משאל עם

משאל עם ../images/Emo24.gif

1. איך היתה הנשיקה הראשונה שלכם? 2. כמה זמן היא היתה? 3. עם מי היא היתה? (ידיד\ה, חבר\ה, סתם מישהו\מישהי) [URL='http://'] אני מקווה שלא ימחקו את זה הפעם[/URL] תענו על זה

ואני יענה ../images/Emo9.gif

1. הנשיקה הראשונה שלי היתה כיפית, עמדנו זה מול זה, הוא קרץ לי, ואז התנשקנו, אחר כך פתאום היה לי טלפון באמצע הנשיקה, עניתי ונזפתי על מי שהתקשר אליי, ואחר כך חזרנו להתנשק
2. הנשיקה עד הטלפון היתה 5 שניות והשניה שאחריה ארכה 10 שניות ואחר כך הוצאתי את הפה שלו מהפה שלי וצחקתי
3. הנשיקה היתה עם האקס האומלל שלי
, כשהתנשקנו היינו חברים

ל א ק י

New member
אמממממ

1. לא היתה נשיקה ראשונה..
2. נא לקרוא את סעיף מספר 1. 3. נא לקרוא שוב את סעיף מספר 1. ולא נראה לי שימחקו את זה....

Angel Girl1

New member
אממ טוב... כמו שכבר עניתי...

תאמת... שאני לא יכולה לספר הרבה על הנשיקה הראשונה שלי=/ כי כנראה שמתי שהתנשקתי בפעם הראשונה, שתיתי קצת (כן ממש=/) יותר מדי לפני זה=/ והיתי כנראה ממש שיכורה או משהו... ובגלל שזה היה במסיבה, זה היה מצולם, אז כשכל החברים ישבו לצפות בקלטת, פתאום קלטתי את זה, הילדים כמובן חטפו עלי תצעקות של החיים שלהם, והילד שהתנשק איתי גם חטף שחבל על הזמן=/ (תגיד לי מה אתה משוגע??.. אני בכלל היתי שיכורה! איך יכולת... והוא עם התירוץ העלוב... חשבתי שנישקת אותי, כי אמרתי לך שאני אוהב אותך...) עד היום אני לא ממש בקשר טוב עם האנשים האלה... אנחנו רק ידידים... שזה [URL='http:///'] כלום[/URL] לעומת מה שהינו פעם... אה אגב... מתי זה קרה? שנה שעברה כמה זמן? אממ... לא ממש מדדתי זמן כשראיתי בקלטת! מידת העצבים שלי היתה יותר מדי גבוהה=/

Alice1Danit1

New member
ודנית עונה(שוב)../images/Emo6.gif

הנשיקה הראשונה שלי
הראשונה ראשונה
טוב
היא לא הייתה נשיקה רצינית כי זאת הייתה הראשונה... אם מדברים על נשיקות רציניות יש לי הרבה מה לספר
אז ככה... זה היה כשחגגו לי בגן יום הולדת 3
הייתי בונבונית כזאת ואז איזה ילד אחד רצה להגיד לי מזל טוב אז...הוא לא כל כך ידע איך לבטא את עצמו אז הוא בא והביא לי נשיקה רטובה על הפה
אני בכלל לא זוכרת מי זה אבל אני רק יודעת שחטפתי ממנו את ה
והלכתי משם(כבר בגיל צעיר שברתי לבבות
)

galgalz

New member
ממממממ........

שהלכתי לסבתא שלי לאכול פחות משניה אתם יודעים איך זה סבתות מממממממ ציינתי שזה סבתא? תמיד שהיא מביאה לי נשיקה באוזן אני לא שומע למשך 10 דקות יש כזה ציפצוף מעצבן

עפריקי

New member
יש! הנה זה! כמה נחמד!

יהו! חחח בדיוק כששלחתי את ההודעה בפורום איי סיטי כדי לענות על הסקר... אני קולטת שאיילין מחקה אותה! חחחחח טוב אז הנה התשובה שלי! 1. מעצבנת וטיפשית! 2. בעך 5 עד 10 שניות 3. חבר שלי.......... ועד היום אנכנו חברים!

נשיקה אמורה להיות כיפית!

היא לא אמורה להיות מעצבנת וטיפשית! ועדיין לא הגענו לכמות התגובות שהיה בפורום שלנו

למעלה