משברונצ`יק - need help!!!!

ה-שונית

New member
משברונצ`יק - need help!!!!

ועכשיו לשאלת השאלות: איך מנפנפים את האביר על הסוס הלבן? נראה לי שהוא הבין בעצמו... אבל אם יתקשר מחר? מה אומר? מה אגיד? שיט... שונאת את השיחות האלה שונית (שהיום יותר מכל יום יודעת מה היא בהחלט לא רוצה)

taltallim

New member
סליחה????

כבר מנפנפת את???? אפשר לקבל הסבר שיניח את הדעת???? תלתלים (מתנדנדת בין תקווה... ליאוש)

ה-שונית

New member
ואת יותר מכולם תביני....

תגידי, כמה סטיות מוזרות יכולות להיות אצל בנאדם אחד??? משוגע על פוטבול (פוטבול of all sports): תמונות פוטבול תלויות לו על כל הקירות. יש לו אוסף של מאות קלטות של כל המשחקים. היום חופש היחידי שהוא לוקח בשנה זה בסופר בול. הוא בישל חתיכת חרא של ארוחה.. למרות שעמל עליה שעות ומיצי הקיבה שלי כבר עשו גורו גורו שעות... וכמה שטויות בלחץ הוא דיבר... (אמנם המון דברי חנופה וכאלה... אבל בהחלט שטויות בלחץ) שונית (בטראומה)

taltallim

New member
חומד...

זאת הבעיה עם האבירים האלה... קונים אותם עם החליפה המקרקשת הזאת... של האבירים ולא רואים את החתול שבשק... (או שמא... זה לא רוצים לראות???) אז שנונית... לא נותר אלא לזרוק את ערימת הפח הזאת ו... to the next תלתלים (שמקווה שמיצינו את פנטזית האבירים....)

KONFUZ

New member
...שונית...

<ח> קונפוז~(מפרגן שנית לשונית השנונית...)

ה-שונית

New member
מישהו פה...

עומל על תחקיר מאד מעמיק לגבי ;-) שונית (שמעדיפה ערוצי תקשורת אחרים)

יערית

New member
אחותי הקטנה:)

שבי רגע לצידי, נוח לך? חיבוקי יעזור?(לא לא הבובה פושעת שכמותך) עכשיו... מה קרה לאסרטיביות שבך?????????? ``תשמע...לא מתאים לי..אתה נחמד,אתה נפלא,אתה מכין ארוחות גורמה מהממות..אך אני חושבת שלא מתאים לי..אתה מדבר הרבה שטויות`` סומכת עלייך שתמצאי את המילים היותר מתאימות לומר! אבל מה קרה? השמילה לא היתה בסדר? למה לא ביקשת ממני אחת? יש לי שמלות קיץ משגעותתתתתת תגידי לי .. מי יותר יפה??? הוא או הסוס הלבן? יערית(שחושבת שאין כמו אמירת האמת!)

ה-שונית

New member
יעריתוש...

את חייבת להבין... הוא כזה אומלל ופגיע... פשוט מסוג האנשים שאני לא יכולה להיות לידם ה`אני` האמיתית כי אני פשוט אוכלת שכמותו לארוחת בוקר וביננו, ברגעי אמת של ממש, אני לא מסוגלת להיות באמת רעה (כלומר, אם לצד השני אין את עמוד השדרה הנדרש והוא באמת יצלק מזה) אני הולכת על ביצים ליד אנשים כאלה... אוףףףף שונית (במשבר אמיתי)

יערית

New member
אני מבינה:-((

שונית לא מוצאת עצמה... נו.. בחייך... כולה פגישה אחת.. לפחות תהייה את בסדר ,תזמי טלפון,תאמרי לי שהוא לא עשה לך את זה, בעדינות יותר..אל תקשי עלינו אם הדילמות בגרוש שלך.. בחייך,תפסתי ממך קצת יותר מאחת שנמצאת במשבר מפגישה אחת. וכל החנופה שלו.... תגידי לו שחבל על האנרגיות,תגידי לו שאת פסיכית,על סף אישפוז בשלוותה! הוא בטח יברח ממך.. יערית(שעדיין בעד האמת)

אור-לך

New member
ידעתי...

שיש בך את זה!!! תאמרי לו פשוט את האמת - את חושבת שזה לא ילך ביניכם. הכי פשוט, הכי קצר והכי פחות פוגע! אור.

למעלה