משבר בזוגיות

ORTAV1

New member
משבר בזוגיות

שלום , הייתי מאוד רוצה להתייעץ בקשר לבעיה שמטרידה אותי כבר הרבה זמן ולא היה לי את מי לשאול. אני נשואה כבר 5.5 שנים יש לי בן בן 4 ובת בת שנה, היחסים שלי ושל בעלי הגיעו לאחרונה לשפל חסר תקדים משחינת הריחוק בינינו אנחנו מדברים רק מה שקשור לילדים אין בינינו סקס כמעט בכלל. הוא טוען שהריחוק נובע מלחץ בעבודה שכל כולו שקוע בלחצים שם ולכן אין לו ראש לדברים אחרים, הוא יודע שמאז הלידה בצורך שלי לסקס גבר מאוד - והוא פשוט מתעלם. הבעיה: באחת הפעמים האחרונות ששכבנו, הוא ביקש שאכניס את האצבע לפי הטבעת שלו, לא היצה לי בעיה עם זה ואז תוך כדי הוא ממש "נכנס לזה" ןאמר משהו כמו "כן תזיין אותי גם אני רוצה לזיין אותך" לא יודעת אם הייתי מתרגשת אם זו היתה הפעת הראשונה אבל יש לי מין תחושה שהפנטזיה האמיתית של היא להיות עם גבר, זו לא הפעת הראשונה שהוא פלט משהו בסגנון, וגם היו לילות שהוא התעורר מתוך שינה המין אטרף כזה שהוא חייב להכנס אלי לפי הטבעת הכל מחיר, לא משנה אם זה בכלל לא נעים לי... האם זה נורמלי? יכול להיות שהוא בעצם הומו וכל ההצגה הזו של חיי משפחה נורמלים זה רק כיסוי? אני מקווה שהסברתי את עצמי מספיק טוב ושאני במקום הנכון...

סתוית2

New member
ortav1../images/Emo39.gif

שתי שאלות לי אליך. האים הריחוק בניכם נגרם מיצדך? והאים ליפני הריחוק היתה בינך לבין בעליך שיחות של פתיחות וכנות? ועכשיו לתת לך תשובה אין באפשרותי, רק לנסות ולהבין. אני יודעת שאת כרגע נימצאת בבילבול, ואי ודאות. השאלות מנקרות, את מחפשת סימנים.אשר יגידו לך מה קורה? תיראי רק את יכולה לנסות ולשחזר את הזוגיות, והאינטימיות בינכם. את שואלת את עצמך האים הוא הומו? כן זה יכול להיות לאור הסיפור שלך. אבל גם יכול להיות דו מיני, או פנטזיה. אבל כשהוא בא עליך תוך כדי שינה בדרישה כמו שאת אומרת כל הסימנים מצביעים לכך. אז עיצה לי אליך עים כל הריחוק שבי ודברי איתו. תנסי לדובב אותו. גלי אימפטיה שלא יסתגר ויוכל להפתח. ואני מקווה שתגלי את האמת. והלוואי שהכל דימיון. והיה אים חשדותיך נכונים,ליבי איתך יקירה. ההיא חזקה. שיהיה לך ולבני ביתך פורים שמח ושבת שלום

זה משבר, אבל לא בזוגיות

אני לא יודע אם בעלך הומו או לא, אבל נראה שהוא נמצא בהתלבטות בקשר לזהות המינית שלו. אני לא רוצה להרחיק לכת - זה יהיה מאד שרלטני לאמר דבר זה או אחר בצורה נחרצת - אבל כדאי שלפני שתפני אליו אצבע מאשימה, תבדקי אם הוא לא זקוק לעזרה מקצועית בהיבט אחר, של עיבוד טראומה מהעבר. נסי להעלות את השאלה גם בפורום "טיפול מיני ומיניות". שיהיה לך בהצלחה

seeyou

New member
אומרים שבכול גבר מסתתר הומו קטן

ובכול אישה לסבית קטנה... הריחוק שאת מדברת מזיק יותר מחוסר תשוקה או סיפוק לכול אחד יש צרכים-פנטזיות משלו (מאז הלידה בצורך שלי לסקס גבר מאוד ), (באחת הפעמים האחרונות ששכבנו, הוא ביקש שאכניס את האצבע לפי הטבעת שלו) ...ואם לא מוצא אותם בבית יתחיל לחפשם בחוץ! את חייבת לטפל בבעיות ה"קטנות"(חייב להכנס אלי לפי הטבעת הכל מחיר, לא משנה אם זה בכלל לא נעים לי) שבחיי המין שלכם לפני שזה לא מאוחר...

adam33

New member
אכן כך

חכמים יגידו שבעצם לכל גבר יש פנטזיה אנאלית אב זה אינו כך ולפי מה שאת מספרת אכן בעלך הוא " יוצא מהארון" אט אט השאלה היא האם הוא מודע לכך או שרק כשהוא בתוך זה הוא נכנס לפנטזיה שהוא עצמו לא כל כך רוצה לחשוב שהיא ברת מימוש מה שהיתי עושה היתי מדבר על זה במודע איתו היתי אומר לו אם הוא מבין את המשמעות יתכן והוא רק מגורה מכך ולא כל כך היה רוצה להיות עם גבר כמו שהיה רוצה לחוש את הכל אנאלי ושאת זה הוא יכול להגשים באמצעותך מקוה שתצליחי

למעלה