משאל-עם..

Ez sLeeP

New member
משאל-עם..

מה אתם חושבים על הפרשונים שנממצאים באתר הפרשנות?.. או על פירשונים בכלל.. הכוונה היא לקישור הישיר של כ-ל השירים של עברי, להיותו הומוסקסואל.. לא נשמע מגוחך שלאדם אין מעבר למיניות שלו? אני חושב שזו המעטה בתכנים שהוא מספק, ולא כל שיר חייב להתקשר לעובדה הזו.. מחכה לתגובות..

מרילנצח

New member
אממממממ

אני ממש לא חושבת שכל השירים שלו משתייכים לנטיות המיניות שלו. ממש לא!!! אז נכון יש לעברי שירים שמדברים על הנטיות שלו או בגלוי או בדרך אגב אבל, יש לו מלא שירים שלא נראה לי שיש קשר בינהם לבין מיניות או שתאירו את עיני ותגידו לי איך מכניסים מיניות בשירים כמו : ספרד (שיר מעפן!!) , כרטיסי אשראי , שירים , בובה אחת ,צוחה ובוחקת, כבשים, אישה לויתן (למאות שאפשר לטעון שיש בו משהו מיני..), כנפיים. ויש עוד.. אני בכלל נגד הדעה של לראות את עברי בתור אומן הומו בהתחלה ואחר כך מוכשר אני מעדיפה לראות אותו בתור אומן מוכשר בטירוף עם טקסטים מדהימים ושירים שעושים טוב על הלב.. ורק אחר כך להתייחס לזה שהוא הומו..

ofir78

New member
יש לי פירשון לשיר "ואולי"

נכון כשהוא אומר "אבל איך בחלום היד מתרוממת..." אז זה רמיזה להומוסקסואליות כאילו היד שלו הומואית...

מה?!

מה הקשר?! אני רואה ב"ואולי" אונס כלשהו...ולאוו דווקא אונס מיני אלא אונס כלשהו.. והיד המתרוממת זה שוב הטראומה עולה...

אוקיי לדעתי...

הרעיון של אתר פירשונים הוא אדיר (!!!!) ללא ספק מקורי ומדהים. הבעיה היא שעברי לידר מוצג כזמר הומו כל אחד שתפני אליו ותגידי לו שאת אוהבת את עברי יגידו "את לסבית?" וכו'.. [וכן זה קורה מ=ל=א לי לפחות] אז כמו שמורושקה [מרילנצח] אמרה, מסתכלים קודם על עברי כהומו ולאחר מכן כאומן וזה הורס. לכן, הפירושונים שיש שם כולם (!) מדברים על הנטייה המינית שלו שלדעתי הפירשונים ממש מטופשים לפעמים. כל דבר ישר מקשרים להיותו הומו וכו'... וזה ממש לא ככה... עברי כותב טקסטים מצויינים ולאוו-דווקא על הנטייה המינית שלו.

גם אני חושבת כמו כרמית וכמו מור

אני הייתי שם המון וגם אותי זה עצבן..לא יצבן אבל דיי הציק..כי זה לא...אבל אפשר בעיקרון ממש כל דבר לקשר לזה שהוא הומו...אבל כל שיר אחר גם אפשר... עברי שלי מדהים.לא מעניין אותי שהוא הומו...וגם לי כל הזמן אומרים-אבל נועה..הוא הומו! אז מה?! להפסיק לאהוב אותו?! טיפשים!

Ez sLeeP

New member
לא שהומוסקסואליות היא מגרעה,

ולכן יש להתעלם ממנה כדי לראות את הטוב באומן.

למעלה