה שחשוב הוא מה החברות יגידו. ובצדק, כי החברות נמצאות שם כבר כמה שנים וחלקן לפחות יהיו שם עוד כמה שנים, כשהחבר הזה מזמן כבר יהיה רק עוד מישהו בפייס שלך.

לכן אני מציע, ברוח דברי החוכמה של אייבורי: תעשי מה שהן אומרות לך ותפסיקי להתווכח.

nirity1

New member
חמודה שלי

את הריבאונד שלו...
לא הייתי חוזרת אליו כי הוא לא סגור על הפרידה מהאקסית עדיין .
החברות שלך כנראה צודקות

אייבורי

New member
נו

אם החברות אומרות, אין לך ברירה

את חייבת לעשות מה שאומרים לך

וגם לכתוב על זה סטטוס בפייסבוק

איציק911

New member
תני לחברות להחליט בשבילך

ואז תדעי מה לעשות...

זה היה כמובן בציניות.

לכי עם הלב שלך ולא לפי מה שחברות אומרת , תעשי מה שטוב לך ולא מה שטוב לחברות שלך.

לגבי הבגידה שלו זה כבר שיקול שלך אם לסלוח או לא...אגב איך גילית שהוא התנשק איתה?

הכל היה טוב ויפה עד המשפט האחרון...

פגשת בחור, היה לו איזה עניין לא פתור עם האקסית שלו.. רגע של חולשה (או שלא זה אתם יודעים), והיום את עומדת מול החלטה לסמוך ולקבל אותו חזרה או לשחרר לפי אינטואיציה שאולי הוא לא אדם אמין.
ואז.. מה את עושה? את מספרת מה חברותייך חושבות עליו ומשם עוברת למה יחשבו עליך אם תחזרי אליו.
שחררי את המקום הזה של ישיבת דירקטוריון בהחלטה כה אישית ותעמדי מול ההחלטה בצורה בוגרת ועצמאית, בלי לתת לחברים הביקורתיים לנהל את חייך..
ותחשבי על זה :)
בהצלחה!

זו לא זוגיות, אל תבלבלי במושגים,

את בקשר עם בחור שבפחות מחודשיים של יצירת אינטימיות - הוא כבר עשה סוויץ' למישהי אחרת.
את רוצה לסלוח לו?!- עניין שלך.
אבל החברות שלך הן רק הנורות ספק שמקוננות בך לגביו.
הוא היה איתה שנתיים, היה איתך חודשיים ובשניה שסובבת את הראש הוא קיים איתה אינטימיות.
אני לא יודעת, אבל שושנה, למה לצאת עם מישהו שאת לא סומכת עליו?
למה?

למעלה