משאל סופשבוע: THE DIVAS

nadav26

New member
משאל סופשבוע: THE DIVAS

כולנו מוקירים, מעריצים ואוהבים את מאריה. אבל אלו עוד דיוות אתם אוהבים לראות, לשמוע - ציינו את 3 הדיוות האהובות עליכם (הנה רשימה לדוגמא: אריתה פרנקלין, שר, דיאנה רוס, וויטני, סלין, קארן קרפנטר, דיאנה וושינגטון, אוליביה ניוטון ג´ון, מדונה וכל שם אחר העולה בראשכם), וגם את..הדיווה המעצבנת ביותר- הבלתי נסבלת , זאת שאתם לא מסוגלים להקשיב למוזיקה שלה ולראות את פניה (יש לי תחושה מי תהיה המנצחת בקטגוריה הזו..נראה אם אני צודק) זהו, שיהיה סופשבוע שקט, רק טוב לכולם,

nadav26

New member
הדיוות המועדפות עלי:

1. קארן קרפנטר - עם קול של מלאך ובלי גינונים של דיווה 2. אריתה פרנקלין - ה-אמא של כל הדיוות 3. מרי ג´יי בלייג´ - זמרת מדהימה בעיני (גם ריטה שלנו..היא בעיני מדהימה וגדולה מהחיים). הכי מעצבנת : במילה אחת: JLO, אולי היא לא בן אדם כ"כ איום ונורא ו אבל אני לא אוהב בכלל איך שהיא שרה, יש לה דרישות מכאן ועד הודעה חדשה וכמובן הגניבה של השיר של מאריה שנה שעברה, לא מוסיפה לה נקודות..

Sharonnn

New member
אז ככה...

דיוות אהובות: מדונה- חולההההההה עליה!!!!! וויטני- חבל עליה...
ו... לא עולה לי לראש עכשיו... שונאת: ג´ניפר לופז!!!!!

roimc

New member
די קל

אהובות: אין עוד ממש חוץ ממריה אבל וויטני נחמדה. הכי מעצבנת זו ג´ניפר - מפורסמת ומצליחה בלי סיבה...

GEL

New member
מדונה מדונה ושוב מדונה

למרות שהיא מעל המושג "דיוה " היא הרבה יותר מזה (אבל זה לא הפורום המצאים לזה ) במקום ה-2 מריה ואחר כך ווטני יוסטון

KING OF POP

New member
מדונה רחוקת משפחה של סלין דיון

לפי האתר WWW.MADONNARAMA.COM מדונה חולקת גנים עם סלין דיון. כידוע, אמא של מדונה היא צרפתית קנדייה כמו כן סלין המלעונה. אבא של מדונה הוא איטלקי, מדונה נולדה ביום הולדתה של מריה, אמא של ישו, לכן קראו לה מדונה (שם איטלקי).

טוב

לגבי השמועה שסלין קרובת משפחה של מדונה-לדעתי זו שמועה שהיא שוות ערך לשמועה שאנססטסיה הייתה פעם גבר-והמבין יבין! לגבי הדייות האהובות עליי: מקום ראשון-סלין דיון ושר מקום שני-פייט היל-שהיא גם היפה מכולם!!! מקום שלישי-שאנייה טווין מקום רביעי-מאריה קארי(היו לה הכי הרבה להיטים של #1 מקום חמישי-גיניפר לופז-וכמה שלא תזלזלו בה לדעתי היא דיווה מדהימה ויש לה כישרון לשיר ולרקוד שמאריה הבטטה המוגשם יכולה רק לחלום עליוץ מדונה-היא לדעתי מחוץ לכל החלוקה הזו לדיוות-היא מעל זה! אירתה-סתם דובה שמנה ומעצבנת

eranmc

New member
לא קראתם את השאלה של נדב נכון../images/Emo70.gif

הוא שאל על דיוות... שג´ניפר לופז תיהיה ג´ניפר אני אפקסס לכם...

mcrlz

New member
קשה לבחור...

טוב אהובות זה ווטני מרי ג´י בליג´ ושר וזאת שאני הכי שונאת ג´ניפר לופז

nadav26

New member
ומה ההתעלמות מברברה סטרייסנד?

זקנה מדי בשבילכם? או שפשוט נשכחה מכם? באשר לאריתה, היא באמת שמנה בטירוף - אבל היא פצצת כישרון - תנסו את האלבומים הישנים שלה, היא דיווה בחסד עליון. ערן - ג´ניפר באמת לא ראויה לתואר דיווה, אבל היא בהחלט מחשיבה את עצמה לכזו, מה לעשות??!!!

eranmc

New member
מי אלה MCRLZ ומריה קארי היחידה?

בתחלה חשבתי שזאת לירון שהחליפה כינוי. ואם לא ברוכות הבאים.

omris

New member
ברברה סטרייסנד היא מדהימה.. איך

אפשר לשכוח ממנה ?? יש לה קול נדיר ומיוחד ..................................... !!!!

לדעתי

לג´ניפר לופז יש הרבה הרבה הרבה יותר כישרון ויכולת ווקלית מברברה סטרייסנד!לברברה סטרייסד לא רק שאין שירים יפים(רוב השירים שלה יכולים לגרום לך להתאבד במקרה הטוב) אלא גם אין לה קול ויש לה אף מפה ועד להודעה החדשה!הלוואי וברברה תגיע אי פעם לרמה של ג´ניפר לופז,שהיא דיווה של ממש!!! אגב,לדעתי חבל שמאריה לא משלבת יותר ריקודים אנרגטיים וקופצנים בקליפים!זה ממש יכול להקפיץ אותה לראש המצעדים!מאריה צריכה לקחת שיעורי ריקוד אצל בריטני וג´ניפר!כי ככה הקליפים שלה מאוד "יבשים"!אבל מאידך,מאריה היא בטטה שמנה וקשה לה להזיז את עכוזה מרוב שומנים!

Sharonnn

New member
מזה ../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

דבר ראשון, ג´ניפר לופז היא ה"זמרת" הכי לא מוכשרת שקיימת. השירים שלה לא מקוריים וגנובים! דבר שני, איזה יכולת ווקלית יש לה בדיוק?! יש לה את הקול הכי מעצבן בעולם. מראיה שמה אותה ואת הקול שלה בכיס הקטן... לפחות מראיה לא עושה דברים שהיא לא יודעת לעשות, כמו לרקוד, אבל ג´ניפר סתם עושה מעצמה צחוק בכך שהיא רוקדת ושרה, כי דוגרי- את שניהם היא לא ממש יודעת לעשות!! דבר שלישי, למי את קוראת בטטה שמנה?!?! למראיה???? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח...... הרגת אותי עכשיו... היית רוצה להיות בטטה שמנה כמו מראיה!!! מראיה היא פשוט מ-ה-מ-מ-ת!!! דבר שאת כנראה לא מכירה!!! ועוד משהו..... תשני את הניק שלך, הוא גדול עלייך

roimc

New member
ג´ניפר לופז

זמרת גרועה. או שבעצם בכלל אי אפשר לקרוא לה זמרת. כנראה שאת בכל זאת לא מבינה במוזיקה אם את חושבת שהיא זמרת יותר טובה מברברה סטרייסנד - לא נורא, את היחידה בעולם. ומריה רחוקה מאוד מלהיות בטטה שמנה. מריה פצצה עם גוף מדהים שהיית מתה שיהיה לך. אז את יכולה רק לקנא ולקוות שיום אחת את תראי כמוה - כי כמו שכולם יודעים הירידות שלך באות מקנאה. בגלל זה דרך אגב את אוהבת את ג´ניפר כי את יודעת שאין לה שום כישרון ואין במה לקנא.

omris

New member
אני? אני בעצם לא מת על המושג הזה

DIVA כי כמו שמריה אומרת היום מדביקים לכל אחת את התואר הזה .. אבל אם אני צריך לבחור זאת קודם כל מריה .. בראש ובראשונה.. היא באמת דיוה אמיתית .. משאר מופעי הדיוות?? הייתי אומר שסלין דיון .. כי היא בשבילי אחרי מריה אחת הזמרות הטובות ביותר עם קול שפשוט אי אפשר שלא לאהוב .. Mary J. Blige זוכה אצלי גם לאהדה רבה .. היא גדולה .. היא באמת מה שנקרא זמרת נשמה .. (זמרת נוספת היא Angie Stone המדהימה) Karen Carpenter (הייתה) גדולה גם .. טוב נו .. בטח כמה אנשים פה שואלים את עצמם מי זאת לעזאזל קארן קרפנטר אבל ככה זה כשגודלים בבית עם אמא שפשוט אוהבת את האחים .. ובצדק. היא הייתה מיוחדת מאוד מבחינה קולית.. את ברברה כבר הזכרתי.. זהו פחות או יותר.. אבל אין ספק שמריה comes first ..

eranmc

New member
חחחחחחח @ עומרי

אני רציתי לשאול מי זאת הקרן הזאת אבל אמרתי שאני לא אעשה פדיחות לעצמי. מי זאת קרן? ומריה קארי היחידה - אמרה את דעתה. ונא לכבד את זה. ולדעתי זה יהיה נחמד לראות את מראיה זזה קצת כמו ב HONEY ו ב HEARTBREAKER. לדעתי מי שיכולה ללמד את מראיה באמת זאת ג´נט ג´קסון. אני לא יודע למה חושבים שג´ניפר רוקדת יפה... גם בתקופה שהייתי מעריץ שלה לא הבנתי.

omris

New member
מה זאת אומרת מי זאת הקרן הזאת ????

תוריד את The Carpenters - Superstar ותבין על מה אני מדבר .... היא פשוט מדהימה .... אבל מתה והכל בגלל התשקורת העויינת (חולה על לימור) אבל אני אכתוב עכשיו את כל הביוגרפיה שלה .. הייתה עליה ד"א תוכנית מאוד טובה ב E! - True Hollywood Story ..

למעלה