משבר אמון?

shelyk

New member
משבר אמון?

אני נשואה לבעלי רק חודשיים.
בטעות נפלט לי משהו לחברות שלי, ואמרתי משהו אישי לגביו שביקש ממני לפני שנתיים עוד לא לספר. זה משהו שבאמת לא הייתי צריכה לספר, הרגשתי מאוד רע עם זה וסיפרתי לו שאמרתי לחברות שלי...
הוא נפגע ואמר לי ״אבל ביקשתי ממך לא לספר״.
אני כל כך כל כך מפחדת שמעכשיו דברים אישיים וחשובים שלו בחיים הוא לא יספר לי יותר כי לא יבטח בי. מה לעשות?

goodlife1982

New member
אנשים עושים טעויות נו אז

אז אמרת משהו שנפלט לך בטעות קורה . מכאן ולהשליך את זה על כל החיים שלכם כזוג . תשמעי אני עברתי משבר בגידה והכל מאחוריי. אני בטוח שבעלך ישכח מכל העניין. נקודה תחתונה אנשים אל תקחו את עצמכם קשה מידי.

seeyou

New member
Women Keep Secrets For 32 Minutes, Study Show

הוא אשם
גבר צריך לדעת שסוד לא מספרים לאישה
הוא ביקש ממך עוד בתקופת החברות לפני שנתיים לא לספר

כטשר אומרים לא אישה "לא לספר" זה קורה בדרך כלל הפוך

נשים אוהבות לספר לחבורת

מזלך שלא עשית את הווידוי דרך FACEBOOK

יוסי

http://www.huffingtonpost.com/2011/11/14/women-keep-secrets-32-minutes_n_1092512.html

מריוס זכריה

Member
מנהל
בקטנה

הוא אכן ייזהר ממך, וזו כמובן תוצאה טבעית.
עם הזמן, כשיראה שהוא כן יכול לסמוך עליך בעתיד, הוא פחות ייזהר.

מה שבעיקר לא מומלץ זה לחפור לו על זה. עשית טעות? לא נורא. לכי הלאה. זה שתחפרי לו "אבל ממי, אני מרגישה נורא, ואני רוצה שנדבר על זה, זה נורא חשוב לי" - ישג רק את ההיפך.

סטנגה Joe

New member
ועל זה נאמר

שאבן שטיפש אחד זרק לאגם גם 100 חכמים לא יצליחו להוציא (או משהו כזה).
אין לך הרבה מה לעשות אלא רק לתת לזמן לעבור ולאמון שלו בך לחזור.

dovk

New member
לטעמי פעלת נכון כשסיפרת לו -

לקחת אחריות.

אני חושב שזה חשוב, גם מבחינתך, שלא נשארת עם הפחדים שיגלה, וגם, אני מקווה, הוא לפחות יידע שאם את טועה, את לא מסתירה את זה.

כל השאר, אני מקווה, לא חשוב.

את לא אמורה לפחד - אני למשל, כשמישהו מספר לי משהו נורא סודי, אני עוצר אותו, ולא מתחייב לשמירת סוד, כי אני לא זוכר שצריך! (ואני לא אישה...). אז שלא יספרו לי דברים שלא אומרים להגיע הלאה. אנמלשות.

למעלה