משאל עם קטן... מי חושב שה 2:2 אתמול היה מכור?? לדעתי כן!
A AM16 New member 23/6/04 #2 עונה אני חדש כאן, נזכרתי קצת מאוחר אבל חפיף. נראה לי שזה היה מכור, וגם אם לא אז שתי הקבוצות חשבו בכיוון של ה-2:2
עונה אני חדש כאן, נזכרתי קצת מאוחר אבל חפיף. נראה לי שזה היה מכור, וגם אם לא אז שתי הקבוצות חשבו בכיוון של ה-2:2
D duduamar New member 23/6/04 #3 זאת היתה הכוונה שלי... זה לא היה מכור מבחינת כסף, אבל ברור שהשחקנים שיחקו מתוך כוונה להגיע לתוצאה הזאת...
זאת היתה הכוונה שלי... זה לא היה מכור מבחינת כסף, אבל ברור שהשחקנים שיחקו מתוך כוונה להגיע לתוצאה הזאת...
D Dynamo1929 New member 23/6/04 #4 לא מכור רק מזל ששווין שתיים הגיע כבר ממש לקראת הסוף, אחרת היינו רואים שעות את הדנים או השוודים מתמסרים בכדי להעביר את הזמן...
לא מכור רק מזל ששווין שתיים הגיע כבר ממש לקראת הסוף, אחרת היינו רואים שעות את הדנים או השוודים מתמסרים בכדי להעביר את הזמן...
A AGENT SHESH New member 24/6/04 #5 לא מכור.../images/Emo73.gif הקבוצות שיחקו ברצון עז לנצח, וקשה לי להאמין שדנמרק היתה רוצה לתת לעצמה להפסיד נקודה ולשחק נגד צ'כיה...
לא מכור.../images/Emo73.gif הקבוצות שיחקו ברצון עז לנצח, וקשה לי להאמין שדנמרק היתה רוצה לתת לעצמה להפסיד נקודה ולשחק נגד צ'כיה...
A AM16 New member 24/6/04 #6 אני יודע שרוב העולם חולק על דעתי אבל אני הייתי מעדיף שהנבחרת שלי תשחק נגד צ'כיה ולא נגד הולנד או גרמניה, אבל שוב, הרוב לא יסכימו איתי
אני יודע שרוב העולם חולק על דעתי אבל אני הייתי מעדיף שהנבחרת שלי תשחק נגד צ'כיה ולא נגד הולנד או גרמניה, אבל שוב, הרוב לא יסכימו איתי