משבר גיל 40?

ריטה1

New member
משבר גיל 40?

לאחרונה אני שומעת יותר מתמיד על המשבר הזה
מודה, הרבה יותר מגברים מאשר נשים
חברים שפתאום הולכים לעשות בדיקות רפואיות,
חבר אחד שהגדיל לעשות, ואף אישפז את עצמו בשל ריחשושים בלב (בול ביום ההולדת שלו).
בסופ"ש חגגנו יום הולדת לאחדהבוסים שלי, והיו 2 גברים מעל גיל 40, שלא הפסיקו להתלונן על המשבר הזה.
אני כבר תכף 41, ועוד לא חוויךי שום משבר.
קצת תחושת החמצה, כי קיוותי שבגיל הזה, אני כבר אהיה עם בית משלי, ולא אמשיך לגור בשכירות, שהבעיות הכלכליות שלי יקטנו, ויהיה יותר שקט ורוגע, אבל בין זה לבין משבר, זה ממש ממש רחוק.

אז מה אתם אומרים? מכירים את המשבר הזה? עברתם לידו, עברתם אותו?

דינהלה1

New member
לא יודעת איך לקרוא לזה

אבל בהחלט היה רגע מסויים שבו גיליתי על עצמי שיש מן נקודת אל חזור בציר הזמן של החיים. וזה הביא אותי בין היתר לקבלת החלטות כגון הולדת ילדיי ואת כל מה שזה הביא איתו לאחר מכן. קמט קטן פה ושם שהופיעו וכמה שערות לבנות בהחלט ממחישים שמה שהיה אתמול זה לא מה שיהיה מחר. וכמובן הדאגה לאימי שהולכת ומתבגרת וממחישה יותר מהכל שהזמן עובר ולא נעשים צעירים יותר וצריך להתכונן לעתיד. אמנם לא משבר אבל בהחלט אני מנתבת את האנרגיות למחשבה לעתיד ולמציאת פתרונות. וגם אם זה כרוך בללכת ולבצע בדיקות תקופתיות לכל מני מחלות ששמעתי עליהם והרתיעו אותי מאוד עד עכשיו, אז כן. זה חלק מהעניין.

אני חושבת שיתרון ענק דווקא בה מהכוון של הורות מאוחרת שפשוט אין זמן לכל מני מחשבות טורדניות, אין זמן להתרפק על מה שהיה כי מטלות הבית וגידול הילדים גוזלים את כל האנרגיות ואז לשמחתי לא נשאר לי הרבה זמן לחשוב יותר מידי

MAMALY

New member
אני כמעט 44 ולא חוויתי שום משבר

המממ החצי שלי דווקא כן עובר משברון (גברים יותר היסטריים נראה לי) אבל יעבור לו....

למעלה