משבר אמונה

מלאכית16

New member
משבר אמונה

יש לי משבר אמונה בבקסטריט בויז ואני לא יודעת מה לעשות ממעריצה שרופה הפכתי ללא מתעניית בכלל יש למשיהו עצות בנושא?

nirush~

New member
לי תאמת יש..

תראי.. גם אני פעם הייתי למעריצה ממש שרופה שלהם והכל ובהחדר היה מלא פוסטרים. אבל הם עברו לי, כי פשוט קלטתי שהם לא מוחשים. אבל בזמן האחרון מאז מה שקרה לאיי ג´יי חזרתי לאהוב אותם.. לא יודעת למה תאמת.. בקיצור- תבחני את עצמך- כאילו.. תחשבי למה את אוהבת או מעריצה אותם, ואם תגיעי לסיבות טובות באמת, תקלטי שבעצם את עדיין אוהבת אותם, או הפוך, שאם תקלטי שאת אוהבת אותם בגלל שהם נראים טוב.. תביני למה הם פתאום עברו לך <אולי השתנה לך הטעם??> שמחה אם עזרתי- הפרה עדנה

HIP GIRL

New member
מזוהה איתך!!../images/Emo41.gif

גם לי זה היה אני הייתי מהבנות שהיו רואות אותם בטלויזיה ומשתגעות תראי מתוקה זה חלק מההתבגרות השנים עוברות וככה גודלים!! לא שעכשיו אני הפסקתי לשמוע אותם אני נהנהת מהמוזיקה שלהם מאוד!! וחוץ מזה גיליתי סוגים שונים של מוזיקה למשל היפ הופ שזו מוזיקה מדהימה!! תנסי תאמיני לי לא תצטערי

nirush~

New member
כן אני יודעת..

תראי.. זה גם הקטע שכאילו.. לא יודעת.. קלטתי שהם פשוט לא מוחשים, אז כאילו למה לי סתם לאהוב מישהו שאני לא מכירה? אז אני אוהבת את השירים שלהם, ואני אוהבת את היופי שלהם.. אבל קלטתי שאני סתומה שאני פשוט יושבת וכל כך אוהבת אנשים שאני בכלל בכלל לא מאמינה! אני עכשיו בקטע של אר אנד בי שזה מוסיקה ממש יפה לדעתי! אני גם אוהבת פופ <למען האמת אני אוהבת את כל הסגנונות, חוץ ממזרחי- יאאאאאאק> ואני עדיין מעריכה אותם על הזמן שהם ביחד, ועל המוזיקה שהם עושים, אבל ה-ם, כאילו האופי שלהם, שאני לא מכירה, פשוט לא עושה לי את זה! שלך, ה-
עדנה

מלאכית16

New member
תודה לכולכם../images/Emo51.gif

עזרתם לי מאוד ואני אחשוב על מה שאמרתם וביינתיים אני מורידה את הפוסטרים ומחליפה אותם בפוסטרים של הארי פוטר [לא סתם] ותולה במקום את הציורים שלי תודה בכל מקרה

Kim Carter

New member
הארי פוטר......

אני מעריצה פנאטית של הארי פוטר.... הכי פנאטית.... יודעת כל ספר בע"פ באנגלית ובעברית... הארי פוטר... ~נכנסת לטראנס~. אבל (!) זה לא אומר שאני בעד להוריד פוסטרים של באקסטריט בויז מהקיר ולתלות במקומם, תמיד יש עוד מקום על הקיר להארי פוטר ~נכנסת לטראנס שוב~. אגב, אני מעריצה ממש פנאטית של באקסטריט בויז אבל אני כבר לא מתלהבת כמו פעם. כמובן שאם הם יבואו לארץ אני אקפוץ משמחה וארוץ לקנות כרטיס ואם הם יתפרקו (חל וחסיסה) אז זה יהיה עצוב ואולי ירדו שתי דמעות אבל תמיד אני אמצע עוד מפלט להקשיב לו כשיש צרות צרורות, למשל הפסקול מהסרט של הארי פוטר ~שוב נכנסת לטראנס הפוטרי שלי~. בכיתה ח´ למשל (כרגע אני ב-י´) הייתי הכי פנאטית לגבי הבאקסטריט, אתם יודעים איך זה עבר? היה לי אטרפייב.. (אטרף+פייב, המבינים יבינו) וכל העסק נרגע קצת אבל זה לא עומר כלום, באקסטריט הכי הכי הכי בעולם, ניק הכי מאמי, איי-ג´יי עולה, וכל השאר פשוט מתוקים לאללה. שלכם בטראנס,
Crazy~Kim-Kim
"It´s not that I´m so smart, it´s just that I stay with problems longer" Albert Einstein

מלאכית16

New member
לא הורדתי את כל הפוסטרים

השארתי עוד שלושה פוסטרים שניים גדולים של כל החברה ואחד גדול של בריאן הממי וזה לא אומר שהפסקתי להעריץ פשוט הורדתי הילוך והשלמתי עם זה וגם אני חולה על הארי פוטר!!!!

Kim Carter

New member
אם את חולה על הארי פוטר....

את חברה בפורום של תפוז???? אם כן, אני HarryPotterGirl

Kim Carter

New member
לי היה אייסיקיו נאמן...

והוא היה חבר טוב מאוד שלי אבל יום אחד הוא איבד ריכוז ונאלצתי להשמיד אותו... ואני לא מצליחה להוריד חדש... עצוב!

למעלה