משאל: שחקן העונה

Deathatred

New member
משאל: שחקן העונה

מועמד מספר 1 - איגביני יעקובו: בתחילת העונה, שחיפה חרקה, יעקובו היה מבים היחידים שתפקדו. השערים שלו דאגו שחיפה תרד אחרי משחקים גרועים עם מלוא 3 הנקודות. הוא מלך השערים של הקבוצה והוא כבש שערים חשובים מאוד. הוא מהיר, חזק, אתלטי ומסיים מצוין (בניגוד לרפי כהן למשל). בנוסף לכיבושים, הוא עושה הרבה עבודה שחורה, לחץ על היריב, מסירות ומטריד את הגנת היריבה ללא הרף. מועמד מספר 2 - ג´ובאני רוסו: יחד עם איגביני הוא סחב את חיפה בתחילת העונה. הוא כבש שערים חשובים (מול האקה, פ"ת, בדרבי) והוא מלך הבישולים של מכבי חיפה. החזיר למשחק של חיפה את חדוות המשחק. מוסר, מכדרר, מבשל, מתקל, כובש. הוא המנהיג במרכז המגרש ורקדן באגף ימין. מגלה יציבות לאורך כל העונה. מועמד מספר 3 - וואליד באדיר: השחקן המשפיע ביותר על העונה של חיפה. לרעה: פרשת הצהוב שגמרה אותו לחצי עונה. לטובה: כשהוא חזר... באדיר הטנק כבש את מרכז השדה, נלחם בקשיחות והחל לכבוש. באדיר הפציץ טילים בנגיחות ובעיטות מרחוק וכבש שערים חשובים למכבי חיפה. ככל שהתקדמה העונה, באדיר צבר יותר ביטחון והבטיח את מקומו בהרכב. לזכותו השער המרהיב מול מכבי ת"א ועוד צמד חשוב נגד ב"ש וכן שער מול הפועל ת"א. לזכותו סה"כ 8 שערים (בשני בקבוצה יחד עם פראליה). מועמד מספר 4 - ננאד פראליה: כמו באדיר גם הוא פתח את העונה חלש אבל כאשר הוא חזר הוא היה בלתי ניתן לעצירה. המוח של חיפה במרכז השדה - מבשל וכובש שערים מרהיבים מבעיטות מרחוק. מציג משחק יפה ושובה עין ומנהל את התקפות הירוקים כמו אמן. לזכותו 8 שערים (כולל צמד מול הפועל ת"א) ו 3 בישולים. מועמד מספר 5 - אלון חרזי: מותיקי השחקנים במכבי חיפה. השנה חרזי היה מעמודי התווך של ההגנה החיפאית והיציבות שלו השרתה שקט וביטחון על אוואט וכולם. כשהחליף את אוסטרובקסי בתור בלם - חיפה החלה לפרוח ונכנסה לכושר שיא. לזכותו של חרזי שער בודד בנגיחה אך חשוב מאין כמוהו - בדקה ה 90 מול מכבי ת"א. אז במי אתם בוחרים?

NGELA

New member
וואליד באדיר

בלי שום ספק... הוא חזר מהמתים... וחזר בגדול... למרות שלא סבלתי אותו בהתחלה אבל אין ספק שמגיע לו התואר הזה...

teen17

New member
לפי דעתי ג´ובאני רוסו

אחרי שהיה בבית"ר ולא נהנה שם כל כך, הוא עשה מהפך די גדול ומראה את שיא היכולת שלו במכבי חיפה. המהלכים של רוסו הובילו להרבה גולים, למה לא חשבנו להביא אותו לני שנתיים? ולחשוב שלפני פתיחת העונה שמעתי אנשים שאמרו שרוסו יקלקל את הקבוצה.

תחיה

New member
מתלבטת...

אני מתלבטת בין ג´ובאני רוסו לננאד פראליה, מצד אחד ג´ובאני עושה עבודה מעולה השנה באמת עם הכי הרבה בישולים העונה והוא הכניס המון חוש חומור לשחקנים וכל משחק הוא עושה הצגות שלמות ויפות כמובן. ומצד שני ננאד פראליה נותן את הנשמה והלב שלו בכל משחק. רואים אותו בכל פינה במגרש. שחקן שנותן מעצמו, שלא תבינו לא נכון גם ג´ובאני נותן את הנשמה. אז לא החלטתי ולכן אני בוחרת בשניהם. שיהיה לכולם יום טוף ושמח!

איגביני יעקובו

אין ספק שהשליטה שלו בכדור מדהימה ואני לא מגזים שהוא אחד משחקני הרחש הטובים שאני זוכר שהיו למכבי חיפה

גובאני שחקן העונה לדעתי

הוא היה היוסי בניון של שנה שעברה. כל המהלכים עוברים דרכו, הכניס שמחת חיים לקבוצה, עורר את ננאד, וביחד עם ננאד ויוסי הפך את הקישור של מכבי לאחד הקטלניים שהיו עד היום. אבל...חייבים לתת משהו לבאדיר - לדעתי "השחקן המשפיע של העונה" לצערי גם מבחינה שלילית , אבל בשלושה חודשים האחרונים, בהחלט חיובית. כל השאר- מגיע צל"ש על העונה, אבל היו בה לדעתי שניים מעל כולם.

aviron

New member
הבחירה שלי: ג´ובאני רוסו ../images/Emo47.gif

שחקן לוחם שכזה: נכס !!

למעלה