משבר גיל הארבעים?

שנדידי

New member
משבר גיל הארבעים?

כיצד ניתן לדעת האם בעלי עובר את התהליך של משבר גיל הארבים? מהו המשבר הזה וכיצד ניתן להתגבר עליו? איננו מקיימים יחסי מין (3 פעמים ב 4 חודשים וכבר חודש שלא..) יש לו מצבי רוח והעניין משפיע עליי מאוד לציין שהוא בן 39 וחצי

אטיוד5

Active member
??

בדרך כלל המשבר הזה מתבטא בצורה הפוכה. כלומר, הגבר מרגיש שאוטוטו כבר יעבור זמנו ואז, כדי להוכיח לעצמו שאולי זה לא ככה הוא מגביר את הקצב עד לאובדן חושים ונוזלים מוחלט. גברת, במיוחד אם את בגיל הרשום בכרטיסישי שלך, משהו פה תמוה ביותר. ואיך שלא יהיה, פחות מפעם בחודש מתאים יותר לבני שבעים, או לשוכני מחילות עפר, לא לבני ארבעים.

מחשבות כניסה לעשור חדש

גיל 40 , איזו אבן דרך יום כיפור של הישגי עשור האים הצלחתי או לא? לממש את מה שהיה נתון בידי לממש באותו העשור אני זוכר את ההתחלה של העשור השני והמחשבות על אותם משחקים שלא שיחקתי אני זוכר את ההתחלה של העשור השלישי והמחשבות על אותן אהבות שלא חוויתי אני רואה את ההתחלה של העשור הרביעי והמחשבות על מה הקמתי ובמה טעיתי אני לא דן את עצמי לרעה כל דבר שעשיתי היה נכון ומתאים לאותו הרגע אבל לעצור לדקה ממרוצת החים ולהביט לא בכעס או אכזבה לא מתסכול על מה שהיה יכול להיות אלה מהשלמה לקיחת אוויר חדש ולהמשיך בכוחות חדשים בכל עשור אני מצביע על פסגת הר חדש ומנסה לטפס עליו לפעמים נישאר למרגלותיו ולפעמים כובש אותו אחרי שנתיים אבל תמיד עם דרך ומטרה מתאפס וחוזר למרוץ החיים

אטיוד5

Active member
לא ביקשו ממך להעלות הגיגים.

ובמיוחד כשהם לא הכי מעניינים. הגברת באה להתייעץ - איך תרמת לה? אורמור, אלו החברים שלך שהבאת כדי "להציל" את הפורום? יאללה, אני הולך שוב. תהיו בריאים.

flower45

New member
אין בעיה אטיוד אתה יכול ללכת

וגם לא לחזור אבל אני מקווה ש- Gods and monsters יישאר פה הרבה זמן וגם ימשיך להעלות פה הרבה טיולים בעקבות העונג כפי שהביא בשרשור האחר.

אורמור

New member
מי ביקש ומי לא ביקש אטיוד ?

א. רוח הפורום גם זו שמשתמעת ממכתב המנהל-מבקשת ומזמינה כל אחד להעלות הגיגים ולשתף. ב. מי אתה שתקבע אם הוא עזר לה או לא?.. לדעתי בעצם זה שהביא הגיגים של בן 40 ביחס למשבר\לא משבר-הוא ענה לה ג. לא הבאתי אותו כי אני לא מכירה אותו וחבל שכך, ד. גם את אלה שאני מכירה לא הבאתי (כולל אותך) בעצם לא הבאתי אף אחד! מי שבא בא ביוזמתו וברוך הבא ומי שהולך או מאיים ללכת-שילך לשלום.. ותודה שהזכרת לי לברך את החדש בברכת ברוך הבא. הכל בסדר אצלך אטיוד? אין לך דאגות של מלחמה שבאת להעביר את הביקורת הבונה והחביבה שלך על מי שזה לא יהיה?.. תהיה בריא אין חדש תחת השמש... אור

לאורמור, אני זוכר טוב מאוד

את מכתבי האהבה ששלחת לי, מכתבים המבוסמים בריח אפרסק וענבים, מכתבים שבהן הבטחת לי שאני הוא הכותב המועדף עלייך, ושאת לעולם לעולם לא תשכחי את האהבה העזה השוררת ביננו. כמוכן את כתבת לי, שאת ממש ממש חושקת בי ואת מעדיפה את חברתי על חברתם של ימ תיכוני וחברו הנוסע העשירי, ושאני הגבר הכי הכי סקסי ושרמנטי בתבל.............. מיאוווווווווו באהבה ממני,

סוסון הכ הכי...

מועדף הגבר הכי הכי סקסי.. הכי שרמוטי בתבל.. אבל אל תשכח "מי ממין לא מזיין" הכי הכי האלק

מציץ

New member
אני מ'כפתלי אני..

כל פעם שצריך תירוץ להתנהגות או למעשים כל שהם שאינם תואמים את הציפיות של אלו מסביבי את של אלו שלי... כמו גם מצבים משתנים ממציא לי משבר גיל רלוונטי ובא לציון הגואל. וברצינות לשם שינוי: תבדקי האם לקה בדכאון כל שהוא או שפשוט מאס בך,בלי קשר לגיל או שסתם מצא לו מאהבת חדשה שמעייפת אותו עד כלות.

יכול להיות שהוא מאונן בסתר כי לא

נמשך יותר. יכול להיות שיש מתיחות סמויה ביניכם שאת לא הזכרת אותה. יכול להיות שהוא החליט להקהות חושים בגלל מתחים בעבודה. יכול להיות שהוא מציצ לשכנה ונהנה לאונן תוך כדי. יכול להיות שהוא החליט להיות יותר מדי דתי בזמן האחרון. יכול להיות שעשה שינוי מין והוא עכשיו אישה ואת לא יודעת מזה. יכול להיות שבגלל מתח נפשי כל שהוא, הזיקפה שלו נפגעה מאוד, ואנחנו במצבים כאלה נורא מתביישים ומרגשים חסרי אונים, ....... בקיצור, את צריכה לדבר איתו בקשר לזה.......... לא יעזור כלום, ואם לא תעשי כך, הדבר הזה יצור מתח ועצבים. שיהיה לך בהצלחה.

לגב' מפוזרת מהכפר של המפוזרים

לפחות אני מתמודד עם הבעיה כפרה עליי ומנסה להציע הצעות ייעול כמה שאני יכול, את בכלל לא הצעת שון כלון, נו לפחות תציעי משו, העיקר להתעלל בעיראקים החביבים שוחרי השלום ואוכלי הכובה והזנגולה. בכלל, אך זה שכבודה הרם לא כותב לנו אזה סיפורון מהסיפורים ההם. אני בכלל חשבתי שקצת התעייפת בזמן ששמת את האייקון של היד, בטח היה לך מאוד קשה לחפש את האייקון, הא הא הא הא הא הא הא הא הא הא הא. קרית ים מלכת כל הערים. באהבה ממני,

מסכימה איתך../images/Emo31.gif ,מוסיפה משלי ../images/Emo12.gif../images/Emo123.gif

ליאור

flower45

New member
../images/Emo45.gif

נימוקים הגיוניים להתנהגות הבעל בן השלושים ותשע פלוס , שהעלו סייח ומציץ למעט עניין שינוי המין שאני לא יודעת מאיפה סייח הקריץ אותו.

ל45 פרחים ../images/Emo68.gif

מה זאת אומרת מאפה הקרצתי ??????? מהמוח שלי כמובן יש לי מוח שממציא אין סוף רעיונות, ורעב לסיפורים מעניינים ויוצאים דופן......כפרה עליי. הנה עוד רעיון למה הבעל לא עושה בום בום בום. בילדותו של הבעל היה עיראקי, והוא מאוד מתגעגע למאכלים עיראקיים, אז אישתו לא מכינה לו, ובמקרה פגש בונבוניירה שכן מכינה לו מאכלים עיראקים, אז הוא התרגש מכל זה ואין לו חשק לבום בום בום אצל אישתו המקורית. הבעל חולה באזה מחלה שמחייבת אותו לבלוע כדורים ותרופות אשר מרסנים את היכולת להגיע לאורגזמה גברית כפרה עלינו. עם הזמן הוא גילה שיותר כייף לעשות את זה עם כבשה, בגלל שהיא ממושמעת ולא מתווכחת, ואין לה דרישות מיוחדות והכל פרוותי ואף פעם לא כואב לה הראש, ואף לא תגיד "אני עייפה", והיא מסתובבת בבית בעירום תמיד כמו שהמוח הכחול שלי אומר, שצריך להסתובב בבית ערומים............. כל מיני. עכשיו תהרגו אותי, בגלל שיש לי מוח מטורף שהולך רחוק. אל תשכחו שבזמן שאתן באות להרוג אותי תביאו איתכן כל מיני חומרים לעיסוי של הגוף שלי ושל המשמו בפרט, ותהיו מוכנות להרבה להרבה הרבה נשיקות וליטופים וחיצ'מוקים, כי אם לההרג, אז רק כך ...........כפרה עליי. באהבה ממני,

איזו עדינות.

כמה נחמד מצידך לבשר לה שהוא מאס בה [היא לא יודעת זאת לבד] . אגב, בעלי רוצה לשאול אותך למה בשלושת השבועות האחרונים אני מתלוננת על כאבי ראש , גרון וצוואר, בכל פעם שהוא מלטף לי ת'ראש. הוא מוכרח תשובה. בתודה, אשתו.

מציץ

New member
אבוי..

גננת שיודעת לכתוב אך מתקשה בהבנת הנקרא!!!!!!!! ולבעלך תעני את בעצמך.

למעלה