משבר בזוגיות

2מש

New member
משבר בזוגיות

אני בת 25 נשואה 3 שנים ואמא לתינוקת בת 8 חודשים.אני נראת טוב מאוד ומטופחת. יש לי בעיית קינאה אובססיבית על בעלי. בעבר גיליתי שהוא היה בקשר טלפוני בלבד עם מישהי, וזה נמשך בערך שבוע. אני מרבה לחטט לו בתיק העבודה, בפלאפון, אני כל הזמן מוצאת את עצמי חושדת בו, אם הוא הולך לחבר או לכדורגל אני תמיד שואלת שאלות כמו:"כמה זמן", "למה" וכו'. הוא אבא נהדר, עובד, מגיע בזמן אחרי העבודה, לא יוצא לבלות לבד אף פעם (למעט חברים או כדורגל). בבקשה עזרו לי לצאת מהמחלה הזו,המצב הנ"ל יוצר לנו הרבה מריבות. בבקשה, בבקשה, בבקשה...

ל 2מש

רצוי שתקחי עזרה מקצועית. אחרת הוא יברח ממך. תנסי להכנס לנעליו. מה היה קורה אם זה היה הפוך? לא היית מרגישה חנוקה?

שיר2555

New member
2מש

היי ,אני ממש מזדהה עם מה שאת כותבת בעבר נהגתי כמוך ואז הבנתי שגם אם זה לא יבריח אותו (כי אני לא מחטתת בגלוי ) זה בהחלט יהרוס אותי את יודעת מה את שווה ,את ניראית טוב ויודעת מה יש לך להציע אם חס וחלילה בעלך יבגוד בך , תאמיני לי שאת כבר תדעי מזה ואז תחליטי מה לעשות בנתיים תיהני מהחיים ומהזוגיות שלך ואל תהרסי את עצמך או את הזוגיות. * שיהיה לך הרבה בהצלחה , אני יודעת כמה שזה קשה אני מתמודדת עם זה יום יום

seeyou

New member
לא תמיד חשוב איך את נראת...

תזכורת נסיך צארלי בחר לבגוד עם אישה מכוערת ומבוגרת מאישתו נסיכת דיאנה! חשוב יותר מה את משדרת לבן הזוג. וברור מה הוא מפרש-מרגיש במערכת היחסים שלכם,באופן כללי. ישנם דברים שניתן למנוע אותם על ידי פעולה פשוטה וישנם דברים קטנים שלא ניתן לשנותם ולא חשוב כמה מאמץ או כסף נשקיעה. ממליץ לך את הספר:אל דאגה של דייל קארנגי כפי שאת יודעת לטפח את הגוף שלך, תנסי לטפח קצת את הביטחון העצמי... ישנם הרבה דרכים לעשות את זה ונדרש לא מעט מאמץ לשנות מה שהטבע עשה... קנאה זאת מחלה קשה... יוסי

שיר2555

New member
../images/Emo141.gifהיי שוב

לא כל כך הצלחתי לקרוא את ההודעה שלך בגלל בעיות במחשב אך הבנתי ששאל איך אני עושה זאת אז ככה : זה לא קסם או משהו כזה פשוט אני מחזיקה את עצמי כל יום מחדש לא מחטטת לו בדברים או בטלפון וכד' למרות שזה קשה מאד אני לא ממש בוטחת בו למרות שאני יודעת שאין כלום זה בעיה שצריך לפתור בסך הכל אנחנו הורסות את עצמנו ואת הקשרים שלנו נסי להחזיק את עצמך כל עוד אין סיבה אמיתית לחיטוט הזה ... בהצלחה ....

טיפול נפשי דחוףIII

לעניות דעתי אל תהססי, פני מייד לטיפול נפשי, ביחידות, בקבוצה, או בכל צורה אחרת.

mor881

New member
קנאה במידה יכולה להיות ...

תבלין טוב למערכת יחסים ואין דבר כזה שלא מקנאים ולדעתי את לא צריכה שום טיפול נפשי אבל מה שכן זה, להיות פחות אובססיבת בקטע של לבדוק אותו. אצלינו למשל אנחנו חופשי בודקים אחד לשני את הטלפונים ואנחנו צוחקים על עצמינו בקטע. העמדה של בן הזוג שלך במצב דומה לשלך יכולה להעיר אותו והכוונה היא שאת תצאי עם חברות או לענייניך בצורה קצת לא שגרתית . ההתעוררות שלו תגרום לשניכם במקרה הטוב להרעיף המון חיבה זה על זו לפני שיוצאים לאן שהוא, שזה לדעתי גורם לחנו לבטוח. וחוץ מזה מרגישים שמשהו לא בסדר אז לא צריכים כל הזמן לדאוג אלא רק מתי שמרגישים שמשהו לא בסדר.

"סוהרת" ו"הורסת" - אותן אותיות

יתכן שאת חייבת להרגיש בשליטה בגלל חוסר ביטחון עצמי ודימוי עצמי נמוך (שמביא להדגשת עובדות כמו "אני נראית טוב ומטופחת" גם כאשר זה לא ממש רלוונטי). טיפול אישי או סדנה שתחזק את הביטחון שלך בעצמך יכולים להקל על המצב שאת מתארת. בהצלחה

למעלה