משאל

kibutznikit

New member
משאל

אני לא פה הרבה זמן אז לא יודעת אם הייתה כבר שאלה כזאת אבל.. מהו/י/הם הזמר/ת/להקה הטובה או המועדפת עליכם של שנות השישים?

pinky_unna

New member
הם התחילו בשישים (אני כמעט בטוח)

בשמונים הם התחרבנו לגמרי... שינו סגנון והפכו ללהקה ממוסחרת ומסריחה
(כבר כתבתי את זה פה לא?)

pinky_unna

New member
פיטר גבריאל

פיטר החליט לנסות את מזלו בקריירת סולו (מוצלחת לטעמי) והשאיר את פיל קולינס לנהל ת´עניינים אני לא חושב שמישהו סיפר לו שפיל עומד להפוך לו ת´להקה מלהקת רוק-פרוגרסיבי משובחת לסתם עוד להקת פופ מסריחה
אלעד

pinky_unna

New member
ואני אפילו לא ידעתי שהוא עזב ../images/Emo13.gif

בכל יום לומדים משהו חדש תודה :) אלעד

TheDUKE

New member
לכל סגנון יש להקה מועדפת...

לרוק ה"כבד" הייתי בוחר את דיפ פרפל לבלוז הקל הייתי בוחר את לד זפלין ללהקת הפסיכו הייתי מתלבט בין פינק פלויד לבין הדורס (עדיפות לדורס)

rainbowgirl

New member
אני חושבת שאצלי זה -

יש לי כמה-לד זפלין,דורס,מונקיס ואם אפשר אז גם ג´ימי הנדריקס. אבל הכי מבין כל הארבעה -לד זפלין. אני בטוחה שזה ישתנה עוד כמה דקות....

TheDUKE

New member
יודעים מה? נעשה את המשאל לסקר...

בקרוב מאוד... (אני וגלי סוגרים מספר פרטים בנוגע לפורום...שלומית השאירה לנו הרבה עבודה... מבטיחים שיהיה משהו טוב ...)

קיר קמט

New member
היפים.

כולכם היפים מזדקנים , זה מה שאתם. The Doors. הרביעייה הקסומה שהתחילה אי שם בפלורידה (כי שם ג´ים נולד , היפים מסריחים שלא יודעים כלום שכמותכם.) היא דפנטלי הפייבוריט שלי מאז. אויש , ושמישהו ירצח את הביטלס , הם מעצבנים אותי ואני עדיין לא מסוגל להפסיק לשמוע אותם. ושמישהו יעשה תרגום לשטויות שאוזי אומר בתוכנית שלו ב-MTV.

קיר קמט

New member
ממ

מספיק לי אבא שאומר לי שאני מכור , אני לא צריך עוד אנשים שיגידו את זה! זה לא אשמתי שיש להם שירי קיטש. והממ ראיתי את החתול שלך הכלב של תשת טרף אותו (שלא יכחיש שיש לו כלב , צריך שלמישהו יהיה כלב במשפחה האוהבת שלנו.)

למעלה