משבר בטיפול

משבר בטיפול

היי אנחנו זוג נשוי מזה 7 שנים הורים לשנים לאחרונה צצו בעיות במערכת הזוגיות שלנו וגרמו לתוצאות שאיני מרוצה מהן לכן החלטתנו ללכת לטיפול זוגי היום אני חוזרת מהפגש השלישי ובעצם אני לא יודעת אם אני עוד רוצה להמשיך בטיפול מכיוון שהגענו לשלבים הלא כל כך נעימים היום חזרתי בוכה ומתוסכלת וחושבת לעצמי האם ללכת על התרון הקל ולפרק את החבילה או להמשיך למרות הקושי הרב האם אתם שמעם על זוגות שהיו בטיפול זוגי והדבר אכן עזר להם?

seeyou

New member
הפתרון הקל ולפרק את החבילה ?

אני חושב שיש לך טעות זה הפיתרון הקשה ביותר לא מבין מה הבעיה שלך או שלו לרוב הזוגות יש בעיות זה לא קל לחיות ביחד הבעיה של פרידה היא לא רק פתרון עבורך-תחשבי גם לילדים שלך כול גבר שתכירי יהייה זר ולא יוכל בקלות או במהירות למלא את התפקיד האב הביולוגי אפילו חלקי.. בגיל 31 (?!) את כן יכולה לשקם את החיים אך לא בקלות ובמהירות תחשבי שאת אמורה לקבל בזוגיות החדשה מה שיש לך כיום+!!! באמת אין שום יתרונות לזוגיות שלך? כול כך רע לך? לא ניתן לשפר קצת?

s h o o s h a

New member
להמשיך או לחדול

הגענו לשלבים הלא כל כך נעימים זהו בדיוק המקום אליו אתם צריכים להגיע, לשים דגש, לבדוק, לחטט ולרפא. בדיוק כמו בפצע שלא טיפלו בו במשך זמן רב והעלה מוגלה ורק בטיפול יסודי ומקיף שכרוך לעתים גם בכאב, ניתן לרפא אותו. והשאלה היא - האם את מעונינת בריפוי ואיחוי? כי הבחירה בבריחה הנה פתרון קל ופשוט אלא שה"מחלה" עלולה לחזור על עצמה גם בזוגיות אחרת שתנסי לבנות שכן לעולם לא תדעי בוודאות מה גרם לזו הנוכחית לגווע לה. באשר לזוגות שהצליח להם - יש ויש כאלו שניסו ולא הצליח להם. אבל את לא תדעי אם לא תנסי. ומכאן, שההחלטה בידיך רק את יודעת מה טוב לך ומה את רוצה בשבילך בהצלחה

למעלה