ל45 פרחים ../images/Emo68.gif
מה זאת אומרת מאפה הקרצתי ??????? מהמוח שלי כמובן יש לי מוח שממציא אין סוף רעיונות, ורעב לסיפורים מעניינים ויוצאים דופן......כפרה עליי. הנה עוד רעיון למה הבעל לא עושה בום בום בום. בילדותו של הבעל היה עיראקי, והוא מאוד מתגעגע למאכלים עיראקיים, אז אישתו לא מכינה לו, ובמקרה פגש בונבוניירה שכן מכינה לו מאכלים עיראקים, אז הוא התרגש מכל זה ואין לו חשק לבום בום בום אצל אישתו המקורית. הבעל חולה באזה מחלה שמחייבת אותו לבלוע כדורים ותרופות אשר מרסנים את היכולת להגיע לאורגזמה גברית כפרה עלינו. עם הזמן הוא גילה שיותר כייף לעשות את זה עם כבשה, בגלל שהיא ממושמעת ולא מתווכחת, ואין לה דרישות מיוחדות והכל פרוותי ואף פעם לא כואב לה הראש, ואף לא תגיד "אני עייפה", והיא מסתובבת בבית בעירום תמיד כמו שהמוח הכחול שלי אומר, שצריך להסתובב בבית ערומים............. כל מיני. עכשיו תהרגו אותי, בגלל שיש לי מוח מטורף שהולך רחוק. אל תשכחו שבזמן שאתן באות להרוג אותי תביאו איתכן כל מיני חומרים לעיסוי של הגוף שלי ושל המשמו בפרט, ותהיו מוכנות להרבה להרבה הרבה נשיקות וליטופים וחיצ'מוקים, כי אם לההרג, אז רק כך ...........כפרה עליי. באהבה ממני,