משבר בהפקה...

ס ו ס ע ץ

New member
משבר בהפקה...

שלומות לכולם! תכתבו רגע, אם אני בן 29 מותר לי לכתוב כאן? כי אני לא ממש 20 פלוס. מצד שני אני גם לא שלושים. מצד שלישי אני צריך את דעתכם. מה הוחלט?

יפעת*

New member
התקבלת ../images/Emo13.gif

ברוך הבא

ס ו ס ע ץ

New member
ישששש... תודה!

אז מה עכשיו? לאמור שם של חיה או פרח שמתחילים בשמי שלי?

ס ו ס ע ץ

New member
יש קפה, יש שוקולד... אבל האירוח בעיר החטאים

אגב, לעשות גם פנלים וגם מאחורי המקרר?

ברוך הבא לפורום סוס עץ! ../images/Emo24.gif :)

זוכר אותי ? (מפורום עשרים פלוס?) . אתה יכול לכתוב כאן קצת גם עם בגיל 29 . רבים וטובים ומיוחדים התחילו לכתוב כאן כמה שנים טובות לפני המעבר לגיל 30 . אני לעומת ונגד זאת התחלתי להתכתב בגיל 30 ... נמחקה לי חצי הודעה . אז רק בבקשה תקח קפה
ועוגה
.
... :) =) .

ס ו ס ע ץ

New member
אהוי לך... קפטן פטרייה סגולה!

אקח קפה וגם עוגה, אשב בנחת, בפינה, אצפה דומם, בחרש הס, אפילו לא אדליק פנס, אך אם אחשוד ולו לרגע שדבר מה בי יש לאמור, או אז מיד אקום אגידה: הבו לי מיד כינור! וכשהכלי אלי יבואה, אז אוחז בו בוודאי, אומר בקול, היי! יש לי סודה! ותגידו לי, נו די, מספיק דיברת ושתקת, ופנס כיבית גם, ואם כבר באת, התארחת, למה זה תשב דומם? קח אותך אל זה הפורום, אנשים בו יש לרוב, מהם טובים ומצחיקים גם ואף בני שלושים- כי טוב! יש עוגה וקפאין, גם טובין וגם תקילין, ברוך הבא לכל הבא, מכל היד למסיבה!
(כל הזכויות שמורות לסוסעץ © 2007)

=] (השתאות בצורת חיוך רחב :*) )

אני רק רציתי לציין , שייתכן שאתה באמת משורר ? רגע , רציתי רק לכתוב ולהגיב , זה אולי כבר כמה שנים ש... (יכול להיות ששאלתי זאת כבר) . סוס עץ , אתה לא קרוי (הכיני כמובן) על שם ה... מסעדה , בית קפה
ברחוב שינקין בתל אביב ? כי אם כן , אולי באמת הינך משורר .. ! (וסלחו נא לי אם כן ואם לא , אם אני בלי מתכוון , עושה כאן , איך זה נקרא ? אאוטינג . אני מצטער , ו.. אם יהיה צורך , למחוק ולהתחיל מחדש , אולי ב.. לא משנה . כנראה הנני עייף . רצוי ללכת כבר לישון . כי מחר עבודה . ויכול להיות שאפספס שוב את שרשורי הבוקר , אם לא אצליח לקום בזמן ל... עבודה ? ... ?

למעלה