משאל 3 : ה- תסרוקת..

nadav26

New member
משאל 3 : ה- תסרוקת..

הפעם משאל מעט שטותי ולא מחייב, אבל שתפו פעולה: באיזה תסרוקת אתם אוהבים את מאריה הכי הרבה, בתלתלים כמו שהיא הופיעה עד שנת 94´, או אולי בתסרוקת חלקה, או שאולי מנופחת וגדולה מהחיים, בשחור או בבלונד? תכתבו כל מה שעולה על ראשכם, ואני מקווה להמשיך עם המשאלים...

nadav26

New member
הבחירה שלי: התסרוקת מדיוות 98´

היא נראתה מדהים באותו ערב, אהבתי אותה מאוד גם בתלתלים בתחילת שנות ה-90´,היה בתסרוקת ההיא משהו פשוט ויפה. היא נראית טוב באמת בגל תסרוקת, אבל אני מעדיף אותה בחום או שחור מאשר בלונד.

eranmc

New member
וואו זה קשה

1. always be my baby 2. anytime you need a friend 3. heartbreaker 4. don´t stop ולמה אנחנו לא מדברים עליו ורק על הישנים? תקלטו שגליטר הכי שולט :) 5. I still believe הכי דוחה 1. mariah carey´s first video, vison of love... 2. Never too far 3. divas 98

אני מסכימה עם ערן בהרוב...

Always כמובן מדהים לאללה Anytime אפילו יותר!!!!! I still believe גם פשוט מהמם... לדעתי גם בHoney השיער שלה נראה דיי טוב וגם בBreakdown אבל לא בקטע שהוא צמוד (איכס) אני נורא אוהבת את איך שהוא נראה בהופעה במדיסון סקוור גארדן ב95 (אם מישהו ראה)

Me Happy

New member
פורום K´s Coice נפתח בתפוז!

בשעה טובה נפתח פורום K´s Choice בתפוז שיהווה במה לכל אלפי המעריצים של הלהקה המצוינת הזו. בואו בהמוניכם. http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=474 תודה, אלעד - Me Happy. ולמנהל - מצטער על השרשור הלא-קשור אבל לא רציתי לפתוח פתיל חדש. תודה.

KM-AIR

New member
כמו ב- heartbreaker

בקטע שבו היא רוקדת עם הבנות בהתחלה

galmc

New member
חלק

כמו ב- Honey שהיא על הסיפון היא נראת שם מהמם! (כרגיל)

למעלה