משברי מגלומניה

Ricca

New member
משברי מגלומניה

ואני לא מדברת על התת רמה שאליה הפורום הגיע. לאחרונה אני מתחילה להרגיש שהעולם גדול עלי. לא כל כך ברור לי איך זה ייתכן, כי סה"כ אי הגדולה מכולם, אבל לפעמים, כשקשה להירדם בלילות, המחשבה הזאת קופצת לראש. כמו יתוש עצבני שכל פעם שאתה מוריד עליו כאפה אתה מגלה שהוא שוב מזמזם לך בבוז ליד האוזן. האם ייתכן שהעולם פשוט התרחב?

כן.

זה יתכן. אבל זה לא סביר. אולי התכווצת? גם זה יתכן אבל לא סביר. אכן, יש דברים הנפלאים מבינתנו*. * לשון הרבים מתוך נימוס.

נאבוקוב

New member
וודאי

העולם מתרחב ומתכווץ: כמו ווריד הרקה של קפי, כמו החתול החמישי של אודיסיאה (והפנינה בקצה), כמו חובות ההגשה שלי, כמו התחת של ציון. הבנת את הרעיון, דומני.

שכה אחיה. לראות, ובכ"ז לא להאמין.

מה שלומך רוסי? גמרת לעשן את כל הסמירנוף? תמיד רציתי אחות כמו נאבוקוב. אך הגורל, במין הומור חולני ואכזרי משל עצמו, הועיד לי אח כמו קפט. האל (פטר? פטר?) אכן פועל בדרכים מסתוריות.

נאבוקוב

New member
לא יודע מה איתךְ, אחי

אבל כאן קופצים כל רגע פירסומות של הפסקתישון ומג'ננים לי את המרלבורו. עוד אקבל רגל סוכרתית מזה (מתוקה נורא.) ידעתי שככה יהיה הסוף של כולנו, אודיסאה. תמיד הפניתי אצבע משולשימה על זרובבל ואף אחד לא הקשיב, כולל י.ס מלח- ולו שילמתי. התרעתי, התפרכנתי, התחרעתי ועשיתי עוד הרבה פעלים עם עין בסוף. גם הוא לא ראה שום דבר. אבל את כאן, שזה כבר יותר מהגרמנית אותה ניסיתי לדמיין, קודם כשחשבתי על עתיד כלכלי בטוח יותר.

סיטרא

New member
מלברו, מלברו,

חוזרים לשורשים הפריפריאליים. דע מאין באת! הרגל שלי אמנם לא סוכרתית, אבל היא מפורטזת, מסוג פלאג-אנ'-פליי, הקידמה הגיעה גם לשם. מה שאומר שאני מסתפק בקב מריחואנה מערב שבת לערב שבת. סאלוט עליכום.

נאבוקוב

New member
אחלה ניק

סיטרע אחלה, בטח מכיר את הניק שלך. סוג של סטילה. נ'. קורא ויט'.

נאבוקוב

New member
מאו-צא-שטיין

מכיר בקווים את הטרקטט, מתמצא ומקווה למצות את כל מכל העברים של המאוחר, גם כאלו שמוצנעים שם פנימה. אתמול זה היה דווקא Culture & Value המכיל את הפנינים הבאים: There is no religious denomination in which so much sin has been committed through the misuse of metaphorical expressions as in mathematics A good simile refreshes the intellect No one can think a thought for me in the way no one can don my hat for me ודברים גמורים לגמרי כמו: What is Good is Divine too. That, strangely enough, sums up my ethics. נ', מפשפש בניירות ששכח לזרוק אחד מת. (זה רק בגלל שנשים חיות מסרבות שאפשפש להן בניירת. קורה.)

זורבבל* מאז ומתמיד היה הכבשה השחורה

תרתי. למען ההגינות עלי לציין שידו לא היתה במעל. היא בטוח היתה במקום אחר, אינלישומספק בזה אבל לא במעל. כמובן, שזה לא אמור ו/או צריך למנוע מאיתנו להפנות כלפיו אצבע מאשימה. *זורבבל. האחיין של זאפוד בילברוקס.

נאבוקוב

New member
זורבה-בל

אהבתי את הריקוד שלו, מלא בחיים ודראכמות- דומה קצת למה שקורה לכלבה הצהובה שלי כשהיא נתקלת בגווייה.

למעלה