משבר הנקה?

אלינה12

New member
משבר הנקה?

שלום, אני חדשה כאן. ילדתי לפני חודש וכל החודש הנקתי מלא ובהצלחה. בועז עלה יפה במשקל והכל הלך טוב. אפילו התגברנו על תקופה של פטריה (נשאר לו קצת, אבל מצב השתפר בהרבה).זה התחיל לפני כמה ימים. הוא אכל ואחרי זמן קצר ירק את השד והתחיל לבכות. נתתי לו "לנוח" והחזרתי אותו לשד,כאשר זה שוב חזר למחורת, הצעתי לו שד השני ואחר כך החזרתי לשד הראשון. היום בערב שום דבר לא עזר, הוא צרח כ- 20 דקות רק שהייתי מקרבת אותו לשד, אפילו לא מצץ 2 דקות ואותו דבר חזר עם השד השני. עד שנשברתי ונתתי לו בקבוק. אחרי שהוא אכל כ- 20cc , הוצאתי את הבקבוק ונתתי לו שוב לינוק, אבל הוא כבר לא מצץ טוב ונרדם בסופו של דבר.(לפחות כבר לא צרח). אני לא חושבת שנגמר לי חלב, כי בלחיצה הוא משפריץ וגם השדיים כבדות. אני מתחילה לחשוב על כל מיני דברים שאולי אכלתי משהו שזה שינה את הטעם של חלב, או שעדיין הפטריה מפריעה לו. או שזה איזשהו משבר שקורה בגיל הזה אצל תינוקות. אולי יש לכם רעיון איך לעבור את המשבר, כי אני רוצה להצליח בהנקה.

sagitlaleche

New member
משבר בהנקה ../images/Emo20.gif

אלינה יקרה, זה נשמע כאילו הפטריה עדיין לא עברה. פטריה בפה זה דבר כואב מאוד מאוד מאוד לתינוק. זה צורב כאילו שמים מלח על פצע פתוח... כדאי לגשת מהר לרופא משפחה לקבלת טיפול ולהתמיד בטיפול לפחות 10 ימים, גם לך וגם לו. יכול להיות שהטיפול הקודם היה רק לתינוק והוא נדבק ממך שוב. בנוסף, לא כדאי לתת בקבוק מכיוון שזה עלול להביא למצב שהגוף מבין שיש צורך בפחות חלב והוא יתחיל לייצר פחות חלב. בהצלחה

למעלה