משאבת חלב

100אפי

New member
משאבת חלב

הבת שלי בת חצי שנה לא רוצה לינוק. כבר כמעט חודש שאני רק שואבת. רציתי לדעת איזה משאבה טובה להגברת ייצור החלב וגם ניידת? האם המשאבה של מדלה שמוכרים בשילב זו הלקטינה של מדלה?

1טלטלים

New member
לא ,זאת לא לקטינה אלא

משאבת חלב מיני אלקטריק והיא מיועדת לשאיבה אקראית ולא אינטנסיבית. משאבת חלב ברמת ביה"ח ,כמו לקטינה של מדלה,או אמדה או וויטלסטון ניתן רק להשכיר .יד שרה משכירה את לקטינה של מדלה.יועצות הנקה מוסמכות(לא כולן) משכירות את כל השאר. מצ"ב קישורים היכן ניתן להשכיר משאבות חלב. לא נראה לי שמדובר בגמילה (מאוד לא אופייני לגיל זה) אולי זוהי רק שביתת הנקה,אולי כדאי להיפגש עם יועצת הנקה לפני שאת משכירה . תעדכני, אמא של טל

100אפי

New member
עזרה

קודם כל- תודה! אני לא חושבת שזאת שביתת הנקה, פשוט בגיל ארבעה וחצי חודשים התחילה לה דלקת אוזניים ומאז עברנו שתי אנטיביוטיקות והדלקת חוזרת כל יומיים. בתחילת הדלקת היא בכלל לא רצתה לינוק וצרחה בכל פעם שניסיתי להניק. בפסח התעקשתי איתה על יניקה, אבל היא ינקה כ"כ מעט והפחיתה לי את ייצור החלב ל- 60-70cc בשאיבה שאמרתי שעדיף שכבר תאכל מבקבוק אבל לפחות תאכל נורמלי.שכחתי להוסיף- התחלתי לשאוב לה מאז שהיתה בת חודש (הייתי חייבת לחזור ללימודים)ולא אני האכלתי אותה, אבל בגיל 4 חודשים היתה לה קפיצת גדילה והאכלתי אותה פעמיים שלוש מבקבוק.

למעלה