משבר גדול.

הולולה

New member
משבר גדול.

שלום לכולם, אולי זה יצא קצת ארוך אבל אני בכל זאת אודה לכל אחד שיקדיש זמן לקרוא ואולי לעזור איכשהו.
אני בת 26,נשואה טרייה(מספר חודשים) ונמצאת עם בעלי בזוגיות סה"כ 8 שנים.
היחסים שלי ושל בעלי מאז ומתמיד היו מאוד טובים. בעלי בן אדם מדהים,מכיל,אוהב מאוד,בן זוג טוב, לא החסיר ממני דבר,היה שם וקיבל אותי בכל מצב ובכל סיטואציה כמה גרועה שהיא לא הייתה. אין לי מילה רעה לומר עליו כאדם וכבנזוג (כמובן שאף אחד לא מושלם.)
כמה חודשים לפני החתונה, התפתח ביני לבין בחור נוסף רומן. לא חשבתי יותר מידי לפני שנכנסתי לזה, להפתעתי גם לא הרגשתי רגשות אשמה יותר מידי ובאופן כללי נורא הפתעתי את עצמי בדרך התנהגות שלי, הרי איך יכלתי לעשות דבר כזה לבן אדם שאני הכי אוהבת בעולם,הכי קרוב אלי והכי יקר לי? בנוסף, מהרגע שהתחיל כל הסיפור עם הבחור השני, היחס שלי לבעלי השתנה לגמריי, התנקתי ממנו רגשית, התייחסתי אליו בצורה מזעזעת, נגעלתי מהמגע שלו..פשוט חודשים של בין כמעט התעלמות מוחלטת ליחס קר ומגעיל מצידי.
בשלב מסוים לא יכלתי יותר להמשיך עם החיים הכפולים, בנוסף הבחור השני התחיל להקשר ולהתאהב וגרם לי להבין שזה או אני או הוא.
הייתי מאוד מבולבלת,לא ידעתי מה לעשות, נפדתי מהבעל והייתי עם השני, נפרדתי מהשני וחזרתי לבעל ושוב חוזר חלילה..בקיצור בלאגן אחד גדול.
כרגע אני ובעלי החלטנו להתגרש(החלט שבאה מיוזמתי).
מה שלדעתי גרם לבגידה זה המצב המיני ביני לבין בעלי. כבר מספר שנים שאין לי תשוקה לבעלי(מהצד שלו יש), לא נמשכת,לא רוצה לקיים יחסי מין בכלל. חייתי עם המצב ולא הרגשתי שום חוסר מכיוון שהיה לי מאוד טוב עם בעלי. מרגישה אליו הרגשה מאוד קרובה כמו של אח,אבל לא משהו מיני. אבל כנראה שזה מצטבר ומצטבר ובסוף מתפוצץ בצורה הכי לא צפויה שיש. כמובן עם הבחור השני יש לי המון תשוקה אליו, הסקס טוב ואני רוצה כל הזמן.

עד היום אני מרגישה בלבול אחד גדול. מצד אחד אני מרגישה שלא באמת נתתי הזדמנות אמיתית לשפר את הקשר עם בעלי(הלכתי מספר פעמים לטיפול פרטני לבד), אבל כל פעם שעזבתי את הבחור השני והייתי עם בעלי, לא הצלחתי להיות שם באמת. הראש היה במקום אחר ותמיד רציתי לחזור. פשוט לא הצלחתי.
לא יודעת ממה זה נובע-ילדותיות, אימפולסיביות, חוסר מחשבה...אבל כרגע אני מוותרת על הנישואים שלי ולא כל כך מבינה למה ומצד שני גם לא יכולה להיות עם הבעל בלי להתגעגע לשני..בעלי בן אדם נדיר, מפחדת שהפספוס יהיה גדול מידי ואני אתעורר מאוחר מידי..למרות שהקרעים שיצרתי בקשר שלנו הם גדולים מאוד כבר.

כרגע אני עם הבחור השני, הוא מאוד רציני בקשר אליי, משקיע, מתאמץ...מיותר לציין שהראש והלב כל הזמן עושים השוואות..
לא יודעת אם אני עדיין אוהבת את הבעל או שזה הרגל פשוט...אם אני אוהבת, איך יכלתי לעשות לו את מה שעשיתי ואיך אני מסוגלת לעזוב? כן מתגעגעת, כן מרגישה פספוס אך עדיין ממשיכה עם זה..מפחדת שוב לעזוב את השני-לא מגיע לאף אחד מהם את כל הבלאגן הזה, מפחדת להצטער גם על זה ועוד פעם לפגוע.
מרגישה מאוד רע עם כל העיניין..איך אני מסוגלת להתגעגע לבעל וכל הזמן לעשות השוואות ולנבין כמה טוב ומתאים הוא בשבילי ועדיין להשאר עם השני? מצד שני, איך חוזרים לבעל בלי תשוקה, בלי רצון לסקס, נרתעת מהמגע שלו..
מה לעשות?

נוסעת27

New member
היי לך

את עם בעלך מאז גיל 18, ואת מתארת משהו מאוד הגיוני. אהבה שהתחילה ממקום מאוד בוסרי. תמים. ונמשכה עד גיל הבגרות. לא הכרת שום דבר אחר והגיוני שאת אוהבת את בעלך מאוד. אבל את לא מאוהבת בו, וכאן ההבדל. את יכולה לאהוב כל אדם שיקר לך, אבל להתאהב רק בבן זוג. זה מה שמבלבל אותך, את מתקשה להבחין בין לאהוב מישהו כאדם לבין לאהוב אותו כבן זוג.
על אף כל התכונות המופלאות של בעלך, זה בסך הכל puppy love וקשה לך מאוד לשחרר מכורח ההרגל. הרי הוא היה שם כל חייך והתעצבת למי שאת היום יחד איתו.
&nbsp
האמת? אם הייתי את, לא הייתי הולכת על אף אחד מהם. אני יודעת שזה נשמע לך הזוי, אבל את צריכה לקחת לעצמך תקופה להכיר את עצמך בלי זוגיות. בלי בעלך ובלי החבר. מי את? איזה אדם את בפני עצמך? נורא קל ליפול לעוד קשר ועוד קשר. אבל כדי להחזיק קשר אמיתי ובריא את צריכה גם לדעת מי את גם בלי גבר לידך. אני חושבת שהחבר הזה לא סתם בא לך, היית צריכה קריאת התעוררות שתוציא אותך מאיזור הנוחות שלך ותכריח אותך להסתכל למציאות של הנישואים שלך בעיניים. זה לא בהכרח אומר שהחבר הוא האחד הנכון. ייתכן והוא פשוט חדש ומרגש. ואת יודעת מה? אם הוא באמת האחד בשבילך זה יוכל להיות רלוונטי גם בעוד כמה חודשים של התקררות.
&nbsp
אם תקדישי מעט זמן ללהיות לבד, ממקום כזה להבא יהיה לך הרבה יותר קל למצוא קשר בריא ושיהיה באמת נכון בשבילך ולא לקפוץ מקשר לקשר כי רק במצב כזה את מכירה את עצמך.
תחזרי לטיפול הפרטני. זה יעזור לך לצלוח את התקופה הקשה הזו.

shirael

New member
זה נשמע מסובך אבל זה פשוט.

כבר כשאמרת שאת בת 26 ובזוגיות 8 שנים היה ברור מה הבעיה הולכת להיות, עוד לפני שאפילו הגעת לתאר אותה. נכנסת לזוגיות כשהיית ממש ילדה, מאז גדלת והשתנית והצרכים שלך השתנו, אבל את לא יותר מדי מודעת לעצמך (וזה טבעי כי אפילו עכשיו את די צעירה) ולא ראית את תמרורי האזהרה עד שאחד התפוצץ לך בפנים ומצאת את עצמך מנהלת רומן דקה לפני החתונה. מתמרור אזהרה כזה כבר לא יכולת להתעלם, אבל עדיין ההכחשה היתה חזקה ולא היה בזה די כדי לגרום לך לעצור ולעשות סדר במה שאת מרגישה.
&nbsp
אני אנסה לעשות לך קצת סדר אם ככה. הנה מה שבטוח:
1. הקשר עם בעלך מיצה את עצמו מזמן. לא הייתי אומרת בכזו פסקנות למישהי שהכירה את בעלה בגיל 28 אחרי שראתה קצת עולם, אבל אם את איתו מגיל 18 ולא מסוגלת שהוא יגע בך ואין ילדים, אין פה מה להסתבך. הקשר הוא של אח ואחות בדיוק כמו שאמרת והזוגיות לא קיימת מעבר לזה.
2. את צריכה טיפול כלשהו שינחה אותך איך נכנסים פנימה ומזהים רגשות בצורה מדויקת. את נמצאת בבלבול עמוק כי אף פעם לא למדת איך לעשות את זה, להקשיב ללב, אז מה שנשאר לך זה להיטלטל בין רגשות למחשבות לפחדים לתאוות בלי מצפן, וזה באמת מאוד קשה. אחרי שתעשי תהליך כזה, והוא לא חייב להיות נורא ארוך אגב, תדעי לזהות מה הלב שלך באמת רוצה, מה האמת הפנימית שלך, ולהפריד את זה מכל הקשקשת מסביב.
3. אם לא תבצעי את שלב 2 את כנראה תפגעי בשני הגברים שלך (ובעצמך) עוד הרבה. חבל.
&nbsp
הנה מה שלא בטוח:
אין לי מושג אם הבחור האחר הוא בשבילך. הניחוש שלי זה שהוא רק נכנס לחייך כדי להעיר אותך לכך שאת חיה בזוגיות שכבר מתה, לטלטל לך את העולם ולאלץ אותך להתחיל לנוע, להתעורר ולגדול. גם אם זה המצב וגם אם לא, אני במקומך הייתי רואה בזה הזדמנות ולוקחת אותה בשתי ידיים - לאו דווקא להיות איתו בזוגיות, כי לדעתי הכי טוב שבכלל תהיי קצת לבד, את בטח לא זוכרת בכלל איך זה (והאמת שזה די כיף), אלא להתמקד במטרה החדשה - להכיר את הולולה גרסת 2016 לעומק.

מריוס זכריה

Member
מנהל
לשתי קודמותיי

(תחי העצלנות!)

איציק3332

New member
אין משיכה ורצון לסקס,להתגרש ומהר

את רוצה לחיות כנזירה? הוא יכול להיות ידיד טוב שלך ולא יותר מזה

למעלה