משבר אמון ????

ramramle

New member
משבר אמון ????

היי לכולם אני לא יודע מה קרה לסנגל שלי בימים האחרונים הוא קצת מפחד ממני הוא נושך אותי כשאני בא להרים אותו, הוא בקושי מדבר אליי והוא פשוט בורח ממני בכל פעם שאני מתקרב אליו יכול להיות שלתוכים יש עליות ומורדות במצב רוח שלהם ??? יכול להיות שיש בנינו איזשהו משבר אמון ???? בבקשה תענו לי למי שיש ניסיון בפסיכולוגיה של תוכים תודה

BlackColt

New member
גם לי זה קרה.....

קניתי ציפור אהבה וכשהייתי מעבירה אצבע בין הסורגים היא הייתה מתחילה לתקוף אותי בצורה לא נורמלית..... ואפילו כשהייתי מנסה להוציא אותה היא התחילה לנשוך.....האמת אין לי מושג איך לעזור לך....כי אני בסוף החזרתי את התוכי לחנות.... בהצלחה!

Xboy123

New member
BlackColt. אני כמעט בטוח במאה אחוז

שציפור האהבה שלך לא מאולף. את קנית אותו מאולף/מוחתם או לא מוחתם? אם לא, אז היה טבעי אם הציפור הייתה נושכת אותך. למשל לי יש 6 ציפורי אהבה לא מאולפים, אבל לא מפחדים ממני לגמרי כי הם נולדו אצלי ע"י הורים שאותם אני קניתי, והתרגלו למגע ידי והם אפילו נושכים אותי ואוכלים מהיד שלי ללא חשש(אבל כל הידיים שלי פצועות!). אם הציפור הייתה אמורה להיות מאולפת, אך היא הייתה תוקפנית אז או שהיא כך בגלל שהיא חדשה, או שבאמת עבדו עלייך...

BlackColt

New member
כמה אפשרויות.....

עבדו עליי, עבדו עליי, עבדו עליי, עבדו עליי......ו..עבדו עלי! אבל! הוא היה כזה מתוק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לא רציתי שישאר עוד כמה מליוני שנים בכלוב בחוסר מעש...אז החזרתי אותו לחנות.....ועוד משהו.....יום אחד הלכתי לחנות לבע"ח.....קניתי לו מתלה חמוד כזה.....והוא פירק אותו.....פירק.פשוט פירק.....אבל באמת: הוא היה חמוד!!

Xboy123

New member
צעצועים לא כל כך מתאימים לתוכים

למשל אני קניתי לתוכי שלי מין צעצוע כזה עם מראה(היא חולה על מראות) והיא באמת שיחקה עם זה ועמדה על הצעצוע והסתכלה במראה, אבל אחרי כמה זמן היא כירסמה את הדבר שמחזיק את המקל הקטן שעליו היא עומדת, וכבר אין יותר צעצוע... אז נשאר לה רק את המראה של הצעצוע, והצעצוע נזרק לפח... אז לא כדאי צעצועים...

BlackColt

New member
קניתי אותו כשהיה גוזל.....

לא היו לו שערות בראש.....רק עכשיו אני גיליתי שלא טיפלתי בו טוב.....או ש...רימו אותי(!!!!!)

bilbolim

New member
גם לי זה קורה עכשיו...

לא הייתי בבית יומיים ושחזרתי שאנטי מתנהגת מוזר, נותנת לי נשיקות ומסדרת לי את השיער ומורידה את הראש לליטוף ושאני באה ללטף אותה היא תוקפת אותי ומתנהגת בעצבנות, היא ממש לא נותנת לי לגעת בה אבל מבקשת ממני שאני אגרד לה את הראש. תנסה לפנק אותו כמה שיותר ויהיה עליך ואם הוא לא רוצה לעלות לך על היד ובורח אל תרדוף אחריו עם היד אלא תנסה לשכנע אותו עם אוכל שיעלה לך על היד.

ramramle

New member
אתם חושבים שיש מה לעשות ?

איך משקמים יחסים עם תוכי ?

לאט.. לאט

לכול תוכי יש מצבי רוח ועכשיו כנראה הם בירידה, אבל זה יעבור !! עוד דבר ראיתי הרבה אנשים שרוצים ללטף את התוכי,אבל הם בעים עם היד מעל לראש !!! זה מפחיד את התוכי.... לכן כדי לבוא עם היד מתחת למקור כשהתוכי מולכם.. ואז לאט..לאט להתקרב וללטף אותו

bilbolim

New member
דרך אגב אצלי שאנטי כבר בסדר

אחרי שעבר יום היא כבר מפונקת כרגיל, מביאה לי נשיקות ומרשה לי לגעת בה.

למעלה