משאל פורם

משאל פורם

מה עדיף לבנות בית חדש או לשפץ בית ישן צריכה בעד ונגד ולמה? גם צריכה עלויות

מספר נקודות למחשבה:

1. מה עדיף למי? לך כלקוחה? לאדריכל? לקונסטרוקטור? למבנה עצמו? לשכונה? 2. נורא תלוי בבית הישן - במצבו הפיזי,בסגנונו, בגודלו ובסידור החלל שבו. 3. תלוי בך - בשאיפותיך מהבית החדש, בדעתך על הבית הישן, בטעמך ובכיסך. 4. עלויות - משתנות בהתאם לנושאים שהעליתי בסעיף 2. או במלים אחרות - זה לא שחור ולבן

ozzz64

New member
למה אתה מסבך הכל ?

יעלה לך 200 אלף דולר בית חדש כמובן .

תודה על כל התגובות אבל?

מה יעלה לי 200? אן לי סיכוי לבנות בניה נורמלית ו100 ועוד תיקונים בעוד 20 אלף דולר לגבי הבית הישן האם 40 אלף דולר יספיקו לשיפוץ לא החלפות רצפה וצנרת ובקושי שבירת קירות לשיפוץ של 3 קומות + בנית קיר סביב כל הבית?

מישאל?

בעולם המושלם, עדיף לבנות מחדש. אבל... האם התקציב מוגבל משמעותית? האם תחיי בבית לזמן קצוב בלבד? עד כמה הקיים מספק את הצרכים העכשויים? מהם חוקי הבניה שחלים על המקום? מה המצב הפיזי של הקיים? ועוד כהנה וכהנה... בקיצור, את מבינה [אני מקווה] שהשיקול צריך להיות ענייני ומתחשב בהרבה נתונים שלא טרחת לציין.

גולי מ

New member
חולקת על דעתך.

בעולם מושלם, לפרט, אולי כדאי לבנות מחדש. אבל לחברה כדאי לשמור על הקיים (באפן זה או אחר).

תראו לא מדובר על הבית הקיים שלי

מדובר על 2 מקומות שונים מפה לגמרי אחד אני קונה בית בן 9 שנים שהוא במצב לא הי הי... 3 קומות גדול עצי פרי יפהיפים עם המון פוטנציאל במידה והייתי לוקחת אותו הייתי צריכה לטעמי כמובן להקיף אותו בגדר (לתחום אותו) באו נגיד שחוץ מהמדריגות ודלת הכניסה הייתי עושה הרבי שינויים אגב לא שבירת קירות הבית השני במקום שיותר הייתי רוצה השטח עולה 150 אבל שם אוכל לבנות בדיוק מה שאני רוצה השאלה כמה יכול לעלות לי שיפוץ עליון לא החלפת רצפה אבל החלפת מטבח לא החלפת שירותים ול א .צנרת וכמה היה עולה לי בנית 3 קומות שניהם חצי דונם ר ת -

גולי מ

New member
מחיר מפתח לבניית בית חדש הוא:

כ - 1,200 דולר למ"ר. (מבלי לבדוק את סוג הקרקע, מפרט וכו). בקשר לשיפוץ מבנה קיים, אי אפשר לענות לך מהנתונים שנתת.

cobby

New member
בניה חדשה בין 700$ -1200$ למ"ר

שיפוץ הבית כפי שתיארת ישאיר לך עודף ניכר מתקציב של 40.000$ החלטה נעימה cobby

למעלה