משאל עם!!! אם היו נותנים לכם לשחק דמות אחת מתיקים (מלבד סקאלי ומאלדר) במי היתם בוחרים? וכמובן נימוק!
P pusher New member 11/4/06 #1 משאל עם!!!../images/Emo104.gif אם היו נותנים לכם לשחק דמות אחת מתיקים (מלבד סקאלי ומאלדר) במי היתם בוחרים? וכמובן נימוק!
משאל עם!!!../images/Emo104.gif אם היו נותנים לכם לשחק דמות אחת מתיקים (מלבד סקאלי ומאלדר) במי היתם בוחרים? וכמובן נימוק!
ה האוקינוס השקט New member 11/4/06 #2 היה פעם סקר כזה.. אני הייתי בוחרת בקריצ'ק... לא רגע במריטה. כי היא ..... ספויילר!!!! נישקה את קריצ'ק..
היה פעם סקר כזה.. אני הייתי בוחרת בקריצ'ק... לא רגע במריטה. כי היא ..... ספויילר!!!! נישקה את קריצ'ק..
P pusher New member 12/4/06 #3 איזה צירוף מקרים!!!!!!!!!!!!!!!!!!! רק אתמול ראיתי את הפרק הזה!!!!!!!! היתי מה זה בשוק!!!!!!!!!!!!
ה האוקינוס השקט New member 12/4/06 #4 כולנו היינו טוב, לפחות אני.. הפה שלי נפתח וסירב להסגר במשך כל הפרק מההלם. כל השבוע הסתובבתי בהרגשה שפיספסתי משהו או איזה פרק שמראה את הקשר בינהם.. אבל הנשיקה של קריצ'ק למאלדר שווה פי אלף.. יאללה עשית לי חשק אני רצה לראות את הפרקים הללו.
כולנו היינו טוב, לפחות אני.. הפה שלי נפתח וסירב להסגר במשך כל הפרק מההלם. כל השבוע הסתובבתי בהרגשה שפיספסתי משהו או איזה פרק שמראה את הקשר בינהם.. אבל הנשיקה של קריצ'ק למאלדר שווה פי אלף.. יאללה עשית לי חשק אני רצה לראות את הפרקים הללו.