משאל

yintang

New member
משאל../images/Emo39.gif

מה אתן עושות בנוסף לטיפולים כדי לתמוך ולהגביר את הסיכוי להריון? תזונה/רפואה משלימה/פעילות גופנית?

neta2

New member
../images/Emo6.gif פונגי, יחסי מין מזמן לא נועדו

להבאת ילדים, אצלנו יחסי מין רק בשביל הכיף
אני הולכת למישהי שעושה לי גם דיקור וגם רפלקסולוגיה ובזמן ההפסקות אני עושה פעילות גופנית, אבל זה לא בשביל ההריון זה בשביל הבריאות הכללית

../images/Emo13.gif החסידה שלנו התעופפה וזה לא צחוק

היינו בטיול, וראינו חסידות. כשהתקרבנו לצלם, והיו איתנו עוד אנשים בטיול שצילמו מקרוב, החסידה פשוט עפה משם, התעופפה לה... כלומר גם החסידות בורחות מאיתנו, מה שמשקף נאמנה את המצב.....

p l a

New member
../images/Emo32.gif../images/Emo41.gif שאלת תם ../images/Emo36.gif

למה לכל קביעת פרוטוקול צריך להגיע לבי"ח (גם פרוטוקול פשוט כגון החזרת מוקפאים)? האם מישהי עשתה זאת טלפונית? או שזה היגיון של קופות חולים.... (בגלל חצי שעה אנחנו מפסידים ימי עבודה שלמים!!!!!!)

פּוֹנְג

New member
לא עושים לך US באותה הזדמנות?

לראות אם יש ציסטות או שאר חולירות
מה גם שלי נראה הגיוני שתוכלי לשבת מול הרופא, עם כל הזמן שצריך ולשאול את כל השאלות, לקבל את כל התשובות והמרשמים. ובכלל אני אישית תמיד שוכחת את כל מה שרציתי לשאול כשאני בשיחות טלפון, מרגישה שאני מפריעה מקצרת ושולחת את פינג אחר כך להתקשר שוב לוודא

p l a

New member
אכן ל'חזק' יש משרה מלאה...../images/Emo8.gif

גם כשאנחנו יושבים מול הרופא תמיד אני שוכחת משהו, ולכן יש ל'חזק' את הטלפון של הר הצופים בחיוג מהיר.... את ה-US עושים לבקשתך במקום? כי אני עושה US בקופ"ח ליד הבית. יש בכלל אופציה לדבר על הפרוטוקול בטלפון?!

venus13

New member
ממליצה לשלב עם צמחי מרפא סיניים

ו/או כל טיפול אלטרנטיבי אחר אני שילבתי IVF עם צמחי מרפא סיניים עם מומחה בתחום הפוריות - הרעיון הוא שהצמחים מנקזים נוזלים מיותרים ומחממים את הרחם - דבר שמגביר את יכולת הקליטה חוץ מזה אפשר בצמחים לטפל בבעיות שונות אצל הגבר והאשה - שיכולים להביא בסופו של דבר להריון המיוחל ישנם גם תוספי תזונה - במיוחד לגבר - כמו אבץ L-ARGENIN וכו' - רצוי להתייעץ עם נטורופת בענין זה ולסיום רפלקסולוגיה - גם מרגיעה וגם מי יודע למה תביא ... בהצלהח לכולכן ונוס

טלי אבג

New member
אצלי זה טלפוני.

אמנם להזרעות. אבל טלפוני. ורק פעם בכמה חודשים אני מגיעה. בהתחלה הטלפונים הלחיצו אותי ושכחתי. אח"כ התרגלתי. וזה דוקא נוח.

אפרסקה

New member
דיקור סיני ../images/Emo91.gif

למרות שבאופן אישי, בדיקור התמקדתי יותר ברגיעה ופחות בפוריות. אבל אני מאמינה שהכל קשור. לא, לא ש"אם תרגעי זה יעבוד..." אלא שלפחות אצלי, הרגשתי שאני בלחץ, שאני שפופה, ואני לא יודעת, אולי אלו לא היו תנאים אידיאליים להיריון. בלכ מקרה, גם אם לא עזר בפוריות, זה עזר לאיכות החיים, הרגשתי שאני רגועה יותר ונינוחה יותר. ממליצה בחום.

רוית ב

New member
טוב.. את רושמת?../images/Emo132.gif

1. סקס בכל הזדמנות - בלי תירוצים כן בא לא בא מיד!!!!לפעול. 2. לפנות לתמר 27 שתוציא מיד מהבוידעם את כל השירים ואם חסר משהו להמציא חדש 3. מסאג'ים עם שמן יסמין או אמבטיה עם שמןיסמין - אומרים שזה מחזק ת'רחם!!! 4. דיקור סיני - מומלץ למרות שנמאס כבר מהמחטים - יש תמורה בעל האגרה (דיי יקר הסיפור הזה) מרגיע להפליא. 5. ספורט?? אני??? 6. אם אפשר - לדבר עם הזקיקים אולי יקשיבו לאמא ויתחילו לשתף פעולה כמו שצריך (אותו כנ"ל לגבי זרעונים) 7. תרופות הומאופטיות - מומלץ להרגעה R47!!!!! 8. להתפנק כמה שניתן ולהתרחק מכל מה שגורם עצבים (יעני מכל העולם וחמתו) 9. שיחה קטנה עם "האחראי שם למעלה" לא תזיק 10. גם שיחה עם האחראי שם למטה לא תזיק.... והמון המון אופטימיות!!!!!!!!!!!!! בהצלחה לכולן!!!!!!!

למעלה