משאלה....
זה הסרט שראיתי השבת, הסרט הזה קסם לי, הסרט הזה הוריד לי דמעות.. הסרט הזה ריגש אותי. כמעט כולם יודעים שסרטים הודים הם הסרטים הכי רומנטיים שיש עלי אדמות, ומי שלא ראה, חייב לראות סרט הודי אחד. אז הסרט הזה מדובר בגבר ואישה שנפגשו להם בספינה.. בהתחלה הם היו חברים טובים.. ולאט לאט התאהבו והחליטו להפגש חצי שנה לאחר מכן באיזור מוכר. התאריך שהם בחרו להפגש הוא: 14.2
טוב, חצי שנה עברה לה... הגבר התארגן, שר והתרגש ונסע למקום הפגישה והמתין לה.. היא התארגנה, התבשמה ונסעה לכיוון הפגישה.. היה לרכב תקר בגלגל.. היא החליטה ללכת ברגל כי המקום לא כ"כ רחוק ממקום הפגישה.. לרוע מזלה, מרוב שמיהרה לפגישה לא שמה לב לכביש ורכב התנגש בה ונקטעו לה שתיי הרגליים, באותו הזמן שהרופאים נלחמים על חייה הגבר ממשיך לו להמתין באותו המקום שנשבעו להפגש... כולו מאוכזב והמום מזה שהיא לא הגיעה... טוב, היא קיבלה את הבשורה המרה בעצב היא החליטה להעלם לו ולא להודיע לו על מה שקרה לה.... הוא החליט להפתיע אותה וביקר בביתה, היא הייתה המומה.. הוא לא הבין למה היא לא קמה מהספה.. אז הוא בינתיים מטיח בה האשמות ואומר לה שהוא מאוכזב ממנה.. מפה לשם הוא מגלה שהיא נכה... והיא פחדה להגיד לו לפני כי פחדה מהסירוב שלו ולא רצתה להיות איתו בגלל שלא תיהיה נטל עליו.. הוא קיבל אותה איך שהיא למרות המגבלה שלה.. כמו בכל סרט טוב, היה סוף טוב
אבל, החיים הם לא סרט
אבל, היא אמרה משהו שאני חושבת שאני מבינה אותה.. היא אמרה:"אהבה לא תיהיה לי בחיים הללו, אהבה תיהיה לי בגילגול הבא...." זה גם מה שאני חושבת עליי.. שיהיה לכולם שבוע טוב.
זה הסרט שראיתי השבת, הסרט הזה קסם לי, הסרט הזה הוריד לי דמעות.. הסרט הזה ריגש אותי. כמעט כולם יודעים שסרטים הודים הם הסרטים הכי רומנטיים שיש עלי אדמות, ומי שלא ראה, חייב לראות סרט הודי אחד. אז הסרט הזה מדובר בגבר ואישה שנפגשו להם בספינה.. בהתחלה הם היו חברים טובים.. ולאט לאט התאהבו והחליטו להפגש חצי שנה לאחר מכן באיזור מוכר. התאריך שהם בחרו להפגש הוא: 14.2