משבר אמצע היום... (?!)

משבר אמצע היום... (?!)

היי יאיר. מה קורה... אההמ, רציתי לשאול... יותר כמו לחלוק... למה... אני מרגישה לבד? למה אני פשוט מרגישה שאין אף אחד מסביבי גם כשיש... למה אני מרגישה שאני מתגעגעת למשהו שאף פעם לא היה לי, וזה לא כ"כ ברור. למה אני לא מסוגלת לאהוב, או לעודד, אלא רק לקנא? לא מתאים לי לקנא, הרי אני שונאת את זה, למה אני עושה את זה, למרות שזה משהו טבעי לגמריי? איך זה שהמצב רוח שלי משתנה ממש בשבריר השניה? רגע אחד אני משתגעת אומרת שטויות , פשוט אומרת את כל מה שעולה והולך לי בראש (-הרבה שטויות), וברגע אחר אני יכולה להיות כ"כ מדוכאת. אולי כי אני עוצרת את עצמי מלהגיד דברים מסויימים? או כי.. אני מרגישה מושפעת. שיר, משפט, מילה של מישהו, תמונה, משהו בסגנון, יכולים בשניה להרוס את יום טוב, או רגע נחמד, למשך הרבה זמן. וכל דבר קטן שאני עוברת במשך היום, נדחס לחלום בלהות אחד במשך הלילה. והקימה בבוקר קשה, מאחר ואני לא ישנה כל הלילה, זה משפיע על הלימודים, ועל היחסים שלי עם רוב האנשים, בגלל חוסר המצב רוח שלי. איך זה שאני משתנה, טוב זה ברור לי, זה אחד מהתחביבים שלי להפוך את עצמי למישהי אחרת, בחברה כל שהיא, עם בן אדם אחד אני ה´מאיה הזאתי´ ועם השני אני השניה, ולדעתי יש אפילו שלישית ויותר, אני לא רק שתיים. כביכול. איך זה שעם חברות אני בד"כ(!), מרגישה מצויין והאוירה נחמדת ומצחיקה, ואני יודעת, אני יודעת, שבבית שלי אין שום דבר רע, בדקנו לעומק את כל העניין, אני בכל אופן, הבית הזה בסדר, אולי זה האנשים בתוכו? שגורמים לי להרגיש חלחלה עמוקה כל פעם שאני נכנסת... אבל למה? למה. מה איכפת לי אם שבתאי עובר עכשיו בכוכבים ובלה בלה בלה, סליחה על הזלזול, אבל זה ממש מפריע לי. מה אני יכולה לעשות כדי להתעלם, או לפחות לענות לעצמי על השאלות האלה, ואם לא אני, אז מישהו אחר? אבודה אבל אוהבת תמיד maya.b.a

את חמודה..../images/Emo25.gif

רגישות היא דבר נפלא, אבל לפעמים גם קשה מנשוא. להיות רגיש, ולפעמים גם רגיש מדי, יכול לפעמים לעלות על העצבים שלך ושל הסביבה, אבל בעיקר להפוך את החיים לסבך אינסופי של גרויים קטנים, שכל אחד מהם פותח וסוגר דלת במהירות כזו שאתה אפילו לא מספיק להבין למה.. כן, לא קל לחיות עם הרגישות הזו, בעיקר כשאתה עוד לא מבין שזו בחירה פנימית שלא תמיד קשורה אליך, כולל השאלות האלה שממשיכות להציק, כי הרי משמעות אתה מחפש לכל אלה, וגם סיבה וחוט שני שאפשר להחזיק ביד וללכת אחריו גם בעינים עצומות, כי הרי בשביל מה יש עינים ? אין, אין תשובות לשאלות שלך. לא כרגע. הן יגיעו אליך מעצמן, כשתגיעי את אליהן, במהלך הימים והשנים הבאות, ובכל פעם שתגיעי תרגישי איך האסימון הקטן נופל ותביני שהבנת. למי את בעצם מתגעגעת עמוק בפנים ? לעצמך, מתוקה. רק לעצמך, שאת עוזבת לפעמים, בעיקר ברגש, והרגש הזה יוצר את הגעגוע לעצמו, אל הציר שלו, הציר שאת מאבדת בקלות - ושבה וזוכה בו בקושי, כל כך בקושי.. כי אף אחד לא יכול להחזיר אותנו לציר שלנו, בלעדינו. ואף אחד לא יכול להסביר למה אנחנו מגיבים כך או אחרת, ובסופו של דבר גם אנחנו מבינים שזה לא מה שחשוב - חשוב לאן לוקחים את הרגעים הנדירים האלה, ומה עושים איתם, ואיך משמרים אותם שם, עמוק בפנים, בתוך תאי הזכרון.. ולך יש הרי מתנה גדולה, שאולי בלי לשים לב פתאום צמחה שם - המלים האלה, הכתיבה, היכולת להפוך את הרגעים והתחושות למשהו אחר, גדול יותר, שלם יותר, שיש לו כבר חיים משל עצמו, גם הרבה אחרי שהתנתקת מהרגע.. ואולי רק עם הזמן תביני את גודלה. של המתנה, כמובן, ואולי גם של מאיה הקטנה, שעדיין שרויה עמוק בפנים, ומנסה עם הפריסקופ המילולי הזה להבין, פשוט להבין, ולפעמים גם לגעת. לילה.

../images/Emo79.gif

מתגעגעת... אליי, ואל העצמאות שלי, נמאס לי להיות תלויה באנשים, חוץ ממך ומהפורום הזה. חולה עליך יאיר, זה היה ענק... והשאלה הכי גדולה היא מתי יבואו התשובות.... בלתי ניתן למענה, שאלה של זמן, הכל שאלות בחיים האלה. היום כתבתי כמה מסמכים ... אחרי תחילת החורף הקשה, והחוסר מוזה שהייה לי בקשר לכתיבה, ושם ביטאתי הרבה מהדברים, אני פחות מדוכאת. כתבתי סיפור, הרוב דמיוני למעט הרגשות שם. כתבתי משהו שאני מרגישה כלפי חברה שלי. אם יכולתי הייתי כותבת את זה פה, אולי אני באמת אכתוב. וכתבתי דברים שהעולם בנוי עליהם. כתבתי דברים שלדעתי העולם בנוי עליהם, ונתתי דוגמות, אבל זה כדי לתת לעצמי להרגיש יותר טוב, זה לא עונה לי על שום שאלה. זה כמו שאתה חולה בשפעת קשה ביותר, והדבר הכי מטומטם שאתה יכול לעשות זה לקחת אופטלגין, אמנם זה מוריד את החום, אבל זה מפסיק את המלחמה בין החיידקים ה"טובים" לבין החיידקים ה"רעים". ככה שהחום יחזור שוב, והמלחמה תהיה יותר קשה, והכאב יהיה חזק יותר. אני לא רוצה לשבת ולחכות שמשהו גרוע יקרה לי... אמנם אני יצרתית היום, ולכן הצלחתי קצת קצת לכתוב ולהשלים את מה שלא יכולתי לכתוב כל הזמן הזה, הרי לכתוב, זה החיים שלי, מוזיקה זה החיים שלי, תאוריות מיסטיקה, אסטרולוגיה כל זה זה החיים שלי, וכן גם הפורום הזה. פה אני לא מבקשת תשובות כמו שאני אוהבת לחלוק:))) זה פשוט כיף לספר לאנשים שאתה אוהב וסומך עליהם יותר מעל בוא נגיד בן משפחה או משהו כזה, אני באמת אוהבת את כל האנשים פה, כולם. תודה יאיר, זה האיר לי את היום:)
kiss maya.b.a

לא מגיבה לעצמי..

ואולי, אולי הכחשה זו הבעיה שלי!?! הרי מה שבעצם רציתי להגיד הוא שאני לא רגישה, אבל אתה מכך שאני כותבת שאני רגישה, אבל אני מנסה לשכנע את כולם שהאופי שלי הוא חזק, ואני מסוגלת להתמודד עם הכל פשוט הכל, ושיכנעתי אות כולם כ"כ חזק, שהצלחתי לשכנע את עצמי, וכל מה שקורה פה זו הכחשה אחת גדולה של מי שאני באמת... אוי למה הסתבכתי עוד פעם לא חשוב אוהבת מאיה.ב.א

למעלה